jenom malej detail je to Sheldon CoopeR a musím říct že tento seriál je opravdu úžasnej...ty životní situace sou fakt super...hlavně Wolowitz a jeho křičící matka ta je nejlepčí...nevíte dky přesně začíná třetá řada??
Jj, že 22.9. Takže za chvíľku to je tu. Promo vyzeralo celkom fajne Jedna z obľúbených drobností u mňa bolo Sheldonove písanie výpočtov do vzduchu Nezasvätený si povie, že je to magor. Hlavne, keď ich potom "mazal", keď ho vyrušili... No osobne podobné veci robím tiež Teda až na to mazanie...
tak třeba spolu jenom leželi na posteli a tulili se k sobě aby se zahřáli...teda aspoň pokud si vezmu jejich IQ tak já bych to udělal abych se zahřál...
Tak keď si vezmem ich IQ, tak to určite komentovali extra vedeckými poznatkami a mali by pravdu... ale keď to vytrhneš z kontextu a pustíš do éteru, znie to vskutku... zavádzajúco Áno, chápem že to tak nie je, ale jedna vec je to vedieť a druhá, ako to znie.
ta hláška: "Tak jsme spolu spali nazí"mě poprvé uzemnila...jsem zvědavej na kontext...ale je pravda že v trailerech poskládaj hlášky tak aby to bylo více vtipné...ale určitě to bude vtipné i normálně...
Zdálo se mi to tentokrát slabší. Kromě "Zkrocený Big Bang" scén o spaní na severním pólu bylo na celým dílu zajímavý v podstatě jenom posunutí vztahu Leonard-Penny... který se ale hned zase zesralo.
Konečně je TBBT zpět. Konečně jsem se zase pořádně pobavil. Celkově to byl takový průměrný díl, ale tím, že byl první po dlouhé době ho hodnotím hodně pozitivně. Už se těším na další dí.
Na úvod série to nebylo špatné. Na druhou stranu je pravda, že tam těch dobrých vtipů bylo méně než obvykle. Jsem si jistý, že v dalších episodách se scénaristé polepší .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them." Sherlock Holmes