Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Náhodná událost dne?

Jdu si takhle z domu na vlakový nádraží, že pojedu na zkoušku a tam hasiči, policajti atd. V kolejích přikryté tělo, kolem nádru zastavený vlaky... Zpoždění jako svině, průvodčí ECéček apod. z toho měli prdel. Později jsem se dozvěděl, že jí uteklo děcko do kolejí, tak ho zachránila za cenu svého života. Děcku jsou 3, tak si myslím, že to v něm tu stopu zanechá, jelikož to viděl z první ruky... Lidi jsou tady u nás naprosto nepoučitelní, "skáčou" (nechtěně, i když o tom dost pochybuju - demence jejich) pod to furt... a já to ještě nikdy neviděl :( , jen tohle zakrytý cosi...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je šílený a to denně vidím skákat lidi přes koleje, protože jsou líní jít podchodem.

Major
Major

Odpovědět s citací

Asi tak... i když ví, že tam často takhle lidi končí, stejně to udělají znovu a znovu... já se tomu jako už docela směju, protože tady to je skoro na denním pořádku, myslím, že ti průvodčí to znají, proto si z toho nedělali velkou hlavu, hasiči a spol. to stejný, srali na to úplně :D
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Bylo by zvláštní, kdyby hasiči klečeli u mrtvoly a hromadně by brečeli.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Major
Major

Odpovědět s citací

To asi jo... ale, že s tím nic nedělali... všichni tam jen stáli, čuměli, dělali hovno, popř. měli i dobrou náladu... To tělo tam leželo zhruba 3 hodiny, možná dýl, většinou je to odklizený za chvíli...
Obrázek

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No co se týká odlizení... Je to podle toho, jak rychle ten vlak jede. Taky strojvedoucí na tom asi nebude nejlíp.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Major
Major

Odpovědět s citací

Tělo bylo relativně v pohodě asi, vypadalo to celistvě, žádný rozstříknutý cosi všude možně... Tak to jen sebrali, hasiči to spláchli... ale to je právě to, že to odklidili za pěkně dlouho, to je tak těžký to naložit do pohřebáka a odvízt? Těm vyšetřovatelům to trvalo nějak dlouho, jestli vůbec něco dělali :D

Strojvůdce? Nevím, jak na tom byl přesně ten, který tu ženu srazil, ale ten druhýho ECéčka byl naprosto v pohodě a ještě o tom se "svýma" průvodčíma vtipkoval :D
Obrázek

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak problém odvést tělo není, ale ne každý to může povolit (třeba v USA to je jenom koroner a dokud nepřijde na místo činu, tak tam to dělo musí zůstat) :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Major
Major

Odpovědět s citací

No tak jezdit musí i k těm, kteří jsou úplně na sračku, ne? A to trvá celé kratší dobu než uklidit celé tělo... proto to nechápu a to ještě musí občas jezdit někam, kde je horší přístup než hlavní nádraží města...
Obrázek

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

O té srazené ženě jsem četla, a nevěděli, jestli tam sama vlezla nebo jí tam dítě uteklo. Proto jim to možná trvalo tak dlouho.

Pro strojvedoucího to není nic příjemného, když srazí člověka.
Táta jezdí třicet let a za tu dobu přejel asi tři lidi...poslední, asi dvacetiletý kluk mu skočil pod motorák zhruba před pěti lety a byl z toho dost na prášky. Když to navíc viděl a mluvil o "rozbité lebce na předním skle" jakoby se nechumelilo, i když bylo vidět, jak to s ním otřáslo. Dostal dva týdny dovolené. :roll: :? Výpravčí či vlakvedoucí to nikdy takhle "z první ruky" nevidí, to se jim to pak taky vtipkuje. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo můžu říct něco podobnýho, táta dělá, nevim jak přesně dlouho to je, něco přes 20 let machanika na dráze. A jak řiká "občas nám přivezou vlak co někoho srazil a bohužel se tam něco najde", není mu to moc příjemný a vlastně nikdy o tom nic neřekl.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka: ony jsou tak 2 verze, možná se najde víc. Ale ve zprávách bylo, že jí to děcko uteklo. Jelikož lidi jeli do práce atd. tak by to mohli vidět, přeci jen tam bylo lidí dost + dycky tam stojí výpravčí ve dveřích a čekuje projíždějící vlak :D . S těma průvodčíma máš pravdu, ale i tak mě to dostalo, že si z toho naprosto nic nedělají a 20 m od nich leží mrtvola...
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak, zítra razím sjíždět Vltavu. Počasí přeje a už se nemůžu dočkat. :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mohl by mi někdo poradit, jaký je nejlepší způsob úschovy dat? Mám tím na mysli HDD, DVD apod. Jde mi především o to, aby dané soubory vydržely co nejdéle.
Díky za odpověd.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Major
Major

Odpovědět s citací

Nejlepší je Flashka či HDD, tam to ani časem nezmizí... kdežto na DVD se ti to ztratí vlivem času (nějak se světlem nebo co), proto naprosto neuznávám Blu-ray... Z HDD to jde smazat jedině magnetem nebo rozmlácením, to je taky jedinej způsob, jak zrušit flashku, popřípadě externí disky pracující zhruba na principu flashky, teď nevím, jak se to přesně jmenuje...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo