Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Dollhouse

Dollhouse

Příspěvek 31.5.2009 08:59:12
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Blbost to rozhodně není. Některé epizody jsou sice trochu slabší, ale pak jsou tam taky úžasné epky kvůli kterým se rozhodně vyplatí na to koukat. No a pak samozřejmě Summer :-D. Ale tak uvidíme, snad ji tam obsadí :)
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 26.9.2009 14:04:55
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nová serie se rozjela skvěle, Apolo a wesly byli fajn,... jinak Whisky a Tofer byli skvělí..., jinak včera jsem shlédl neodvysílanej pilot a Epitaf one a pilot byl výbornej, Epitaf dokonalej... těším se co bude dál, hlavně co bude s Toferem a "summer" a co za rozruh udělá senátor....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 20.12.2009 23:30:14
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem to skouknul až k 10. epizodě 2. série a musim říct - moc skvělej seriál, zvláště teď ke konci to krásně vygradovalo a 10. epizoda byla úžasná. Škoda že už zbejvaj jen 3 epizody, nějaká šance že by natočili i 3. sérii?
Obrázek

Předchozí

Zpět na Další seriály