Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Válečný serial

Válečný serial

Příspěvek 15.3.2010 19:38:52
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak se musím přidat s kladným hodnocením, stáhl jsem si to v nutkání v 720p a nelituju toho... skvělý seriál, řekl bych, že i na ty emoce to bylo daleko více zaměřený. Japončíci hajz*íci i volové (náběh alá Rusáci :D ) a znělka nepřekonatelná, ten uhel prostě rulezz!! Si tak říkám, že vojáčci v BoB (před pár dny jsem si to zopakoval) se měli oproti těmto Mariňákům daleko líp :P

EDIT: jak jsem sliboval:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 15.3.2010 20:18:42
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Si tak říkám, že vojáčci v BoB (před pár dny jsem si to zopakoval) se měli oproti těmto Mariňákům daleko líp :P

Překvapivý zjištění... Válka v pacifiku nebyla žádná prdel.
Obrázek

Příspěvek 15.3.2010 21:02:55
Major
Major

Odpovědět s citací

Já vím, v tom článku je to tam několikrát, ale takhle "naživo" jsem toho příliš neviděl, prostě jsem musel udělat nějaký srovnání... i když to Bastogne... :D
Obrázek

Příspěvek 15.3.2010 21:17:52
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Počkej si na Peleliu, Iwo Jimu a Okinawu.... 8)
Obrázek

Příspěvek 16.3.2010 17:55:17
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak dneska mi domů dorazila tahle krásná sběratelská edice Band of Brothers včetně dlouhých bonusů. Je to opravdu krásná sada a těch peněz za to rozhodně nelituju.
http://i43.tinypic.com/jh4ufd.jpg
http://i41.tinypic.com/1f8opf.jpg
http://i44.tinypic.com/qnmx4m.jpg

EDIT: První díl už mám za sebou. Vezmu to hezky od začátku, úvodní znělka je opravdu moc pěkná, i když na znělku BoB nemá. Po vizuální stránce není co vytýkat, což se dalo rozhodně čekat. Herecky se toho zatím nedá příliš ohodnotit, na to je moc brzy, to samé s postavami, zatím si mě nezískal ani Bob Leckie ani jiný “mariňák“. U té noční bitvy mi přišlo divné, jak Japonci tak hloupě nabíhali před Americké kulomety, opravdu jako ty krocani. Ale první díl hodnotím pozitivně a jsem zvědavý na pokračovaní, každopádně BoB to podle mě nepřekoná.

Příspěvek 18.3.2010 08:13:38
Major
Major

Odpovědět s citací

Znělka je teda imo daleko lepší než v BoB :P

Ti to příjde to nabýhání tak divný? Copak nevíš, jak útočili Rusáci? Ti ještě do svých stříleli... de*enti :D
Obrázek

Příspěvek 18.3.2010 08:16:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Znělka je teda imo daleko lepší než v BoB :P

To je věc názoru. A to nabíhání mi opravdu divný přišlo. Nebyl jsem tam, takže nevím, ale přeci nebyli tak hloupí.

Příspěvek 18.3.2010 09:59:21
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A proč hloupí? To byl otázka cti. Nepovedl se jim ten útok v noci a vrátit se nemohli bo by byli bez cti.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 18.3.2010 11:03:19
Major
Major

Odpovědět s citací

Rusáci to jako čest neměli... Kdyby všichni útočili během WW2 takticky, tak by těch mrtvých tolik určitě nebylo...
Obrázek

Příspěvek 18.3.2010 11:58:13
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak oni o tom náběhu sami ani nemohli přemejšlet, byly vycvičeni k boji za vlast a pro císaře. Dostali rozkaz k útoku a hotovo. Kdyby se stáhli přišli by o čest.... Vždyť si vem kolik japonců se vůbec za války vzdalo...

Wanted: No Kdyby Rusové neútočili takhle sebevražedně tak by je Němci možná i porazili... Vždyť na začátku války měli úplný prd jak do vojenské techniky, tak i důstojníků.

Jinak první díl hodnotim perfektně, jinak to snad ani nejde :twisted: .
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 18.3.2010 12:28:30
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kdyby útočili takticky tak byjich umřelo míň... máš pravdu, ale je plno důvodů proč Rusové ze začátku nemohli. Hned na začátku války neměli nikoho zkušeného, bo Stalin nechal všecky generály (kromě jednoho a to protože byl daleko na Sibiři) odstranit a ty co tam dosadil neměli žádné zkušenosti vedení boje, taky neměli ze začátku dost zbraní a tak byli rozděleni do dvojic, kdy jeden měl zbraň a druhý jenom náboje a ubraň si musel sehnat sám + to co napsal CZ atd.
a k Japoncům... u nich nemůžeš používat svoje myšlení... oni prostě byli vychovani poslouchat rozkazy a zemřít za císaře. Ke konci války, když jim nadřízení začali přikazovat aby s letadlem vrazili do americké lodě, tak to udělali.
Vzdát se nebyla možnost, proto taky na ně američani hodili atomovky, bo kdyby se Japonsko pokusili dobýt normálně, tak to by teprv bylo mrtvých. :wink:
Naposledy upravil Skrejm dne 18.3.2010 12:30:00, celkově upraveno 1
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 18.3.2010 12:29:25
Major
Major

Odpovědět s citací

Já vím, ale přeci jen jde vidět, že ta armáda USA, dokonce i němců je trochu jinde, tihle nikdy neútočí nijak bezhlavě alá náběh na kulometní hnízdo, ale snaží se jej takticky dostat (alespoň amíci ;) )
Obrázek

Příspěvek 18.3.2010 12:54:02
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jinej kraj = jinej mrav

Každej má svůj styl...
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 18.3.2010 14:25:21
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ono taky záleží na oficírovy co velí, některej provede tohle, třeba v téhle konkrétní bitvě, to neznamená že všechny bitvy probíhali stejně.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 18.3.2010 14:26:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

CZ píše:
Tak oni o tom náběhu sami ani nemohli přemejšlet, byly vycvičeni k boji za vlast a pro císaře. Dostali rozkaz k útoku a hotovo. Kdyby se stáhli přišli by o čest.... Vždyť si vem kolik japonců se vůbec za války vzdalo...

Jo, to je fakt, tak to chápu. Zrovna včera jsem si četl o Kamikaze v bitvě o Midway, že se mnozí Japonci hlásili i dobrovolně.

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály