Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak psycho epizoda nebyla špatná.... dobrá byla ta paraela jak Kameron dělá palačinky a chodí ve spodním práddle.... a konec se mi líbil....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

podle me sou dily cim dal tim nudnejsi
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ralen: Lépe bych to vyjádřit nemohl...

Teď sám nevím, co se vlastně stalo a co se nestalo a co se stalo jenom jako... Fakt se nechytám.
Nicméně to nic nemění na faktu, že TSCC upadá víc a víc. Uvidíme, jestli se to změní, jak Friedman naznačil.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta musim říct, že poslední díl byl opravdu povedenej a moc se mi líbil. I když to vypadá na to, že nám asi TSCC zrušej, tak bych řek, že jsou teď aspoň na dobrý cestě, aby to zakončili nějak pořádně (snad to nezakřiknu :) )
Obrázek

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dereka mi bylo i trochu líto, byl jednou z mála oblíbených postav, ale na druhou stranu je pravda, že už se s ním nic moc dělat nedalo (a to, co se udělalo, teda snad ani nebylo moc o Derekovi), takže aspoň originální přístup k tomu, jak se zbavit postavy.
Máme docela zaseto na finále sezóny, ale škoda, že...
Toto je spoiler!!!:
...pokud seriál zruší (a reálně se nic jiného čekat nedá), finále sezóny seriál neuzavírá. A nejhorší je, že v tomto případě to zavinil sám tvůrce seriálu, když se rozhodl psát víc "sarahově". Takže pak přijde něco jako Some must watch..., která je sice úžasným psychologickým profilem Sarah a všechno v ní dává smysl, ale k čemu to je, když divák absolutně nepochopí, co se děje...
- Londo Mollari

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Po unuděném prostředku sezóny konečně pořádný závěr. Kdyby takhle točili posledních osm měsíců, sledovanost by byla úplně někde jinde. Po závěru mě opravdu mrzí, že seriál míří rovnou cestou do hrobu, protože teď by mě konečně zajímalo, co z toho vyleze (narozdíl od nějakých nesmyslů s léčebnou, mimozemšťany a poflakující se Riley).
Přiznám, že bylo až k smíchu, když celou tu posedlost Sarah třemi tečkami vyřešili přesně třemi slovy. Na druhou stranu je to známka, že konečně si i tvůrci uvědomili, že se celá tahle zápletka nepovedla.
Toto je spoiler!!!:
Škoda, že TSCC končí. Předpokládám, že John by nezůstal v budoucnosti navždy, ale je celkem sranda koukat, jak tam o něm nikdo neslyšel, odboj vede (patrně) Kyle a Allison se tam na něj lepí.
- Londo Mollari

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano poslední díly opravdu stály zato.... konec a Derek s Kylem, John neznámí.... a hlavně to, že tvůrci seriálu a Nového filmu úzce spolupracují, podíleli se na obouch... kdo ví třeba něco bude i v filmu, popřípadě dalších, nová trilogie filmů se soustředí na budoucnost a boj rezistence..... uvidíme..... a ještě není ničeho konec, ano zbořili kulisy, ale to mohlo být třeba kvůli předělání na nové... oficiálně ještě nic nevyšlo....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dneska masakralni A suprovy dil jen porad nechapu kdo poslal weaverovou a ze je s nima fakt nechapu, ale dilek fakt super
" IMMORTALITY "

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Díl velmi dobrý. Opravdu úžasný byl ale až ten konec. Opravdu chci vidět, jak to bude pokračovat. Jestli nenatočí ani nějakou jednu vysvětlující epizodu, tak to bude hodně pitomé. Jemně řečeno.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Poslední díl fakt super. Summer to rozjela teda... scéna na posteli byla řekněme taková třešnička pro každého fanouška Summer :-D. Ale ten konec, pěkně se vyhli dalši eskalaci vztahu John a roboticka Cameron :-D. Teď ten vztah k ní může nabrat naprosto jiné obrátky :). Upřímě doufám, že to teď nezruší, když to konečně pořádně rozjeli. Byla by to opravdová škoda :(
Living is easy with eyes closed.....

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Konečně jsem to také dokoukal a řekl bych, že si ten seriál ještě opravdu nezaslouží konec. Jsem vážně zvědav na to, jestli nakonec udělají z Cameron člověka (mají k tomu nakročeno :-D) a jak se vyvine vztah s Johnym. Sarah sice přinesla název, ale zdá se mi, že už tam hraje nějaké šesté housle.

btw. Nemá mít Cam modré nasvícení stejně jako T-X? Na začátku svítila očima modře a najednou má půlku obličeje jako sebranou v prvním terminátorovi :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to je dobry postreh s tema ocima...vubec me to netrklo
" IMMORTALITY "

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A co na tom? Přece nenude mít jen jednobarevný oči, to by při těch všech funkcích co má bylo celkem trapný ne? :D
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jen, že jsem si to podsvícení s ní už spojil :-D. Myslel jsem, že modře podsvěcujou ženský a červeně chlapy :-D

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tez jsme myslel ze by to tak mohlo byt, bo vcera jsme zkouknul T3..
" IMMORTALITY "

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Obrázek

Přesně takhle bych si to představoval.

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak podle všeho je seriál zrušen. :( Myslete si o mně co chcete, ale až na asi tři epizody uprostřed druhé série, se mi celý seriál těžce líbil a poslední čtyři díly mě přímo posadily na zadek. Třetí série by bývala mohla být naprosto úžasná...

Sice jsem si myslel, že seriál ukončí, ale když se objevila zpráva, že Dollhouse dostal druhou sérii i přes to, že sledovanost byla v posledních dílech ještě horší, než u Terminátora, tak jsem začal doufat, že by snad miniaturní naděje být mohla. No bohužel, nebyla... :cry:

Sice se teď objevují různé spekulace typu odkoupení jinou stanicí či vydání třetí série, případně filmu přímo na DVD, ale takováhle zbožná přání se objevují po jakémkoliv ukončení seriálu, takže tomu dávám naději nulovou... :hmmm:

No holt život jde dál a mně skončil další z mých oblíbených seriálů...

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Doll co?pche T nekdy sice nic moc ale uz jsjesi na to zvyknul a docela s emi to i zalibilo i kdyz nekdy tezce nuda, skoda no..
" IMMORTALITY "

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Člověk už má pocit, že si FOX na Summer zasedl. :(
Jinak jsem velmi zarmoucen. Tenhle seriál měl potenciál.

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zasedávat si na Summer, to Fox schytá teda :evil: .
Ale myslím, že Summer o práci nouzi mít nebude :). Přece by neskončila na pracáku :-D. Mohli by kolem ní udělat nějaký celý seriál, něco jako Dollhouse kolem Elizy :), to bych byl v sedmém nebi :-D. A nebo třeba by ji mohli obsadit do SGU :)

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V jednom rozhovoru řekla, že pokud nebude pokračovat TSCC pustí se do jednoho filmu viz:
http://tscc.cz/index.php?page=press&interview_id=12

Ale některé americké televize by opravdu zasloužily nakopat asket.

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No super :), to jsem zvědavej o co půjde, když je tím tak ohromená :). Každopádně Fox bych třískal Fronem o zeď. Kdyby to zrušili v půlce 2. řady, tak by mi to nebylo tak líto, protože ze začátku 2. řada nestála za nic. Ovšem ke konci se to tak úžasně rozjelo, že je opravdu hřích to ukončit :(. Ovšem to Fox nezajímá :(

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prostě doufám, že se Summer už na FOX vykašle a ten film bude mít pod taktovkou někdo jiný.

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

O tomto seriálu jsem už slyšel dřív, ale nechávalo mě to klidným. Jenže nedávno jsem se zastavil u kamaráda a ukazoval mi, co má za filmové a seriálové novinky, náhodou mezi nimi měl i TSCC s czdubem.
Pustil jsem si první epizodu a na konci si řekl, herdek, to nebylo špatný, pustil jsem další a další, mno a během dvou dnů byla první řada za mnou. Druhou sérii už sleduji poctivě s en dabingem a je to stále zajímavé.
Tento seriál si získal dalšího fanouška.
Nej postava je pro mě Summer (to se dalo čekat).

Dštít síru na FOX za zrušení ani nemá cenu, oni jsou už prostě takovi. Snad to tedy přebere jiná tv a cast nechá, aspoň co se týče třech hlavních postav, stejný, TSCC bez Summer by už nebyo ono.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To bez debat. Ale zastávám názor, že na FOX se má nadávat pořád. To, že jsou "prostě takový" nepovažuju za dostatečnou omluvu :evil:

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály