A co se takhle přestat zabejvat kokotinama a neřešit věci, který stejně nevyřešíš? Podle mě je teorie o mega spiknutí s názvem 9/11 stejně uvěřitelná jako to, že nějaká banda fanatiků věří tomu, že za útokem na WTC je "ďábel" protože v oblaku dýmu byla vidět "záhadná tvář". Ono vůbec co se těhle teorií týče, tak všechny jsou lehce zavádějící aneb lidi co tomu chtějí věřit, tak si tam stejně něco najdou aneb tady přidáme tohle, tady zamlčíme tohle, tady šikovně na videu ukážeme tamto a hurá konspirační teorie je na světě. Dneska si můžeš vymyslet prakticky cokoliv a udělat z toho "uvěřitelnou" věc.
Že jeden z "teroristů" (úmyslně v uvozovkách) trefil střed věže s přesností na metr? No a co, tak se mu to povedlo. Bismarcku se taky povedlo jedním šťastným zásahem potopit Hood protože jedna salva zasáhla sklad munice. Znamená to snad, že si Hood potopili sami Britové, jen proto, že šance takovýho zásahu byla 1:několika miliónům? Možná to není zrovna nejlepší příklad ale podobnejch "událostí", kdy se něco povedlo tak dobře, až si člověk řikal, že to není pomalu ani možný by se dalo najít spousta.
Lt.C. John Sheppard - Nic proti ale u tohohle jsem se docela zasmál. Jako naivní koncept dobrý. Tohle by možná fungovalo za předpokladu, že by si kompletně vyloučil lidskej faktor, pak by to možná bylo "nezkorumpovatelný". Čím víc "organizací dohlížejících na organizace" by si do toho zapojil tím spíš by to bylo neprůhlednější a zkorupovatelnější aneb já pomůžu tobě a ty pomůžeš mně a tím pádem se ti celej ten tvůj vymakanej systém kdy každej hlídá každýho sesype jak domeček z karet.