Uznávám, v poslední epizodě mi už Morgan dost svým chováním lezl na nervy. Hlavně mi přišel dost sobecký a až mě chvílemi napadlo, že Chucka hodně využívá.
Jo, Sarah je blondýna, ale taky mi nevadí!

Je hrozně sympatická, ale přijde mi hodně zmatená, jednou takhle už ohrozila misi (jak vtrhla k Chuckovi na to rande) a v 11. epizodě byla rozhozená a vůbec, asi opravdu dost plete city do práce.
Ale Carina, ač brunetka, nebyla vyloženě zlá, jenom nevyzpytatelná

Což je plus pro tmavovlásky, že nejsou tak jasné a průhledné
Bryce doufám uvidíme, protože osobně si myslím, že ta přítelkyně, kterou měl Chuckovi přebrat, byla nejspíš nějaká agentka a oba je měla naverbovat. Moje teorie
Bad Guys se na svatbě objevit můžou, ale zakamuflovat se to dá vždycky, takže bych to na tu padded cell neviděla.
Hehe, myslíš, že s nimi Casey uteče jako osobní bodyguard a v budoucnosti jim bude hlídat děti? Spíš to vidím tak, že Sarah řekne "sorry, Casey", praští ho po hlavě, uspí nebo prostě jinak ochromí, aby si nemysleli, že jim pomohl a nechají ho dělat dál svou práci. Ale myslím, že Casey Chuckovi nakonec nebude chtít ublížit, i když zprovozní Intersect. Ale pořád je to ten zabiják a i když je tohle seriál na bázi akční komedie, tak tohle budou muset řešit a nějakému vážnému řešení se nevyhnou.
Spoiler ke 2. sérii:
Toto je spoiler!!!:
|
Intersect by měl být hlavním bodem další série, kdy se Chuck bude potýkat s tím, že už není v bezpečí ani před CIA a NSA. Dost by mě zajímalo, jak tohle vyřeší. |
Jinak ano, Chuck najede 2. sérií, což znamená, že nebudou pokračovat dalšími díly na jaře, ale zařadí ho spolu s Heroes na podzim (nejspíš v září). Ale ještě to není oficiálně potvrzené od NBC. Jisté je jen to, že Chuck bude, což je super.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.