Anise23 píše:
Ja by som sa chcel preniesť do obdobia oklolo roku 0 aby som mohol dokazať že krestanstvo je totálna blbosť (nic proti krestanom).
Hele, pozor na to, co píšeš. To je, jako bych já napsal: "Ty seš ale totální blb (nic proti tobě)." Ten malý dotatek v závorce tu předchozí větu neruší a některé lidi to může urážet. Třeba mě. Jak bys ty reagoval, kdybych třeba prohlásil, že Stargate je totální krávovina?
Air Force píše:
...my vyhynout tak po nás za 500 let nezůstane ani náznak...
Zapomínáš na plasty. Ty se tak rychle nerozloží

.
Jinak co se týká té doby, kam bych se podíval, tak bych asi postupně prošel celou historii. Zkusil bych se mrknout, jak to bylo s těma dinosaurama a jejich vyhynutím (to bych musel asi chvilku hledat), podíval bych se na pralidi, zjistil bych, co je pravdy na Tróje, mrknul bych do Egypta, do starověké Číny, zkusil bych potkat Ježíše, atakdále, atakdále, až do teď.
Ale do budoucnosti bych nešel. Byl bych nerad, kdyby se mi mojé černé vize potvrdily.

- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!