Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 28.5.2010 21:15:31
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zrovna jsem viděl finále a já ani nenacházím slova, kterými bych to mohl popsat, zhodnotit. Budu to muset vstřebávat opravdu hodně dlouho. Prostě bomba! Tomu nechybělo nic. Pro mě jednoznačně současná jednička mezi seriály a to s velkým náskokem. Do dalších dílů budu muset odpočítávat každou vteřinu.

Příspěvek 28.5.2010 22:39:31
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Finále nabídlo obstojnou podívanou. Těžko se mi identifikují příčiny a důvody, ale rozhodně mě to nenadchlo tolik, jako ostatní uživatele :? .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 25.7.2010 11:29:52
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Premiéra 4. řady bude 20. září a jedna z hostujících hvězd bude Dolph Lungren.

EDIT: Buď jim ve 4. sérii zvýšili rozpočet nebo to opravdu bude poslední série a chtějí tomu dát všechno - Mama Bartowski bude Linda Hamilton! Byla na "wishlistu" mnoha fanoušků a tak jsou Chuck s Ellie dětmi Dr. Samuela Becketta/kapitána Archera a Sarah Connor. :D Výborně :D Awesome má za tátu "kapitána Sheridana". Teď ještě aby máma Sarah byla Sigourney Weaver a máme rodinku kompletní :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.8.2010 21:53:38
Blinky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak sem asi před týdnem začal sledovat Chucka a sem u konce 2 série.A moje pocity ?Tenhle seriál mě naprosto dostal.Některé díly mě místy trochu nudili,ale jinak je to vážně parádní seriál a patří do mě TOP 5ky,už se těším na další díly :)
<<SG-1,SGA,SGU,Smallville,Heroes,Reaper,LOST,Supernatural,The Guild,Chad Vader,Chuck>>
_____________[img][./images/thumbs/32379463814901943208_1280564757.jpg]http://nahrejto.cz/files/32379463814901943208.jpg[/img]______________

Příspěvek 12.8.2010 09:43:02
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Já bych na postu matky Chucka radši viděl Lenu Headey nebo Torri Higginson.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 12.8.2010 10:17:42
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok, ale věkově to neodpovídá....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.8.2010 11:24:00
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já chtěla Claudii Christian, ale ta je moc mladá na to, aby jim hrála mámu. Ale Linda Hamilton je taky perfektní. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.9.2010 07:50:11
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Linda Hamilton je moc dobrá, nevím koho jiného by mohli vybrat pro roli Chuckovy mamky, než ženu co drtí terminátory v lisu a taví je v kotli...

Jinak dnešní díl se povedl, obvzláště část s Buy More... :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 21.9.2010 08:17:00
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jsem úplně zapoměl, že už zase jede Chuck :D :D Musím to napravit, jelikož tahle sezóna bude velmi zajímavá.
Obrázek

Příspěvek 21.9.2010 11:02:22
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Až na tohle nemám k dnešnímu díly připomínky:
Obrázek
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 21.9.2010 11:31:33
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To mi chceš říct, že jsi si toho všimnula? :D ale tak krapet jim tam ujely popisky no :rflmao:

Příspěvek 21.9.2010 12:03:16
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

1. Dívej se na levej sloupeček, najdeš tam zajímavý info...

2. Napoprvé ne, jsem se právě chtěl podívat jestli to nepodělali...Vzhledem k tomu že se ČR odehrávala podstatná epizoda seriálu, považuju to celkem za idioci, že neumí zakreslit kde daná země je...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 21.9.2010 12:28:05
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V ČR? Myslíš ten první díl třetí série, kde hlavní nádraží vypadalo jako nějaké nadraží ve vesničce v horní dolní? .
Obrázek

Příspěvek 21.9.2010 12:34:33
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl parádní a konec ještě víc... jen tak dál!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 21.9.2010 14:47:39
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Přesně tak, je potřeba to nepřenáhět s přikládáním přílišného významu drobnostem.

To že byl první díl 3. série jako by v Praze, to spíš bylo náhodné bodnutí do mapy, ne nějaký promyšlený plán. Jim je nějaká Česká republika ukradená...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály