Jeden z nejlepších songů co jsem kdy slyšel A k té sexy barmance... ona tahle slečna je hlavně mnohem mladší než Wendy, takže na tom těle to je sakra poznat x)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Tak vám nevím, ale tenhle seriál mě teda hodně zklamal. Podle hodnocení na CSFD jsem čekal pecku, ale hned po prvním díle jsem byl rozhodnutý rozhodně dál nekoukat. Nakonec jsem tomu dal šanci, dopracoval jsem se k 1x08, ale na další pokračování už nemám sílu. Za celý díl se lehce pousměju maximálně jednou, zbytek nevěřícně koukám vlastně na nic. Hlavně Ted, hlavní postava, mi přijde jako ultrablbec a ultratrapák. Marshall, Lily a Robin mi nevadí, ale vlastně by tam ani nemuseli být. Jediná postava Barneyho mi přijde alespoň trochu sympatická. Rádoby vtipy a hlášky mi přijdou vtipné asi jako nádoba se stolicí.
Navíc z toho, co jsem viděl, mi přijde, že je to každý díl jen o tom, že Ted potká nějakou holku v baru nebo si vzpomene na nějakou holku z minulosti a snaží se, aby se stala jeho životní láskou, protože je tak strašně nešťastný a osamocený. Takový námět mi přijde opravdu nešťastně zvolený, když se vyhnu vulgárním slovům.
Osm dílů bylo maximum, co jsem mohl snést. A proč to píšu? Protože by mě opravdu zajímalo co jsem na tomhle nepochopil a co mi uniklo, když to má tak skvělé reference a hovoří se o tom jako kultu. Rozhodně tímto příspěvkem nechci nikoho urazit.
Navíc z toho, co jsem viděl, mi přijde, že je to každý díl jen o tom, že Ted potká nějakou holku v baru nebo si vzpomene na nějakou holku z minulosti a snaží se, aby se stala jeho životní láskou, protože je tak strašně nešťastný a osamocený.
A proto se ten seriál jmenuje "Jak jsem poznal vaši matku"
Myslím, že vykládat svoje mládí svým dětem, tak by to bylo hodně podobné (jsem četl, že ti scénáristi píšou ty příběhy i z vlastního života)...
Je to vtipnější verze Přátel, pokud se ti to nelíbí, tak nechápu, jak ses mohl dívat na Přátelé (jestli si se na to díval), hold to není tak bezduchá sranda jako TBBT
Daedalus.cz - vim, že asi tě nemá moc přesvědčovat, když se ti to moc nelíbí, ale je škoda, že jsi viděl jen prvních 8 dílů, protože některý další díly jsou fakt výborný. Jestli ti můžu doporučit tak se koukni na díly 1x10 - The Pineapple Incident a 1x19 - Mary the Paralegal, protože tyto dva díly jsou IMO nejlepší, a to nejen z první sérky, ale i celkově...