No popravdě, vyjádřit názor je dobré, postavit se špatným věcem je dobré.. ale ta forma mi pořád nějak vadí (jak jsem psal na začátku, nejsem volič ČSSD). Vezmu to z jiné strany, docela bych rád, aby v této zemi lidi začali dodržovat zákony, všichni, politici, podnikatelé, dělníci, rolníci

řidiči, chodci.. a hlavně všichni podle systému rovnosti byli podle těchto zákonů posuzování. Když před lety podobný incident vyvolali jiní u jiné strany, bylo to výtržnictví, tj. trestný čin, když jen s transparentem přišel jeden jedněm vyjádřit nesouhlas a protest, bylo to narušování klidného průběhu ohlášeného shromáždění. Po té kanonádě na Paroubka a jeho partu nic, policajti stáli opodál... že by opravdu záměr ČSSD na sebe upozornit a tohle tj. udělat ze sebe mučedníky se jim hodilo??? Mám pocit, že jsme zase jen loutky v oooobrovskYm divadle špíny. Chtěl bych si vážit toho že jsem ČECH. Bohužel to co o nas píši v zahraničí je smutné. Chtěl bych "nahoře" vidět víc lidí se ctí a rozumem.
Snad ve svých 40 nejsem pro přiměřený názor ani příliš mlád ani stár a s holí hrozící