I mě chybí možnost Všechny, tak jsem zaškrtla Ulici, páč ta mi vadí nejví (nejspíš díky tomu, že ji mamča se ségrou sledujou). Čas od času se mi "poštěstí" kus vidět, a řeknu vám, je to hrůza. Díkybohu, že ji dva měsíce nebudou dávat. Ale ono je to stejně všechno na jedno kopyto - děj žádnej, ale návykový až hrůza.
Co se pohádek týče, mám ráda ty starší, tak z osmdesátejch let, tehdy ještě dělali pěkný klasiky jako Zlatovláska, princ Bajaja a podobně. Ty z devadesátejch, kde jsou mizerný kulisy, votřepaný herci a šílenej děj, nemusím. I když se to dá nazvat spíš parodií na pohádky. Nejvíc mě štve, když do pohádek cpou moderní vybavení - např. v královským zámku televize. No co na to říct?
Jinak dysneyovky jsou klasika. Já měla nejradši Rychlou rotu, ale byly hezký všechny. trochu "akčnější" než ty naše, ale zase ne moc násilný. A ty znělky mi fakt dodneška zněj v uších

A tak si zazpíváme: Kačerov jak hurikán... k nám se... blíží, auta laser eroplán... městem víří... příběhy píše... z téhleté říše... Kačer
Co se páťáka týče, tak nevim. Nějak mě to nezaujalo. S+G mám ráda, ale nelíbí se mi, že je to vlastně něco na způsob Milionáře. No nic, viděla jsem jeden díl a stačilo mi to k rozhodnutí, že tohle určitě sledovat nebudu
Jinak v bedně sleduju akorát SG, škoda, že končí a budou místo toho dávat Lovce pokladů (dívala sem se na TV program na netu)

Taky mohli pokračovat SGA. Sláva budiž internetu, ze kterýho si můžeš všechny díly v pohodě stáhnout!