Taktéž jsem si udělala svůj malý žebříček. Není to snadné. Pořadí je dáno tím, jak celkově mám seriál ráda. Tedy ne, co je momentálně pro mě nejaktivnější nebo nejrealističtější, ale co to pro mě znamená. Každý seriál tady se nějakým způsobem dotkl mého srdce a má tam vyhrazeno special místečko.
1. Stargate SG-1 -
jednak srdcovka, jednak katalyzátor mého fanouškovství a prostě se mi to celkově moc a moc líbí2. Star Trek: Deep Space Nine -
momentálně stále nejaktivnější a žije se tím naprosto krásně
, podrobněji klady raději vypisovat nebudu, za dva dny musim do práce
3. Stargate Atlantis -
ne, není to, co to bývalo, ale to neznamená, že je to špatné
4. Star Trek: Voyager -
srdcovka, Holodoctor
5. Star Trek: The Next Generation -
můj první Star Trek...a prostě Picard a jeho Enterprise s posádkou
6. Star Trek: The Original Series -
staré, naivní, třeba na to hledět s nadsázkou, ale prostě TOSka
7. Doctor Who (povětšinou nový) -
"Fantastic!" Zvláštně šílené příběhy, ale i zamyšlení, natěšení Doctoři atd.8. Battlestar Galactica (nová) -
ač se mi konec nelíbil, když se ohlédnu zpět, tak to bylo vážně dobré9. Červený trpaslík -
hlášky a zábava a komunita a Nevejrej na mě, Gándhí!
10. Xena (1.-3.s.) -
sice je to už dlouho, co jsem se od toho nemohla odtrhnout a počítám jen první plus mínus tři série, protože pak mi to přišlo tak blbý, že jsem se na to ani nekoukala, nicméně je to srdcovka a strávila jsem tím mnoho krásných hodin, smála se (ale v dobrym) nad tou šílenou časovou linií a přemýšlela nad tím, co vše bylo kde změněno, užívala si příběhy, postavy a humor a mnoho dalšího.
Ještě mě nějak přepadla akce a činnost a napadlo mě zanést do tabulky a následně grafu výčet toho, co tu mají lidi rádi, ať je to dobře vidět. Ta čísla jsou body, které jsem převedla z umístění. Je zde prvních třicet (z celkového počítaného součtu 93) seriálů. Mmch., ty první tři jsou celkem jasné, pak už nejsou tak moc bodově od sebe. A celkem mě to překvapilo, ale SG je zjevně pořád ještě v kurzu

.
[img][./images/thumbs/taboblserialssgapleden2010_1263001108.jpg]http://i100.photobucket.com/albums/m32/Ist_Indil/Out%20off/taboblserialssgapleden2010.jpg[/img]
Některé žebříčky jsem nemohla zařadit (málo položek, nepřiřazeno pořadí, nerozdělování seriálů...), takže ty jsem do součnu nepočítala. U těch, co jsem počítala, jsem u některých musela trošku poupravit položky..tedy pokud jsou na prvním místě dva seriály, zprůměrovala jsem bodovou hodnotu prvního a druhého místa apod..
Ti, které jsem počítala
(u některých jedinců nejposledněji uvedené hodnocení):
Daedalus.cz, Vanguard, Fixda, ipa, Pan Citron, RomanArts, Klenotka, Mirra, Fancipal, Anijsha, Geser, BigQ@123, Linn, Eleira, Raynor, rocketman, Ivory, Tillion, áčko, g.o.d, Destiny, Alteran, Atlantis_Lord, ronin, John Glassblower, gravidus, Palin, Dr. Malas, mikuliska, gastovski a Tar-ara.Pokud tu něco přibude, třeba graf pak někdy poupravím...stejně není moc relevantní, ale něco přece vypovídá a mě se zrovna chtělo ho udělat

.