Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Vstávání

Vstávání

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 06.7.2010 23:14:28
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

je mi 18
vstávám : pondělí-pátek v 5:20
sobota neděle 7:30 - 9:30
spát chodím různě většinou tak kolem 11 večer a půlnoci
celkem tak nějak těch 6,5 až 8,5 hodin naspím, ale nechtěl bych spát vůbec. kdybych nepotřeboval spánek to bych měl tolik volnýho času. a nepřišel bych o +-třetinu života
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 02.8.2010 11:34:39
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Být Cylonem by nebylo na škodu. :D
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 03.8.2010 08:25:30
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Typické ráno:

Zhruba ve 4:30 otevřu oči. Podívám se na hodiny a řeknu si, že je ještě pěkně brzo. Jenže pak to začne:

Z klece se ozve malé rorýse: Čiiiiiiip! Čiiiiiiiiiiip! Čiiiiiiiiiiip! (Hlaaaad! Hlaaaad! Hrozný hlaaaad!)
Atyna na mě zírá upřeným, hypnotizujícím pohledem. (Vstávej, vstávej, vstávej... mám hlad a potřebuju ven, takže vstávej...)
Brita začne poskakovat, vrtět ocasem a pobafávat. (Hurá! Otevřela oči! Hurá! Pustí mě ven a dá mi najíst!)

Mé naděje, že si zvěř mého probuzení nevšimne a já budu moci zavřít oči a spát dál, bere za své, neboť ti hajzlíci mají zřejmě nějaký úžasný radar, takže vylezu chtě nechtě z postele, pustím psy na zahradu, nakrmím ptáče (už by se taky mohlo naučit žrát z misky), připravím žrádlo psům, pustím je dovnitř, nakrmím je, vlezu si znovu do postele, kde si po chvíli převalování uvědomím, že stejně už neusnu, takže stejně vstávám. Je pět ráno... ano, opravdu miluji naše zvířata.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo