Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Taky mě to překvapilo, tak jsem raději neváhala a koupila si lístek, možná to bude poslední možnost ho vidět tančit (i když to jsem si říkala už i o Celtic Tiger). Teda doufám, že si to zdraví tím turné nedorazí.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Konečně se mi splnil sen - mamka se ségrou a s babičkou odjely do Chorvatska, takže mám víc než týden klidu :yahoo: Sice jsem se musela přestěhovat z našeho baráku v Dobroměřicích do babiččina 1+1, ale na druhou stranu jsem vyměnila starost o dva čokly, králíka, želvu a rybičky (o to se postará táta) za jednoho čokla (i když dnes budou dva, bohužel :evil: ) a babiččiny čtyři andulky. Jupí!
Jen by mě zajímalo, nevíte, kde sehnat o víkendu lepící pásku? Potřebuju těm uřvanejm idiotům zalepit zobáky. Případně vážně přemýšlím o tom, že jim svážu křídla a naservíruju čoklovi jako pamlsky.

Teď na smutnější notu, v Dánsku přijali zákon, kompletně zakazující chov následujícícho plemen psů:
1) Pitbull Terrier.
2) Tosa inu.
3) American Staffordshire terrier.
4) Fila Brasileiro. (Brazilska Fila)
5) Dogo Argentino. (Argentinska Doga)
6) American bulldog.
7) Boerboel. (Bursky Buldog, tiez juhoafricky burbul)
8) Kangal. (Anatolsky pastiersky pes)
9) Central Asian ovtcharka. (Stredoazijsky ovciarsky pes-Alabai)
10) Caucasian ovtcharka. (Kaukazsky Ovciak)
11) South Russian ovtcharka. (Juhorusky Ovciak) ????
12) Tornjak.
13) Sarplaninac.

Zákon začne platit někdy od konce léta, ale většina chovatelů už své psy prodala do ciziny. Na psech se nesmí chovat, je jim povoleno pouze dožít, ovšem s tím, že budou na zabezpečeném pozemku (min. 180 cm dvojitého plotu), na veřejnosti na krátkém vodítku a s náhubkem, samozřejmě se taky nesmí venčit s jinými psy. Pokud se pes bude jevit nebezpečný (nemusí nic udělat), je povinnost takového psa utratit.
Co se kříženců týče, pokud bude podezření, že pes je kříženec některého z plemen, a majitel nebude moci nějakým dokladem prokázat, že to tak není, pes bude utracen.
Pokud jako já jste z téhle hovadiny zděšeni, pak tady je odkaz na petici proti tomuto zákonu:
http://voreshunde.skrivunder.dk/?s=1

Údaje jsou mail, věk, příjmení, jméno, PSČ, město/stát
Já jen doufám, že se toho nechytí u nás (už takové snahy byly). Jo, nechci SG fórum zaplácávat diskuzí o čoklech, jenže tohle už je moc i na mě a čím víc podpisů, tím je větší šance, že se to změní. Díky za pochopení.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Už vidím, jak Dánská vláda mění zákon kvůli Čechům, případně jiným jedincům cizí národnosti :D
Já v tom zákonu vidím docela logiku, zakázali všechna potenciálně bojová plemena a určitě je nevybírali jenom tak... Bude to mít něco společného s úmrtími, napadeními a podobně.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

argentinská doga? Tu máme doma a nic hodnějšího jsem nikdy neviděl.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

bindina Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vždytˇ pokousat muže i nejáký vořech co pobíhá po ulici a občas víc než nejáký bojový pes,ten zákon se mi nelíbí,to jak se bude pes chovat je na pánovi který ho vlastní a jestli je někdo takový idiot aby nechal pitbula běhat po městě na volno tak atˇ zavřou pána ten pes za to nemuže :evil:
my máme amerického buldoka je hodná,buldoci jsou tak trochu rodiní psi takže ten zákon at si strčí někam :evil:
nyní pokračuji na mé povídce: Stargate trochu jinak
viewtopic.php?f=27&t=7920

a na nové povídce z prostředí neovladatelné vesmírné lodi která míří směrem k černé díře a z níž není možnost úniku(zatím nemá jméno)

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Náhodou jsem zrovna dnes zapnul televizi a kouknul na 7 divů česka... A VYHRÁL CIMRMAN! Nu... vyloučili ho z Největšího čecha... chtěli ho poplivat! Ale mládež... ta naše mladá mláděž si ho nenechala vzít! Doufám tedy, že příší Pochod Fantazie se půjde v Praze i po Cimrmanově třídě... víte, bývalé Národní. :wink:
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Cimrman je takovej náš DaVinci, ne? :lol:
Je ostuda, že ho suchaři vyloučili z Největšího čecha.

bindina:
Když mě poňafá pudlokrysa se zbama kratšíma než chlupy, asi mi to nebude vadit tolik, jako když mi urve hlavu krokopes, kterej má víc zubů než mozkovejch buněk.

Ale jinak souhlasím, že jde v první řadě o majitele. Všeobecně nechápu, že kdokoliv může chovat psa, je to jako na ulici rozdávat řidičáky nebo zbrojáky. Ačkoliv ani u toho neni situace dokonalá, aspoň nějaký zkoušky se na oboje dělaj, na psa by se měli dělat taky.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dneska sú u nás voľby a po sčítaní 85% hlasov vedie pravica nad ľavicou v pomere 77:73, čo sa týka počtu kresiel. :yahoo: Dúfam, že sa to minimálne udrží a budeme mať aj my pravicovú vládu.

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Libí se mi, že na Slovensku nemají komunisti ani procento.... proč u nás pořád maj 11? :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Na Slovensku asi probíhají demografické změny (čti úmrtí voličů) rychleji než u nás.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Komunisty nevolí jen důchodci.... bohužel.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dovolím si poopraviť, na Slovensku mali komunisti 34% a vyhrali voľby...
Ale s celkovým výsledkom som maximálne spokojný, dopadlo to presne tak ako som chcel, Slovensko bude mať pravicovú vládu :yahoo:

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Komunisty nevolí jen důchodci.... bohužel.

No mě už taky kámoš lákal abych šel volit Komunisty. No samozdřéjmě šel ještě za jedným spolužákem a ten se nechal překecat. :smile:

Já jsem volil TOP 09 Karel Schwancerberk je frajer !! :)
Obrázek

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Malá rada, až půjdeš příště někoho volit, zjisti si aspoň nejdřív, jak se jmenuje.

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já volila zelený... bohužel získali jen něco přes dvě procenta :roll:
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo