Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 29.7.2007 14:20:38
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ano, nový seriál něco jako James Bond, ale více vtipný, jednu z hlavních postav, agenta NSA hraje Adam Baldwin, jinak Jane z Firefly, potkáme v seriálu hodně zajímavých lidí, nemyslím jen sexy agentky..., ale třeba kdo se dívá na Dextra pozná jednu z postav, pilot ušel, jsem zvědavej jak to pude dál....

tady torent na pilot:

titulky zatím nejsou, ale myslím že stojí za podívání.....

EDIT: Ano, žádný warez se tady dávat nesmí. Pomeranc
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 29.7.2007 15:52:09
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak a díl je za mnou. Už se těším až budou další díly. :) Vypadá to docela dobře.
Ještě bych chtěl říct, že i ti co viděli Traveler tam jistě poznají jednu z postav.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 20.1.2008 22:16:48
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem u 6. epizody a hrozně se mi to líbí. Je to trochu verze Jake 2.0, ale zajímavější, vtipnější a hlavní hrdina není trouba. Vlastně je to takový běžný týpek, nedělají z něj blbce a je to tak nějak správně vyvážené. Ale někdy bych chtěla potkat Adama Baldwina. Ten chlap je skvělej. Dokáže zahrát drsňáka s takovou lehkostí, že je na něj radost koukat. Scéna, kdy stál ve výtahu s utrženým kusem postele připoutaným k rukám, byla asi nejvtipnější z toho, co jsem zatím v seriálu viděla :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.2.2008 23:21:14
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem to vlastně víceméně zkouknum v jednom kuse za noc. Je to skvělý seriál plný úžasných hlášek a humoru... Klenotka mě holt má prokouknutýho. Ví, že mám slabost pro sexy špionky, které pro ránu pěstí a nějaký ten svléknutý svršek nechodí nijak daleko... Štve mě jen ta stávka... už aby bylo po ní a Chuck se zase vrátil mezi nás.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 03.2.2008 23:49:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

"Zdá se mi to, nebo naše vláda nechce, abych měl ještě někdy sex?"
A Casey s utrženým kusem postele ve výtahu :lol: Chudák holčička, ta z toho bude mít trauma.
Casey a Chuck a jejich souboj na židli byl super, vlastně "awesome" :D
"Já nechci umřít jako stevardka" :lol:

Na druhou stranu se mi líbí ta vážnost tam. Chuck není žádný pitomec, má tedy super hlášky, ale vtip tomu spíš dodávají ty postavičky v Buy More a jejich relativně malé boje s obchodem, zákazníky, novým manažerem :)
Vztah Chucka a Sarah tomu dodává zvláštní napětí, stejně jako celá ta věc s Brycem, kterou ještě zdaleka nedořešili. Kdo byla Jill? Nebyla taky od CIA a neměla rekrutovat oba, Bryce i Chucka? Proč Bryce poslal intersect Chuckovi, když ho přesně před CIA chtěl ubránit? Jeho vysvětlení moc nevěřím, protože nedává smysl. A navíc je tam díra, jak volal Sarah, aby s ním odjela. Co mu řekla a proč zůstala? A zajímalo by mě, jak to vlastně vyřeší celkově, protože CIA nenechá Chucka jen tak pobíhat s intersectem v mozku.
Elegantní řešení navrhl Tillion...utečou se Sarah :D (ten zbytek tu prozrazovat nebudu :)

Zatracená stávka...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.2.2008 23:59:45
Major
Major

Odpovědět s citací

K tomu proč zrovna Chuck dostal Intersex do hlavy... nebylo to kvůli těm výsledkům co měl na škole? Nějaký 98% zapamatovaných obrázků čico to bylo. Kvůli co největší pravděpodobnosti uchycení.

A ten útěk se Sarah... já jsem v tomhle asi přiliš shipper... prostě mi vadí takový ten oblíbený problém, jak se dva milují, ale nemohou ani nic říct, natož dělat. Proto by to mohlo skončit tak, že Sarah s Chuckem utečou, budou jezdit po Evropě, dělat všechny ty sexy špionské věcičky a budou spolu
Toto je spoiler!!!:
neřeknu, neřeknu! Huhuahe
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 04.2.2008 00:07:24
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To jo, měl 98% výsledek a chtěli ho zapojit do nějakého projektu CIA, ale právě tomu Bryce zabránil, když ho falešně obvinil z ukradení výsledků testu. Proč, když ho jednou takhle chránil, ho najednou zatáhne do něčeho mnohem horšího? Kdyby ho CIA rekrutovala, tak by z něj byl "jen" agent. Takhle má v hlavě celou databázi a je ve větším srabu, než předtím. Leda by Bryce v tu chvíli fakt nikdo jiný nenapadl. Proč ta data neposlal třeba Sarah?

No jo, mají se rádi, nemůžou být spolu, je to blbý. I když ono jim vlastně nic nebrání, Sarah přece taky měla vztah s Brycem, i když spolu pracovali. Je to trochu scénáristický trik, jak nás udržet v napětí, řekla bych :D I když je jasné, že prostě ty city jsou vzájemné. Možná Sarah tuší, že to takhle nepůjde donekonečna a chce je oba ušetřit toho, že by je mohli nakonec rozdělit, až Chucka zavřou do nějakého toho chráněného zařízení. Což se doufám nestane. Doufám v happyend....a doufám, že to bude až někde za několik sérií po stávce :D I když natahovat to donekonečna by taky nebylo dobré, pravda.

Příspěvek 04.2.2008 00:14:31
Major
Major

Odpovědět s citací

No... já jsem zase nepochytil proč vůbec to gizmo Bryce kradl... Předtím ho chránil, aby se z něj nestal pokusnej králík, ale když byl v situaci, kdy to musel poslat dál, poslal to Chuckovi kvůli výsledkům z toho testu. Sarah by to třeba nezpracovala.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 04.2.2008 00:22:38
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, pravda, možná věděl, že to Chuckův mozek pobere, když to byla metoda založená na těch obrázcích. Ale nemohl vědět, jestli to otevře on nebo ne.
Bryce to ukradl pro toho Fulcruma, nebo jak se jmenuje. Vysvětloval to tam někde v 1x10 nebo kde :) Jo, nutně potřebujeme další díly na dovysvětlení.

Ráda bych viděla svatbu Ellie a Awesome, protože podle všeho by se Chuck zase dostal do nějakého srabu tam, a dobíhal by na poslední chvíli :) Už to vidím, je svědek a buď dorazí zpocený, potrhaný a špinavý, anebo pozdě :) Anebo vůbec a bude z toho zase krkolomné vysvětlování, kterak Sarah měla křeče ve střevech :D

Příspěvek 04.2.2008 00:24:50
Major
Major

Odpovědět s citací

Jojo... vracející se křečové střevo mě taky dostalo :D

EDIT: A vysvětlení by teda taky docela bodlo... kdyže končí ta stávka?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 04.2.2008 00:32:20
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Chuckova reakce na vlastní výmysl se střevem "what the f..." byla pěkná, škoda, že ji usekli :D

No, prý jsou blízko dohodě, ale to už tvrdí od listopadu :roll:

Příspěvek 20.2.2008 00:23:39
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pozdě, ale přece...mám to za sebou a už se těším na další díly. Strašně se mi líbí takové jemné karikování všech postav, i když přiznávám bez mučení, že Morgan mi leze krkem (být Ellie tak nepřežije v mém domě ani den).

