Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 07.10.2008 15:43:07
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Bryce! Ten chlap ví, kdy se objevit. A ještě je natvrdlý nebo to dělá schválně, že nevidí, co znamená láhev vína a květiny. Už se to se Sarah tak pěkně vyvíjelo, sakra! Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
Koukám, z Chucka nám už dělají regulérního špióna :smile: Každopádně se tu projevil další nedostatek - Chuck neví, co má dělat v případě, že se ocitne sám. Tedy, měli by mu dát aspoň nějaké krycí jméno nebo nějaký kód, pod kterým kontaktuje CIA, protože ne vždycky bude poblíž Roan. Ten byl mimochodem skvělý :D
Lester není pro místo manažera vhodný. Nevím, co Chucka napadlo mu to místo dávat, ale Big Mike by měl být trochu soudný a dát to Chuckovi. A taky nějak nevidím důvod, proč by měl Chuck zůstávat zaseklý v téhle práci jen proto, že má v hlavě intersect. Chránit ho můžou všude.

Proč ale všechno musí chodit v pondělí večer? :smile: Celé odpoledne akorát stahuju a skoukávám co se dá. Příští týden nebudu mít takové štěstí, že budu brzo doma. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.10.2008 00:04:54
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrý díl, moc dobrý :smile: Přesně takovéhle se mi u Chucka líbí nejvíc
Toto je spoiler!!!:
kromě toho závěru s Brycem, to byl fakt podraz, jako sympaťák to je, dobře se na něj kouká, ale tady! :palka: :box2: :wall: Musí se ale nechat, že jsem to trochu čekala, vypadalo to až moc dobře, sice sem nevěděla, že se Bryce objeví už v tomhle díle, ale tušení něčeho zlého tam bylo. No ale jinak nemám co vytknout, což je v mém případě u Chucka dost běžné :D
Proč je další pondělí, resp. úterý, až za tak strašně dlouho? :cry:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 08.10.2008 20:48:46
General
General

Odpovědět s citací

Pět krátkých ukázek z příštího dílu.

http://spoilertv.blogspot.com/2008/10/chuck-episode-203-chuck-versus-break-up_08.html

Toto je spoiler!!!:
On to ten Bryce vážně neví. Já myslela, že je to superagent nebo tak něco :D Ale myslím, že tolik lidí ho nikdy nemělo rádo jako ve chvíli, kdy se objevil u Sarah ve dveřích. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.10.2008 21:30:30
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak druhý díl byl geniální.... sranda od začátku do konce, ale ten Bryce......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.10.2008 17:05:55
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Díky za ty videa :thumleft: Fakt už aby byl další díl, tohle čekání je k nesnesení...

EDIT:
Chuck Versus the Brake-up
Toto je spoiler!!!:
Krutý díl, neskutečně krutý díl. Závěr - tedy úplný závěr s brýlemi - to sice trochu zachraňoval, ale teda dočasné vyústění vztahu Chucka se Sarah... to je zrada :cry: Jinak se mi díl samozřejmě líbil, to u Chucka ani jinak nejde :D Buy More linie byla trochu slabší než je zvykem a chvílemi sem dokonce měla nutkání ji přetáčet. Ale v tomhle díle byl úplně nepřekonatelný Casey :lol: Ten chlap je naprosto (non-ironically speaking) awesome!

A nastává další týden krutého absťáku...

P.S. Technická závada způsobila, že nám doma nejede internet a představa dalšího odkladu Chucka mě tak vyděsila, že jsem si šla na hodinu sednout do KFC, abych ho mohla stáhnout :D
- Linn doporučuje -

Příspěvek 14.10.2008 18:13:00
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl zajímavý a Casey to zachránil,
Toto je spoiler!!!:
upgrade dopadl celkem neškodně a snad se Chuck konečně pustí do vztahu s někým na koho má.... a Líbilo se mi jak Casey nechal udělat prověrku při zápasu v Buy More...

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.10.2008 19:04:50
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak díl opět super ale ten závěr mě dostal... jen to bezmocné... "I hate Bryce Larkin."
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 14.10.2008 19:56:40
General
General

Odpovědět s citací

Spike: Jak na koho má? To si myslíš, že taková jako Sarah nemůže mít vztah s Chuckem? Vždyť je to normální, sympatický kluk s kouzelným úsměvem, se smyslem pro humor a vůbec celkově se k sobě výborně hodí. Nevím, co myslíš tím "na koho má". :? Sarah je sice skvělá a krásná žena, ale není to žádné nadpozemské stvoření. :roll:

Toto je spoiler!!!:
Moje první slova po skončení epizody: "To je parchant." I když jsem čekala, že v těch brýlích bude nějaká zrada. To byl od Bryce opravdu podraz a myslím si, že už to není ten agent, co býval. To "I hate Bryce Larkin" bylo nejspíš tentokrát opravdu od srdce :( Myslím, že Bryce si se životem Chucka dělá co chce a to je od něj opravdu ošklivý. :?
Navíc to vyústění vztahu - jediné řešení pro ně oba vidím jedině v tom, že jestli se někdy povede opravit Intersect, tak aby se Chuck se Sarah zdekovali a někam odjeli, protože jinak to asi opravdu nepůjde.
Já doufala, že by konečně mohli opravdu mít vztah, i když ačkoliv si sympatie už netají, tak by to bylo asi vážně nebezpečné.

Ovšem linii Buy More bych si tentokrát odpustila. Nevím, ale nějak mě to tuhle sérii moc nebere. Morgan už je naštěstí víceméně normální chlap, a ne závislák na Chuckovi, což je fajn, ale sledovat je v těchhle praštěných soubojích - nevím, ale možná by to chtělo trochu přibrzdit. Ale příště se mi to třeba zase bude líbit, takže kdoví :)

Jinak samozřejmě ale super díl. :)

Příspěvek 14.10.2008 22:20:41
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak která agentka CiA by se zapletla s chlapem z obchodáku kterej nemá dokončený studium a nějak se mi k Chukovi nehodí, mě by se líbilo kdyby se zapletla sarah a Casey...

Příspěvek 14.10.2008 22:56:34
General
General

Odpovědět s citací

Er? :shock: Jako že Casey je o hodně inteligentnější? :smile: Ale vážně - proč Chuck nemá dokončené studium, víme a nic mu nebrání se do školy vrátit. Nevidím nic špatného na chlapovi z obchoďáku, Sarah přece taky pochází z normálních poměrů. Sama není nic speciálního, jenom prostě dělá neobvyklou práci. To špionství se trochu přeceňuje. :wink:

Příspěvek 15.10.2008 05:46:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Samozřejmě, Bryce ho nechal pro jeho vlastní dobro vyrazit.... ale stejně az dostanou intersekt, papa Chucky.... to se mi líbí Caseyho poslední ukol, tak by se zachovali praví špioni..... a já osobně souhlasím s Chuckem jez rek ze se sarah nemuze mit normalni vztah kdyz bude porad nekde na akci a on o ni nic neví.... a kdyby skoncila pak by nebyla szastna atd....

Příspěvek 15.10.2008 09:56:13
General
General

Odpovědět s citací

Proto jsem taky říkala, že jediný způsob, jak ti dva můžou být spolu, je někam společně utéct. Jak Sarah jednou říkala, ze CIA se do důchodu nechodí a Chuck je příliš cenný, aby ho nechali někde jen tak pobíhat. Buď ho budou chtít zabít nebo někam zavřít. Takže se jedině sbalit a odjet někam na nějaký ostrov do Pacifiku :D
Bryce udělal dobrou věc, kdysi, to ano. Ale musel vědět, co mu způsobí, když mu pošle ten intersect - na druhou stranu mu posláním updatu zajistil, že bude žít o něco déle.

Každopádně ten konec se mi nelíbil a musím říct, že na mě ta epizoda působila nebývale depresivně. Proto mi tam asi ani nesedla ta část z Buy More.

Příspěvek 17.10.2008 19:38:05
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Mě se ta epizoda líbila celá hlavně ta část předáváním peněz :rflmao:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 21.10.2008 11:19:40
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

2x04 Dost dobrý díl :smile:
Toto je spoiler!!!:
A teda kdo by to do Sarah býval řekl... Jsem velice zvědavá, jak to všechno bylo a nepochybuju, že se to ještě v téhle sérii dozvím. Oproti minulému dílu mi v tomhle Buy More postavičky vůbec nevadily, i když bych trochu ubrala samotného mejdanu, ale pointa dobrá a vtipná, žádná násilná vyplňovačka. Ovšem nejvíc mě prostě dostala tentokrát Sarah a její backstory, hned v závěsu zvláštní agent Carmichael alias "Mad Dog" :lol:
- Linn doporučuje -

Příspěvek 31.10.2008 15:40:17
General
General

Odpovědět s citací

3x04 - parádní díl.

Toto je spoiler!!!:
Sarah má očividně víc tajemství, než je to, že se jmenuje jinak. Její tatík byl asi pěkné číslo. A vidět, jak ji rekrutovala CIA byl zajímavý pohled do minulosti. Jsem zvědavá, jestli nám tohle někdy ukážou i u Caseyho.
Chuck s Caseym jsou opravdu výborná dvojka a ráda bych je vídala spolu takhle častěji.
Ten příchod Sarah po té bitce byl skvělý :lol: Co to tam hrálo za hudbu?

A taky mi Buy More tentokrát nevadilo. Jsem ráda, že jak je tam teď víc postav, tak se míň zaměřují na "divnost" Morgana, který v téhle sérii skoro divný není.
A čekám, kdy si někdy někdo všimne toho, že Chuck se tam poslední dobou taky moc nezdržuje.
Jo a ta scéna, jak se tam Chuck na začátku mazlí s tím počítačem byla skvělá. :lol:
A nutno dodat, že Chuckovi to dneska opravdu slušelo. :oops:

3x05 - už nikdy se nebudu na Jeffa dívat stejně :smile:
Toto je spoiler!!!:
Konečně se Chuckovi trochu odvděčili - čekala jsem, kdy se konečně rozhoupou mu pomoct se školou. Teď je ovšem otázka, proč by měl s ukončeným Stanfordem zůstávat v Buy More a ještě se nechat terorizovat novým asistentem manažera. Ale s tím vytížením si nejsem jistá, jestli by mohl dělat něco časově náročnějšího. "There is no sign of intelligent life" :rflmao:
Docela jsem zvědavá, až bude jednou Ellie uklízet a najde tu jeho krabici pod postelí. :D Stejně je zvláštní, že na to ještě nepřišli. :) To nové operační středisko vypadá ale stejně mnohem líp. Permanentněji - dobře pro nás, špatně pro Chucka.
Trochu mě zarazilo, že schůzovali v home-theatre room, aniž by zakryli závěsy, protože to nebylo moc nenápadné.

Jeff měl v téhle epizodě snad nejvíc textu za celou dobu, co tam je :D A chvílemi mi ho bylo opravdu líto :(

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály