Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Představte se...

Představte se...

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 02.10.2006 19:37:36
marmange Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Já jsem tu sice zelenáč, ale jinak je mi 26 let. Vystudoval jsem jadernou fyziku, ale skončil jsem u toho, že v jednom malém městě učím na víceletém gymplu fyziku a teď nově i tělocvik.
Dělám to proto, že mám rád děti. Mám teda rád lidi vůbec, ale děti radši, protože jsou plné snů a energie. Některým ze svých studentů půjčuju SG-1 a SGA.
Jinak nejsem skalní fanda sci-fi. Z knížek čtu "vážnou" beletrii do které počítám i Tolkiena. Mám rád přírodu - stromy, hory, víno, výlety, tůry, svého psa.
Poslouchám vážnou hudbu a tvrdší rock. Zbytečně moc času trávím u compu.
V poslední době jsem propadl Briránii - poslouchám Franz Ferdinand a žeru Doctora Who. Mám rád SG-1 a SGA. Nemám rád BSG a nesnáším nové Hvězdné války.
g-a-f

Příspěvek 02.10.2006 20:00:44
Aegir Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když už tady ten topic je, tak se taky trošku zapojím :D

Jmenuji se Ivo (nečekaně) a je mi 18 let. Jsem ze severní Moravy. Pocházím z Havířova (ano, to malé město, ve kterém zabíjejí ředitelé technických služeb náměstky primátora). Jsem studentem posledního ročníku čtyřletého všeobecného gymnázia v Havířově - Městě.

Mezi mé záliby patří zejména sci-fi a fantasy. Fantasy mám raději v knižní formě a sci-fi převážně sleduji. Mezi mé další záliby patří počítač (např. práce v Adobe Photoshop 8.0 CS), internet, poslouchání hudby (nemám nějaký určitý oblíbený styl, poslouchám prostě to, co se mi zalíbí :) ).

Z filmové a seriálové tvorby se nejvíce zajímám o scifi (Stargate Atlantis, Stargate SG-1, Star Wars, Dune, Battlestar Galactica, Lost, The 4400, Dr. Who, Eureka). a válečnou tématiku. Mezi mé další oblíbené seriály patří například JAG, CSI, '24' a další. Dále jsem velkým příznivcem Divadla Járy Cimrmana.

Letos mě ještě čeká First Cambridge Certificate a maturita. Po maturitě bych chtěl jít na práva, politologii či mezinárodní politiku.

btw A taky mě občas dostávají výroky typu:
Tillion píše:
Nemám rád: Když někdo neumí česky ... vyjímkou potvrzující...

:lol:

EDIT by Tillion: Na to můžu reagovat pouze jedním slovem: Frak!!... ne, radši použiju více slov...Y mystr tezař se ňekdi utne. :lol:
EDIT: Jestli budeš využívat své moderátorské pravomoce k tomu, abys mi mohl psát do mých příspěvků, tak uvidíš :twisted: Ægir
Naposledy upravil Aegir dne 03.10.2006 14:21:27, celkově upraveno 1
- What do you say?
- Exterminate!
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.pnghttp://[/img]

Příspěvek 02.10.2006 20:28:31
Marty Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Som Martin je mi od 18 do 27 rokov( kadždý tipuje inak )
študujem prácnicku fakultu - posledný ročník (ale mal som rok pauzu makal som PC shope ) budem sa ženiť presne za 13 dníi a 12 hodín (+-)
Mam rad SG1 , SGA NCIS CSI dr HOUSE PSI aKTY X VERTE NEVERTE SMALLVILLE
a EUREKA a metal cetbu0 a sex (a že mam kvoli nemu zopar problemov -tak mi treba )
NEmam rad hip hop ,rap telenovely , romatnicke filmy a blbost atd
bol som INTROVERT!!! a nehabym sa za to
nemam rad ludi ale milujem toto forum :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
[img][http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gif]http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gifhttp://[/img]

Příspěvek 02.10.2006 20:38:52
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

OK, tak tohle bude delší...
Zdravim všechny, pravděpodobně mě nikdo nezná, (nedělám si iluze) tak na sebe něco vybalim. Je mi 16 let a studuji 2. ročníkem SPŠE v Praze (Bože jak já to tam nenávidím). Nevěřím v Boha, věřím v Astrální cestování :D . (Ne, vážně, něco na tom bude :) ) . Také chodím 5. rokem na Taekwon-do ITF, ale nerad se chlubím takže vám nic víc k tomu neřeknu :D .
Popravdě sem donedávna neviděl rozdíl mezi sci-fi a fantasy, ale něco se od té doby změnilo,a tak vám řeknu, že fantasy nemám rád, nečtu ho a nijak mě nebere a sci-fi žeru, (já si to nemyslím ale ostatní to o mě říkaj) ale taky ho moc nečtu (jediná vyjímka A.C. Clark). Mám jiné oblíbené autory.
Ulítávám na politickém thrilleru a špionážních románech a nikdy nezapomenu na ten den před 6-ti lety, kdy jsem si jen tak z nudy koupil knížku od jistého Roberta Ludluma. To změnilo můj život :lol: . K dnešnímu dni mám od něj 22 knížek a sem do něj takovej magor, že jsem si před týdnem koupil jednu jeho knížku Anglicky (velký podíl na tom měl taky přebal :D ) i když z Aj sem skoro propadnul ... Dále čtu knížky od jistého D. Silvy a úlet byl když sem přečetl D. Browna (škoda peněz).
Ze seriálů sleduju SG+SGA (překvapivě), BSG, LOST, Prison Break (nejlepší seriál ale pouze 1. řada pak už je jen suprovej), Eureku (nej. pohodovej sci-fi seriál) a teď sem absolutně ulítnul na "How I met your mother" (Suit UP) a začínám sledovat nadějný seriál Heroes, začal jsem stahovat klasiku MacGyvera a hoooodně se mi líbil Invasion.
Z filmů mám rád Bourne Identity (1988), Bourne Identity (2002), Bourne Supremacy, United 93, Stalker, Butterfly effect, Skála, Věčný svit neposkvrněné mysli, Bloody sunday,Sluha dvou pánů a v neposlední řadě Memento. Oblíbení herci jsou Matt Damon a Sean Connery a oblíbená herečka je Natalie Portman, pak dlooooouho nic a pak zas Natalie Portman :D

NESNÁŠÍM: Kouření (hlavně v mé přítomnosti, bych ty lidi nejradši umlátil), drogy, český seriály, Americkou politiku/nafoukanost/vlastenectví (Někdy se bavím tím, že počítám kolik amerických vlajek se objeví za jeden film (fakt hodně)), George Bushe, lidi co hodnotí seriály po jednom dílu, občas nesnášim sám sebe

Ještě něco o sobě. Prý jsem flegmatik a když "vybouchnu", zásadně likviduju pouze svoji osobu :D , označuji se za realistického pesimistu a když je čas, tak rád píšu (Teď bylo moooooc času)
PS: Zapoměl sem na hry... Nej hry podle mě jsou: PlaneScape Torment, Metal Gear Solid, Final Fantasy VIII, Operation Flashpoint, Morrowind a Commandos série.
PPS: a hudbu...Jsdem soundtrackovej typ a líbí se mi cokoliv od Johna Powella a H.G. Williamse a moje oblíbená skupina jsou Depeche mode

Ups... radši končim, už je to moc dlouhý
Naposledy upravil Nameless dne 02.10.2006 21:01:31, celkově upraveno 1
Tricking is not just a sport, Its a way of LIFE
http://www.youtube.com/watch?v=Rx2CzJ6sKDM

Příspěvek 02.10.2006 20:54:02

Odpovědět s citací

Já se taky přidám.
Jmenuji se Richard, je mi 18 let a pocházím z Č. Budějovic. Letos mně čeká maturita na soukromém gymnasiu (prosím vás, nemyslete si, že mám maturitu jasnou, když chodím na soukromé gymnasium) a momentálně mám rozkol s naším ředitelem, který pln veškeré svá lásky jal-se budovati kuřárnu ( no kuřárnu! Popelník na zahradě u hřiště), což mu jako zapřísáhlý antikuřák nemohu dovolit. Navíc je to v rozporu se zákonem, takže jsem začal manifestovat.
Maturovat hodlám z češtiny, angličtiny, dějepisu a společenských vědách. Dál bych chtěl pokračovat na filosofické fakultě univerzity Karlovy.
K mým zájmům patří četba, relioginistika, kultura, filosofie a již výše zmíněná historie a samozřejmě sci-fi, spíše ale ve filmové a seriálové formě.
Tím jsem se dostal k seriálům. K mým oblíbeným patří : SG-1, SGA, LOST, Prison-break, Rome, Dr.Who, Přátelé, Futurama a Blade- the series ( kterého bohužel čeká stejný osud jako SG-1. Respektive bude po jedné odvysílané řadě pro nízkou sledovanost ukončen)
Knihy: Umberto Eco, Jean-Paul Sarte, Jan Ámos Komenský,bratři Thomas a Heinrich Mannovi, Franz Kafka atd. je toho spousta, ale vesměs je to doporučená literatura, která je opravdu výborná a nedokážou pochopit lidi, kteří jí opovrhují je z důvodu, že je ,,doporučená"
ARS OBLIVIONALIS

Síla našeho přesvědčení není důkazem jeho správnosti.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

Příspěvek 02.10.2006 21:10:46
Anubis22

Odpovědět s citací

Byl jsem, jsem a budu.
Životní fisolofie: Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
Je mi 17.
Nejlepší seriál je Andromeda, Sg je dobrý, nejhorší je Smallville.
Mám rád Modrou a Zelenou.
Kvalita SG se zlepšuje.
Bydlím někde v Chatce na Vysočině. 8)
Mám hrozně rád Lexu Doig
Farscape je dobrý, BSG celkem ujde= průměr, SW nic moc, Star Trek stahuju.
Pařim na komplu Age of Empires 2.
Nemám rád chat, kouření, přemíru alkoholu a dnešní životní styl.
Poslouchám to co zrovna poslouchám.
Na TV se dostanu jen občas.
Jsem velký Moravák.
Zajímá mě Historie.
Chci do politiky.
Víc o mě není potřeba vědět.

:wink: :D :D 8) :thumbsup:
Naposledy upravil Anubis22 dne 14.10.2006 17:28:46, celkově upraveno 5

Příspěvek 03.10.2006 13:00:19
aje Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejsem si jistá, že můj příspěvek bude vůbec někdo číst, ale jen tak přispěju pár slovy o sobě do éteru...
Jsem Lucka, pocházím z Prahy, momentálně navštěvuji střední hotelovou školu (vřele nedoporučuju chodit na ni, je to ústav největší :D )
Před několika lety, tuším že tak v 7.třídě jsem začala sledovat SG (to jí ještě dávali v televizi), nejprve s tátou a pak jsem narazila na kámošku, se kterou jsme se vždycky scházeli a sledovali Stargate spolu :D :D
Přišli doby poklesu mého zájmu a následného růstu, oblíbení McGyvera, o kterém jsem si dlouho říkala, že je to určitě blbost, ale poté, co jsem shlédla jeden díl, jsem naprosto změnila tento troufalý názor :oops:
Nedávno se mi podařilo vtáhnout do SG ještě pár lidí (teda vlastně jednoho)..Ale bohatě mi to stačí, jsem obklopená lidmi, kteří mě chápou a stále ulítáváme do světa fantazie...
Jinak mám ráda (kromě SG a SGA): svůj komp :lol: pátky a radost z nadcházejícího víkendu, víkendy, sluníčko, prázdniny, smích...
A to co nejvíc nesnášim: Celer, Startrek, kuřáky (opět s výjjimkou vodnice :wink: , když někdo chce komunikovat a já nechci...)
Trochu delší, tak to si asi vážně nikdo nepřečte :D

Příspěvek 03.10.2006 14:28:28
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

2aje: Přečetl.

O mě: Nejmenuju se John Skylark, je mi 27 let a studuju doktoranda na VUT v Brně na Ústavu automatizace a měřicí techniky - teď už jenom dálkově, protože jsem za tři roky nestihl dokončit disertaci. V Brně taky bydlím, i když pocházím z vesnice Milotice, kousek od Hodonína na Jižní moravě.

Mezi mé zájmy patří sci-fi a fantasy, politické thrillery (Clancy) a podobně (Ludlum, Forsyth, Cook, Hailey). Radši mám knižní než filmovou tvorbu, ale z nedostatku času hledím i na filmy (film shlédnete za 2 hodiny, kdežto na knížku potřebujete nejmíň šest :) ). Seriály samozřejmě sleduju taky, i když musím říct, že SG nepatří mezi ty úplně nejoblíbenější.

Taky nesnáším kouření a hiphop a štvou mě lidi, kteří tvrdí, že náboženství může za všechny problémy světa (ano, jsem věřící - katolík).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 03.10.2006 17:29:29
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mňa by ste tu teda aspon trochu poznať mohli, preto som bol v tomto fóre keď niektorý s nových členov ešte káčera naháňali. :D :D (11.reg. uživateľ)
Inak volám sa Jonas Quin (:thumleft: inak aj Martin).

Avšak potom som vo fóre asi 8 mesiacov nebol, a opäť som sa vrátil asi v marci. Hral som tu sgtt (až kým sa presunula preč), a možno ma poznáte s toho že som prekladal rozhovor s Davidom Nyklom.
:pivo:
Milujem stargate sg1, ešte viac Atlantis, dokonca i Galacticu. Mám rád scifi a fantasy, rád behám, chodím do prírody či športujem. Neznášam pokrytcov a podobných ľudí.
Všade vychvalujem Pána Prsteňov, podla mna je to najúžasnejšie sága všetkých dôb.

Mám stargate web, s ktorým som strávil veľa času, ale naštastie je už hotový.
:wink: :arrow:
V zime budem mať 18 rokov a navštevujem gymnázium, ktoré strašne nemám rád, a tak, inak som v celku pohodový človek, vo veľkej spoločnosti introvert, ale keď som s pár kamošmi ma od kecania neviete zastaviť.

:pyramida: :pyramida:

JONAS QUIN
Pár mott:
- Nestačí len žiť, treba len žiť pre niečo. (Battlestar Galactica)
- Zajtrajšok ešte nenastal, a možno ani nenastane. (Paul Muad´dib - Duna)
- to najkrajšie vidíme iba srdcom, všetko dôležité je očiam neviditelné
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 03.10.2006 17:38:27
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ufh, tak jo. Jmenuju se Láďa z jsem z vesničky poblíž Hranic na Moravě. Je mi 19 a teď zrovna po úspěšné maturitě z pozemního stavitelství studuju roční "jazykovou školu" v naději, že si na konci střihnu nějaký druh státnic. Pak snad vysoká, Olomouc nebo Brno. ;-)

Mezi koníčky patří zcela nečekaně sci-fi, zejména sbírání seriálů na DVD :-) Pak samozřejmě tvorba her, ať už normálních nebo textových, a s tím související snaha psát povídky. Nevynechám samozřejmě jedinou příležitost jak si zaplivat na můj oblíbený seriál Stargate ;-)
Ze zbytku koníčků pak to tradiční české navštěvování putyk.

Na závěr bych ještě dodal, že se zvráceně vyžívám v ironii (a sarkasmu) ať už píšu na net nebo mluvím s lidmi :lol: Takže tohle nemůsíte brát vážně, že ..
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.10.2006 17:58:37
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Že bych taky napsal, co jsem zač? Myslím, že mě celkem znáte, ale proč ne :D

Jmenuju se Ondra a je mi 21. Momentálně studuju VŠB-TUO v Ostravě, konkrétně Stavební Fakultu obor Správa a provoz budov, ale všechno se může změnit, protože se nekamarádím s matematikou a ona se mnou už vůbec ne :?
Jinak se zajímám o sci-fi, různou techniku, sport (Óceláři!!! :D ) a to, že mám rád filmy a seriály obzvlášť ty sci-fi psát nemusím, to je samozřejmost :wink:

Hodně mě baví překládání a tvorba titulků = nejlepší způsob jak si procvičovat angličtinu (kromě výletu no UK :D ).

Co ještě, hudbu mám taky rád prostě co se mi zalíbí, žádné extrémy takový střední proud a nebráním se ani klasice. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 03.10.2006 18:20:55
Oblaty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Noo tak ja som oblaty jak uz iste viete :D .
Ale naozaj....no fakt.....volam sa Peto, mam 17 rokov. Byvam v takom malom meste zvanom Topolcany nedaleko Nitry. Chodim na ZSŠ Drevarsku a Nabytkarsku, odbor Technicko informacne sluzby v oblasti spracovania dreva - 3. rocnik.
Z filmov mam rad vsetko, ale horory nemusim. Najviac mam rad sci-fi (ako inak), kriminalne serialy ála CSI, NCIS, potom pozeravam este LOST a samozrejme Stargate SG-1 & Atlantis.
Knihy moc necitam, ale moj oblubeny autor je Robin Cook (Slepota, Invazia) alebo Tess Gerittsen (Gravitacia) cize mam rad knihy z lekarskeho prostredia a cudzojazycnu literaturu (anglicky). Pocuvam rock, metal, funky, jazz, blues a vsetko ostatne pocuvatelne okrem rapu.

Příspěvek 03.10.2006 18:58:54
Martys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže ačkoliv jsem na tomto fóru už rok (teda až za 5 dnů :lol: ) tak mě tady většina lidí asi znát nebude.

Jmenuju se Martin a jsem ze Staňkovic u Žatce. Je mi 14 let ( a furt sem nejmladší :lol: :oops: :cry: ). Po základce bych chtěl být pilot ( a kdo ne :wink: )

Asi jako většina z vás mám rád Sci-Fi (SG,BSG,Firefly,Farscape,Eureka,ST,the 4400,SAaB, atd.........), Fantasy (hlavně Tolkiena, ale nepohrdnu ničím v čem jsou elfové :lol: ) a Mystery (Point Pleasant). Hudbu, narozdíl od mých vrstevníků, moc neposlouchám, ale mám-li nějaký dobrý soundtrack tak si ho poslechnu (BSG, Black hawk down). Zajímám se o 2D a 3D grafiku.

No to by bylo tak všechno :lol: . Přeji hezký den :!: :lol:

Příspěvek 03.10.2006 19:18:04
Drc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja jsem Drc - což je familierni zkratka od hrabě von Drzz. Studuju 3. rok Hospodářskou politiku na ESF MU (tj. Masarykova univerzita) a nikdy jsem se nenaucil cesky pravopis :oops: Jinak jsem tvor veskrze nezajimavy :batman:
Sem na fórum chodím hlavne z nudy a nekdy abych se pobavil... Zvlaste nektera socialne-ekonomicko-politicka pojednani me tu cas od casu dost rozesmejou...
Jenom by me zajimalo jestli si me tu nekdo pamatuje... ale na to topic s hlasovanim asi delat nebudu :)
Jinak ctu spoustu knih (bohuzel prevazne skripta) a nejradsi mam asi Tolkiena, Solženicyna a ruske realisty z 19. stoleti (Dostojevskij a tak...). Kdyz to na me prijde tak ctu basne... ...nebo spis je radsi posloucham v muzikalni podobe. Mym oblibenym vyrazovym prostredkem je "..."...
Na SGX se divam, protoze... ani nevim proc :)

Příspěvek 03.10.2006 20:00:37
H@wk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Když už tu je tolik lidí...
Jsem na fóru jenom chvilku, takže pokud to někoho zajímá...
Jmenuju se Jirka, už mi táhne na 19, přežívám v jedné nejmenované "ďuře" kousek od Ostravy, kde chodím na jednu nejmenovanou SŠ zaměřenou na elektro...

Mám rád sci-fi,fantasy,všechno co je temné, tajemné,srandovní, cokoliv co má něco společného s technikou,Hi-technologii a vlastně všechno okolo mechaniky,fyziky,chemie... prostě technický typ...

Sedím skoro pořád u PC,a když zrovna nehraju nějakou sci-fi,fantasy, strategii, nebo first-person gamesy,taky mám pořád co dělat... od tvorby a editaci audio,picture,3D models,video,html,subtitles,... atd...
(jenom se chlubím,ale je to pravda :lol: )
Při tom většinou poslouchám hudbu, uznávám pouze †Rock&Metal† :kapela: ...

Jo a ještě mám rád Srandu,... lots of Sranda... , hafo bžundy, pr*el jak c*p, prču,k*zy ... :lol: Keep Smiling :lol: ,..... //JFF// (Just For Fun) :wink:

A to bude konečně vše...
....nekamenujte, děkuji :)
Intel Core2Duo E8500
4096MB DDR2-1066Mhz Kingston HyperX
Gigabyte EP45-DS3L
ASUS 8800Ultra
Seagate Barracuda 1,5TB + Seagate Barracuda 250GB - System Disk
LG Flatron L245WP 24"
Logitech Z-2300
Logitech G5 Mouse,G15 Keyboard

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo