Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars

Příspěvek 07.11.2009 19:47:28
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

ano skutečně byla odvysílána už ve středu ale jak se zdá nikdo to nevěděl a tudiíž ani nenatočil.....marně sem to zsháněl všude kde mě napadlo ale nikde nic.. :( :(

Příspěvek 08.11.2009 15:24:42
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Landing at point rain.. Značně ironický název na to že je to na Geonosisu.. :lol: Zrovna když jsem si říkal že už dlouho nebyla nějaká pořádná bitva, tak na ní dojde. A stála za to.. A ze všeho nejlepší byl Ki-Adi-Mundi na konci, když dostal Anakina s tim že oddělal 65 droidů, tak co vyhrál.. :rflmao:

Vzhledem k tomu že epizoda je blbě k sehnání, kdyby chtěl někdo link, tak stačí napsat.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 08.11.2009 15:42:22
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nemám slov... :bravo: :bravo: Opravdu vynikající episoda, odvažuji se tvrdit, že zatím nejlepší v této sezóně. Dialogy mezi jednotlivými postavami jsou lepší a lepší ... navíc nás svou přitomností poctil Ki-Adi-Mundi :bravo:
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 15.11.2009 13:03:24
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tohle byl zajímavý díl, celkem mi to připomínalo infiltraci Geonosianské továrny v Republic Commando, s tím rozdílem že tam to bylo "zastřel všechno co má křidýlka nebo dělá roger, roger." Každopádně, nové hračky separatistů vypadají zatraceně nebezpečně, zajímalo by mě jestli je ještě uvidíme. Ale hlavně mě tahle epizoda (hlavně závěr), přiměla k zamyšlení, jak se asi nakonec zbaví Ashoky. Anakin už k ní má očividně citové pouto, a jeho ztráta, ať už jakýmkoliv stylem, ho určitě musí pořádně vyvést z rovnováhy... :hmmm:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 15.11.2009 14:38:35
Major General
Major General

Odpovědět s citací

těžko říct ale ve filmu o ní zmínka nebyla akže předpokládám že zemře v nějakém z dílů a Anakina to poz namená a svým způsobem to přispěje k jeho pádu an temnou stranu...

Příspěvek 15.11.2009 15:01:50
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, taky se obávám že to je jediná možnost jak tohle může skončit. Na druhou stranu jestli bude mít Ani zase nějaké vidění jak Ashoka umře a pak se to opravdu stane, tak to jen zesílí tu urputnost, se kterou věřil, že když viděl Padmé umírat, tak že se to opravdu stane, a tudíž by to ani nebylo v rozporu s filmem. K přechodu na temnou stranu to asi určitě napomůže. :hmmm: Akorát si řikám jak tohle vezmou děti co se na tohle koukaj. Přeci jen, běží to na cartoon network..

Příspěvek 15.11.2009 16:34:17
Major General
Major General

Odpovědět s citací

CENZURA...xD...před vysíláním budou varovat rodiče aby dnes nepouštěli děti k obrazovkám ikdyž tohle yb mohli vysílat před akždým ílem protože to je chvilema fakt drsný...

Příspěvek 20.11.2009 11:36:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak poslední dvě epizody na Geonosis byly opravdu precizní, mám rád když ukáží i jiné Jedie v akci. Tady mě potěšila hlavně druhá epizoda s ukázkou naprosto odlišného vztahu mistr x padawan.
Obrázek

Příspěvek 20.11.2009 13:22:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

to jo...aji ten stav vyrovnanosti a radosti z toho že splnila to k čemu bykla trénovaná....těším se na další díl na geonosis...pokud se nepletu tak by toto měl být 4 díl...

Příspěvek 22.11.2009 15:30:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Geonosiani mě vždycky děsili a tahle epizoda to jen utvrzuje. Ale co se mi opravud líbilo, byla dvojka Anakin a Obi-Wan. To jejich špičkování v jinak vypjatých chvílích nemá chybu.. :wink:

Příspěvek 22.11.2009 15:52:00
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

A pak, že jsou Zombie už ohraní... v SW jsem je, ale opravdu nečekal :lol:

Nepochopil jsem, proč se tak hrozně báli, že furt žijí, když tím světelným mečem je vždycky rozkrájeli na kousky, tak nějaká noha, co se tam škube už nikomu nic neudělá :lol: . A oproti jiným bitkám ty Geonosany nějak nezvládali... normálně sekaj roboty jednoho za druhým a to jich proti nim jde stovka, tady těch bylo nanjevýš pár desítek a oni nestíhali :lol:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 22.11.2009 19:33:52
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zombíci v SW jsou vskutku dost atypický.. :lol:

Je fakt, že na to, jak se jen "zhuleně a opile" táhli k nim, tak s nima měli nějak přehnaně práce.. Ale když na tebe útočí několik let mrtvej Geonosian, to vyvede z míry i jedie.. :rflmao:

Příspěvek 06.12.2009 13:45:17
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Poslední episoda výrazně slabší, alespoň v komparaci s několika posledními. Doufám, že touto episodou jsem uzavřeli blok týkající se druhé bitvy o Geonosis a příště se přesuneme na jiná bojiště v galaxii.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 06.12.2009 14:20:44
Major
Major

Odpovědět s citací

No z epizod 2. série na Terror žádná nemá...
Obrázek

Příspěvek 06.12.2009 14:48:42
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já osobně zatím považuji za vrchol 2. série "Landing at Point Rain". Prostě nádhera :bravo: .
Sherlock Holmes

Příspěvek 06.12.2009 20:46:59
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nicméně se tu naskytla zajímavá situace - Anakin škrtící silou bezbranného.. Silně mi to připomíná jeho druhé já.. :lol:
Každopádně doufám, že o Geonosianech ani jejich hadech alespoň do konce serie neuslyšim..

Příspěvek 06.12.2009 21:11:36
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak druhá serie Clone wars se mi líbí zatím víc než první a poslední díl se mi líbil snad ze všech nejvíc, ale i ten celý přiběh s Geonosis je parádní. V posledním díle se mi hlavně líbil ten malý kruček Anakina k temné straně, když se rozhodl dostst informace z Poggla Nižšího po zlým. Ten náznak "motivu temné strany" v hudbě, paráda. A taky se mi líbil souboj Ashoky s Barriss :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 05.1.2010 10:01:39
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem se dostal k dalšímu dílu. Tedy vlastně dvojdílu. Grievous je vážně parchant a Obi-Wan měl pravdu, když řikal že je to srab. Alespoň podle toho jak se prezetoval v těchto dvou dílech. Zajímavé je zjištění, že i kloni mají své dezertéry, to bych popravdě nečekal, navíc u řadového vojáka, kteří by měli mít alespoň částečně potlačené svobodné vnímání.
Zajímavé bylo také představení nových lodí. Prostě a jednoduše, oba díly stály za to.. :wink:

Příspěvek 05.1.2010 13:29:49
Taris120 Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdyby měl někdo zájem o obaly na tento seriál tak jsou zde:
http://cover.icaros.eu/frm/viewtopic.php?f=5&t=229

Příspěvek 08.1.2010 17:37:31
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

První dvojice novoročních episod opravdu vynikající. Kdykoliv se totiž objeví nejlepší záporák z řad CIS, tak se nemůže stát, že by episoda byla nekvalitní :bravo: .
Doufám, že Generál Grievous dostane v následujících dílech více prostoru.
Sherlock Holmes

Příspěvek 08.1.2010 17:46:17
Major
Major

Odpovědět s citací

Nemám Grievouse moc v oblibě, v té dvojepizodě se mi víc líbila ta část s tím zraněným klonovým vojákem u té Twi'lačky :D
Obrázek

Příspěvek 08.1.2010 18:14:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Grievouse taky zrovna nemusím, ale pořád mi připadá lepší než Cad Bane. Já prostě toho modráska nemám rád.. :sorry:
Co mě zaujalo s tim klonem, obě děti byli Twileci, asi maj silnějí geny.. :lol:

Příspěvek 08.1.2010 18:44:18
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pravda. Na tu druhou dějovou linii jsem zapomněl. Musím přiznat, že jsem neměl tušení, že jsou republikový vojáci schopni dezertovat či zradit. Měl jsem za to, že jsou geneticky naprogramováni plnit rozkazy :o .
Sherlock Holmes

Příspěvek 08.1.2010 18:51:49
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To mě taky silně překvapilo, přinejmenším první verze by měly mít potlačenou osobnost a svobodu rozhodování. Ale je pravda že někde snad psali, že pozdější již měli větší osobnost. Jména místo čísel a podobně. Navíc jediové snad u nich zámerně rozvíjeli jejich osobnosti. Viz Yoda v prvním díle CW. Tak možná dospěli až k dezerci.. :hmmm:

Příspěvek 08.1.2010 18:55:32
Major
Major

Odpovědět s citací

Nebo je museli dělat tak rychle, že na to nebyl čas :D :D

Sice z nich byl Twi'lek, ale i tak tam podoba trochu toho člověka byla... kdo ví, jestli to byli jeho děti :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály