Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo 1. září a znovunástup do školy

1. září a znovunástup do školy

diskutujte o všem a o ničem

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Asi tak nějak, svaťák byl krutej, dohnat narychlo 4 roky češtiny ..... mno zvládnul jsem to a paradoxně mi ted neskutečně literatura chybí (jako hodiny) - když si jenom vzpomenu, jak já tu p...ehmn...učitelku nenáviděl... asi mě to během toho týdne permanentního šprtání začalo bavit....brzo....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já s tim válčil až do konce a jsem moc rád, že už se nemusim zabejvat tim, který sfetovaný pako napsalo jakou pakárnu, načmáralo jakou patlaninu, nebo trpělo depkama ... to jsou opravdu informace užitečný asi jako porouchaná tiskárna.

Naštěstí čím odbornější škola, tím míň těhlech nesmyslů ... i když úplný očisty se asi hned tak nedočkám.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jediný kde mě toto nyní může potkat, jsou dějiny kultury a umění..... což je předmět, na kterej se celkem těšim...

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dějiny kultury a umění jsem měl ve druháku na střední. Hodně mě to bavilo.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Mě zatím asi nejvíc baví Podniková ekonomie a Němčina, zato mě překvapivě nebaví Angličtina.

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podnikovou ekonomii bych snes. Angličtina by byla úplně bez problémů kdežto na Němčinu bych si 100% nezvyk. Samozřejmě by taky záleželo na učitelích ale tohle je základ ke kterýmu bych jen přičet nebo odečet %.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Rád vidím, že tu nejsem jedinej se svojí averzí k literatuře. :D
Je to fakt příšerný. Naše češtinářka má ještě k tomu takovej úžasnej systém, kdy člověk obdrží tak kolem 4 známek za půl roku. Z toho jedna je z diktátu, druhá z ústního zkoušení a ty zbylý z nějakejch písemek typu zaškrtni správnou odpověď... No a v praxi to vypadá tak, že z ústního mám buď za 4 nebo za 5 a musím to nějek vylepšit tím zbytkem. Fakt si zatím neumím představit, jak odmaturuju. Teď jsem teda ve třeťáku, čili nijak moc to neřeším. Stejně by ale nebylo špatný pozměnit osnovy (který hovado je asi vymýšlelo).

Vanguard: S tím volným časem to nakonec tak hrozný nebude, uvidíš. Já se na začátku prváku taky vzorně učil, ale pak jsem přišel na to, že se dá o dost zvolnit a pořád to stačí. :D Samozřejmě je to asi individuální, ale věřím, že systém "neumět nic do večera před testem" je lepší než "průběžně se připravovat na hodiny". Člověk pak sice není premiant, ale zato má dost času na seriály nebo jiné zábavy. :wink:
Naposledy upravil Nohajc dne 09.9.2009 20:53:27, celkově upraveno 1
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak my máme známek dost takže to držim na 2 i když občas sou tam nějaký ty :jako: fluktulace :jako: a to z 99% dolů.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, to když si vzpomenu na svoje fluktuace. :D
Spíš je to teda sestupná tendence. V prváku jsem měl dokonce vyznamenání a teď už mám víc dvojek než jedniček. Můžu být ale rád, protože se mi zatím zázračně dařilo nemít na vysvědčení žádně horší známky.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak u mě to byla vždycky vzestupná tendence... a nikterak jsem nefluktuoval :D :D

Já vždycky když o něco šlo tak jsem to maximálně podělal..třeba v devítce jde o vysvědčení z pololetí..to jsem vymrvil jak to šlo, a pak na konci roku , kdy už na to všichni dlabali, jsem se zlepši v některejch předmětech o stupeň až dva... (jako čtyřku jsem neměl, takže z trojek klidně na jedničky) nechápal to teda nikdo..nejvíc já :D

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo