Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Walking Dead

Walking Dead

Příspěvek 01.12.2011 21:23:12
Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Omluvám se že sem to nedal do spoileru ale neuvědomil sem si to. :oops: :oops: :oops:

Příspěvek 02.12.2011 11:42:37
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Asi jako 2 příspěvky nade mnou, vůbec jsem si to neuvědomil, když jsem to psal...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 06.3.2012 00:44:28
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Poslední epizody jsou pro mě příjemný překvapení. Konečně se tam objevilo i cosi jako děj, a hlavně postavy se už i chovaj, jako by chtěly přežít.
Ovšem s tou Otisovou smrtí je to pořád jak pěst na oko. Dale asi fakt použil křišťálovou kouli, nebo nevim...
A to dítě by potřebovalo pořádně nařezat nebo nevim. To je pořád samý Dělám to pro Carla!, ale přitom výchova se nějak míjí účinkem.
Každopádně už se těším na další epizody, což je oproti minulýmu stavu zlepšení o celou stupnici :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 06.3.2012 10:46:39
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Geser:

Toto je spoiler!!!:
To já jsem rád, že již Dale zemřel. Ještě by ho mohla následovat Lori a bylo by vše v cajku...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 12.3.2012 13:50:55
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

2x12
Toto je spoiler!!!:
Tak zemřela moje nejoblíbenější postava. Sice ho v příhodnejch situacích psali jako úplnýho magora, aby divák cejtil sympatie ke klaďasi Rickovi, ale ruce dolů, Shane udělal pro přežití skupiny víc než kdo jinej. Od zombies ve vedlejší stodole po postarání se o hajzlíka, kterej věděl kde maj základnu. Škoda ho no.

Dozvěděli jsme se to, co už jsme asi všichni tušili, a to že se mrtvolákem stane po smrti každej. Což ovšem popírá dosud ukazované coolovosti postapo světa, jako třeba všudypřítomná těla.

Farma už není bezpečná, a nejvíc wtf byl okamžik, když ten kluk řekl, že ta jeho macho grupa má tábořit nějakejch pět mil odsud. Průzkum hadr koukám.
Příště se můžem nejspíš těšit na obléhání smečky zombíků, který se tam uprostřed ničeho příhodně shromáždili. Nebo bezhlavý útěk s hromadou ztrát. Nebo na dějovou berličku v podobě té druhé skupiny.

Pořád k tomu mám výhrady, ale oproti dřívějšku je to teď naprosto skvělý. Těším se co bude dál. No a roli Guvernéra prej získal David Morrisey, tak tam aspoň bude zajištěná důležitá postava co umí hrát. To přehrávání Rickova představitele pro mě začíná bejt hrozně otravný.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 13.3.2012 13:17:55
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hmm, pořád nevím, jestli se mám dívat dál. Zasekla jsem se u 2x04. Nerada opouštím rozkoukané seriály, ale pořád jsou ty reakce na to takové rozporuplné :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Předchozí

Zpět na Další seriály