Seriál je zpět v plné parádě. Nad vztahem/ne-vztahem Robin a Barneyho jsem se nejednou zasmál. Tedova premiéra coby Proffesora Nejzajímavější byl ale stejně Marshall s bičem
Rozjezd byl pěknej, Ted a jeho profesor taky, scéna s Gremliny byla nejlepší a pak samozřejmě konec když se ukázal Marshall v tuxídu..
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
tak sem rád že se to konečně vrátilo...teď krapet vybočím ale teď se vrací mnoho úžasnejch seriálů v nových sériích i nový seriály.....ale abych se vrátil k původní myšlence zajímalo by mě jak dopadne vztah*nevztah robin a barneyho...ted si najde maminu..třeba ju poznáme....
Teď mě tak napadá... Ted říkal, že Matka byla v té třídě... myslel tím Economics 303 nebo Architecture 101? Protože mě přijde spíš, že Matka studuje ekonomii.
A k dílu... skvělež, až na tu zrzavou krávu. Jak si to může dovolit! To už prostě není pochopitelný.
Teď mě tak napadá... Ted říkal, že Matka byla v té třídě... myslel tím Economics 303 nebo Architecture 101? Protože mě přijde spíš, že Matka studuje ekonomii.
Daedalos304: Sorry, nevím jak ostatní, ale já předpokládám, že tenhle topic bude den po premiéřě spoilerama zahlcenej, takže se na to nejdřív podívám a až potom se jdu kouknout sem. Logické, ne?
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
já to zrovna stahoval...já se kouknul jen na to 7 minutový video... ale teď už sem to viděl...ale přece jen zde můžou být lidi co to neviděli... a o té matce mluvil že je ve třídě ekonomiky 305
Vynikající úvod do nové řady a na celé čáře u mě vítěz nad novým dílem Big Bangu. T-Dog scéna byla perfektní, jenom doufám, že scény z výšky budou pokračovat.
tak další díl taky ušel, dvojníci jsou skvělý, gonzalo marshal byl skvělej, Barney a jeho neslyšení taky aq samozřejmě opakované rande.....
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Konečně, HIMYM je zpět! Teda spíš Barney je zpět a s ním i celý seriál. Poslední epizoda naprosto předčila má očekávání. Tohle je ten seriál, který jsem před pár lety začal sledovat. Po dlouhé době a po naháčovi epizoda na kterou nezapomenu.
jo, Playbook byla skvělá... a předtím s vypuštěním Krakena, taky geniální.... člověk se zase těší co bude příště.... já osobně chci vidět další slap...