Tak já jsem se teda taky přišla představit. Přestože jsem tu už měsíc (a to úplně přesně!

)
Jmenuju se Katka, ale kamarádi mi řikaj spíš Kate a nebo podle nicku to je ,,Oko'' a nebo taky ,,Bulvo''
Je mi 15let (ale 15.dubna mi bude 16! A budu konečně moct na nějakou ,,normální'' brigošku!) a jsem z Prahy (zná někdo to město? je takový malinkatý... vůbec nikdo neví, kde je

)
O sci-fi se zajímám asi tak od první třídy ZŠ, začalo to Strážcema Vesmíru a pak už jenom Stargate, Stargate, jo a taky Stargate! Jednu chvilku Star Trek. A Star Wars se mi taky líbí! Teďka jsem začala koukat na Farscape a Dr.Who. Další seriály, na který koukám (kdyby to třeba někoho zajímalo) -> Dr.House, Lost, Without a Trace, Charmed, NCIS, Friends a Simpsons...(bude jich teda asi víc, ale nějak si další nemůžu vybavit)
Fffff, co bych ještě napsala? Tak třeba z hudby můžu jakejkoliv žánr, ale nejradši mám asi pop a rock -> Linkin Park, Simple Plan, Good Charlotte, Timbaland, Justin Timberlake...z českejch Sunshine a Skyline (opravdu jsou to český skupiny, akorát zpívaj anglicky) a teda aby se neřeklo, tak i Tata Bojs jsou dobrý!
Dál, co bych ještě řekla dál? Třeba nejoblíbenější herce/herečky -> David & Kate Hewlett, David Nykl, Paul McGillion (btw - nemáte někdo See Grace Fly v DVD kvalitě?), Keanu Reeves (to jsem zapomněla, že Matrix se mi taky líbí a Constantine taky nebyl špatnej)...
Jinak jsem taky děsně ukecanej člověk (jakože moc mluvim, ne že lžu!), i když by to tak na první pohled nemuselo vypadat (některý lidi můžou potvrdit, že když neposlouchaj, tak jsou jako osmej symbol u Brány a ty, který poslouchaj můj monolog, tak maj vyhučený SuperBrány v hlavách)...
Nekouřim, nefetuju...ale alkohol mi chutná. I když teda taky jak kterej. Pivo můžu, třeba
A mezi ostatní hobby patří i čtení knížek, hlavně teda Harry Potter a..., nebo nějaký knihy o Egyptě. Pak taky tak trochu sportuju -> kolo, SNB, SK8, in-line a hlavně poslední dobou běh na metro/tramvaj. Pořád taky sedim u počítače a už mě z toho pořádně bolí zadek. Když náhodou nechatuju, nebo nečtu diskusi, tak koukám na TV.
Ještě mě napadlo, že bych z toho rovnou mohla udělat úplnej dotazník a napsat svoje oblíbený barvy a jídla a tak, ale to snad radši ani ne. Nevim jestli to někdo napsal. Kdyby to teda někoho náhodou zajímalo, tak to pak klidně napíšu/připíšu
Tak zatim.
P.S.: Kdo tohleto někdo přečte, měli by jsme mu postavit slavo/super-Bránu