Souhlasím s Klenotkou, Adam Baldwin je jedinečnej. I když pravda, nejvíc se mi líbilo, jak z Caseyho dělali člověka v té epizodě s tou francouzkou (It's alive! :-) ) Co se týče Sarah, je jedna z mála, které dokážu odpustit, že je blondýna. (Proč jsou všechny bad girls brunetky??) To napětí mezi ní a Chuckem je rozhodně zajímavý, ale myslím, (sorry Tillione) že pokud utečou, tak ve třech (Casey je samotné nepustí), takže se nic podstatně nezmění...navíc si absolutně nejsem jistá, že v tom Sarah má tak jasno. Její vztah s Brycem zůstal dost otevřený, i přes to, že se nakonec rozhodla zůstat s Chuckem.
Co se týče Intersectu - Chuckovi ho Bryce poslal kvůli tomu testu na Stanfordu - byl to test schopnosti vybavit si ty podprahové obrázky. Chuck v tom byl extrémně dobrej a proto ho CIA chtěla vycvičit pro takový ty úplně nejhorší tajný mise, kdy v tom ten člověk je sám - což by, jak Bryce řekl, znamenalo Chuckovu prakticky jistou smrt (vážně, dovedete si ho představit, jak někde pobíhá jako James Bond???). Proto ho tehdy Bryce nechal vykopnout. Nechtěl, aby Chuck dostal takovýhle assignment(nikdy by nebyl "jen agent"). Když potom Bryce ukradl data Intersectu, poslal je jemu (to že ten soubor otevře Chuck pojistil tou hříčkou na začátku), protože věděl, že u něj v hlavě bude většina přístupná (to zní děsně) a navíc mu tak vlastně zajistil nejlepší možnou ochranu. Pokud je Chuck jediný, kdo ty informace má, tak ho nemůžou poslat nikam, kde by byl ohroženej (to že je v podstatě ohroženej 24/7 je zas jiná věc). Každopádně doufám, že Bryce se ještě objeví, hezky se na něj kouká :-D
Jo, svatbu bych taky docela ráda viděla (sázím spíš na nečekané objevení bad guys přímo při obřadu a následné nutné vysvětlení...moment, to by pak do "padded cell" musela celá rodina, ne? To by bylo vtipný.)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 20.2.2008 01:36:15
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Uznávám, v poslední epizodě mi už Morgan dost svým chováním lezl na nervy. Hlavně mi přišel dost sobecký a až mě chvílemi napadlo, že Chucka hodně využívá.

Jo, Sarah je blondýna, ale taky mi nevadí! :D Je hrozně sympatická, ale přijde mi hodně zmatená, jednou takhle už ohrozila misi (jak vtrhla k Chuckovi na to rande) a v 11. epizodě byla rozhozená a vůbec, asi opravdu dost plete city do práce.
Ale Carina, ač brunetka, nebyla vyloženě zlá, jenom nevyzpytatelná :D Což je plus pro tmavovlásky, že nejsou tak jasné a průhledné :)
Bryce doufám uvidíme, protože osobně si myslím, že ta přítelkyně, kterou měl Chuckovi přebrat, byla nejspíš nějaká agentka a oba je měla naverbovat. Moje teorie :D
Bad Guys se na svatbě objevit můžou, ale zakamuflovat se to dá vždycky, takže bych to na tu padded cell neviděla.

Hehe, myslíš, že s nimi Casey uteče jako osobní bodyguard a v budoucnosti jim bude hlídat děti? Spíš to vidím tak, že Sarah řekne "sorry, Casey", praští ho po hlavě, uspí nebo prostě jinak ochromí, aby si nemysleli, že jim pomohl a nechají ho dělat dál svou práci. Ale myslím, že Casey Chuckovi nakonec nebude chtít ublížit, i když zprovozní Intersect. Ale pořád je to ten zabiják a i když je tohle seriál na bázi akční komedie, tak tohle budou muset řešit a nějakému vážnému řešení se nevyhnou.

Spoiler ke 2. sérii:
Toto je spoiler!!!:
Intersect by měl být hlavním bodem další série, kdy se Chuck bude potýkat s tím, že už není v bezpečí ani před CIA a NSA. Dost by mě zajímalo, jak tohle vyřeší.

Jinak ano, Chuck najede 2. sérií, což znamená, že nebudou pokračovat dalšími díly na jaře, ale zařadí ho spolu s Heroes na podzim (nejspíš v září). Ale ještě to není oficiálně potvrzené od NBC. Jisté je jen to, že Chuck bude, což je super.

Příspěvek 20.2.2008 12:55:22
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ne, nemyslela jsem, že by jim Casey hlídal děti (i když představa je to parádní 8) ) spíš mi přijde, že by Chucka nenechal jen tak zmizet se všema tajemstvíma NSA v hlavě. Zabít ho chtít nebude, ale co se týče dělání jeho práce, tak jestli ho Sarah "vyřadí z provozu" a zdrhne s Chuckem, jeho další assignment pravděpodobně bude stejně vydat se po jejich stopách a oba je zlikvidovat. Což mu dává přesně tři možnosti: nějak to zaonačit tak, aby se zdálo, že oba jsou mrtví, opravdu je oba zabít, nebo být na útěku spolu s nima. :arrow:
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 20.2.2008 13:03:52
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to paráda už mám zkouknutý dávno všechny díly a teď čekám na podzim,až budou další
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 21.2.2008 16:10:38
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Všechny díly na jeden zátah... myslím, že to hovoří za vše :)

Ten seriál se hodně poved... obvzláště Caseyho drsnější přístup k řešení problémů- jak složil zloděje, nebo jak jednou rukou odhodil Morgana, když mu začal lézt na nervy nj, prostě drsňák každym coulem

Sarah je taková trochu bondgirl... jen ty její souboje s využitím všeho, co je v okolí, nebo házení nožů po budících je trošku moc, jinak má samozřejmě mé sympatie (čí sympatie asi nemá ??)

Chuck... ten je prostě typickej IT... kluk je trochu mimo, ale jinak je fajn...

Morgan... toho bych asi brzo zaškrtil... ten mi tak leze na nervy... takovej strašnej otrapa :?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 21.2.2008 17:27:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Blanca: No, já si právě myslím, že to zaonačí tak, aby to vypadalo, že jsou Chuck se Sarah mrtví. I když, kdoví, co vymyslí. Nechci, aby to nějak brzo skončilo, ale bojím se, aby z toho nechtěli zase moc ždímat. Ale možná, když bude každá série mít svůj vlastní uzavřený příběh, tak by se to dalo.

jenda.sg1 - Mně Morgan nevadí, i když vtipnější je spíš Lester s Jeffreym :D
Ale Morgan už mi v posledních dvou epizodách taky lezl na nervy, tedy hlavně v 11. a 13.
Chuck je normální kluk, ale líbí se mi, že to není žádný moula a v tom špionovské světě se docela dobře orientuje se selským rozumem. :wink:

Příspěvek 05.4.2008 15:47:17

Odpovědět s citací

Z dlouhé chvíle jsem prolejzal youtube a našel jsem tohle promo k Chuckovi :-)

http://www.youtube.com/watch?v=89Ye6dLzp4o

celkem by se to hodilo i do sekce "vtipy a zábava" :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 03.9.2008 16:40:14
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak 2. série bude mít 22 dílů. :) Premiéra první epizody je 29. září (22. září jde dvouepizoda Heroes, proto ten posun)

6-ti minutový trailer z Comic-Conu. Samozřejmě spoileroidní.

http://www.youtube.com/watch?v=lX7czCEk4UU

A pár ukázek a trailerů:

http://www.youtube.com/watch?v=ftTmPKACgPg

http://www.youtube.com/watch?v=uHfDz6DP8zY

http://www.youtube.com/watch?v=Ld8QMqOypuk

To poslední je skvělé :D

Reagujte tu někdo, prosím! :D V Heroes taky trpím samomluvou :D

Příspěvek 04.9.2008 12:37:22

Odpovědět s citací

Ten spoileroidní trailer z comic-conu je skvělej... zbytek jsou už vlastně variace na tenhle trailer.

Celkem povedená scénka je, jak Casey cvičí střelbu, nebo jeho "příchod" na večeři :lol:
Jen by mě zajímalo, kde vzala Sarah tu tužku... touhle tužkou by toho asi moc nenapsala...
No a scéna z koupelny... :rflmao:
Albert Einstein

Příspěvek 04.9.2008 19:58:16
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Casey je prostě Casey :D
Toto je spoiler!!!:
Vsadím se, že jak tam Chuck padá z té střechy, tak ho Casey chytí :smile: To intro Adama Baldwina je skvělý :lol: "Hej, ty tlustej ve třetí řadě" :lol: "Najdu si vás v comic-shopu" :lol:
A znamená to, že Chuck bude se Sarah opravdu chodit? :scratch: Podle toho jejich chování to vypadá, že se asi dostanou někam dál. A do toho Jill. Myslím, že 2. série bude to, čím se měla stát druhá půlka 1. řady a kam to směřovalo od nějaké šesté epizody.
Lester nový asistent manažera - no, nevím, toho jsem nikdy moc ráda neměla.
Ten poslední trailer je pěkně poskládaný "It´s never safe in the car!" :lol: A zbraň? Hmm, doufám, že to nepřeženou...

Ale líbí se mi, jak tam Casey zase mlátí Morgana :lol: Upřímně, včera jsem znovu viděla poslední epizodu 1. řady a hrozně mi tam lezl na nervy. Ta jeho sobeckost a vlezlost mi ani už moc vtipná nepřijde. Jsem zvědavá, jestli se dočkáme chvíle, kdy ho Chuck konečně pošle někam. Snad ten jeho vztah s Annou pomůže, aby byl trochu míň...Morgan :D

A ještě k obsazení:
Toto je spoiler!!!:
Vypadá to, že do Chucka se cpe celá současná/minulá herecká televizní elita :D
Sice nevím, kdo v tom traileru byli ti poslední dva, jak tam ty lidi tak řvali, ale asi to bude někdo známý :D Jinak otce Awesome (který bude už jedna z hlavních postav) bude hrát Bruce Boxleitner :D

Příspěvek 05.9.2008 11:19:17

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jo, v tom jednom z dalších trailerů je záběr, jak ho Casey zachytí. Asi se Casey rozhodne chránit Chucka a neuposlechne nadřízené.
Morgan mi lezl na nervy už asi od třetího dílu, protože on byl vždycky kámen co táhnul Chucka ke dnu- Chuck šel na rande, on se musel přifařit, volá mu ve tři ráno, protože on nemůže spát, Chuck za něj má odpovědnost a on se chová jako idiot a dělá jen problémy,... prostě Morgan by měl konečně dostat rozum. Nebo by měl udělat Casey Chuckovi laskavost, vzít Morgana někam do lomu a odstřelit ho tam.
Albert Einstein

Příspěvek 06.9.2008 22:28:41
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Chuck v Americe poběží už 22. září na Hulu.com. To je sice jen pro obyvatele USA, ale jsem si jistá, že se to nějak ven dostane a snad to bude ke stažení. :) Ani nevím, na co se letos těším víc - na Heroes nebo Chucka :)
Sice se pak bude muset zase čekat dva týdny (mezitím se mi snad povede prokousat se složitým připojováním na univerzitní net), ale bude to aspoň *něco* :)

Příspěvek 07.9.2008 07:40:58
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo na Chucka se moc těším, je to snad jediný seriál (vlastně ještě Big bang theory, ale to je o něčem jiným) kde se dokážu pořádně zasmát. Heroes moc nemusím, sice dějově to je dobré a akce taky nechybí, ale není to můj styl..
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 22.9.2008 18:24:19
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak konečně - se zpožděním (alespoň nemusím na pokračování čekat moc dlouho... relativně), ale jo! :D Skvělý seriál, úplně jsem se do něj zamilovala. Nějak se mi ne a ne okoukat a to jsem ho za poslední týden jsem viděla dvakrát (jednou sama, podruhé maratón s bratrem, který si ho mimochodem také beznadějně oblíbil), pokaždý se zasměju a každý díl si hrozně užívám.
Uáá! Ať už je 22. září :!: (jak na Hulu.com tady u nás v ČR - zde) U Chucka jediného jsem nevydržela a zkoukla všechny možné spoileroidní videa, která jsem našla :lol: Ne, že by mě to nenatěšilo ještě víc ;)

EDIT 22.9.: Tak už za sebou mám první díl druhé série :D Díky bohu za Hulu.com!
Toto je spoiler!!!:
Vyřešen problém s novým Intersectem - překvapivě ;) Ale musím říct, že důstojně, ne zrovna nečekaným způsobem, ale to nevadí. A vůbec dobrý díl, sice se mi zdá, že trochu ztratil dech oproti první sérii, ale vzhledem k tomu, že to byl takový rozjezd po delší době, tak prostě svkělé! A stejně teď nedokážu být vůbec objektivní :D Na to sem se na Chucka moc těšila
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Další

Zpět na Další seriály