já bych to tak neřešil, podle mě by se to na ty žánry rozdělilo až na konci. Tedy že ted by to bylo všechno najednou a do druhého kola, by postupil vždy vítez podle žándru, protože například BSG jde dát do více kategorií, ale počkám co řekne autor soutěže, není problém ten formulář 3x skopírovat
nepoužil, žádný maili se neposílaj, vše se ukládá do databáze a hned vypíše, člověk pak maximálně opraví název, protože lidi jsou schoplný napsat jedno jméno pěti způsoby
Já teda v tom mám teď hrozný zmatek a nevím co se nominuje, kolik se toho nominuje a kdy se to nominuje a kde? Možná by bylo dobré to konečně vyjasnit na rovinu aby bylo jasno, protože se to stále měnilo a teď v tom mám úplný bordel, že nevím nic ... A jak říká Blackthunder, jeden seriál je hodně málo ...
No tak jeden seriál jsem navrhnul, protože v těch formulářích od mikyho to akorát zabíralo místo. Samozřejmě teď, když máme web ( ), můžeme opět přidat další.
mikiquicna: ty jsi to sem dal přibližně ve stejnou dobu, kdy mi Sam99 poslal odkaz na web.
Formuláře vypadají moc dobře, je to přehledné. Ale Vanguard myslím říkal, že to začne až později, než se dořeší reklama apod., protože takhle o tom nikdo neví, jen my ...
Otázka: Uvažuješ tedy i o přidání postav do ankety? ... a teď mě napadlo, že by nebylo od věci přidat i nejhorší dabing, protože, co jsem dneska viděl v TV, tak bych měl jasného kandidáta.