Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Oblíbené televizní postavy

Oblíbené televizní postavy

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Žebříček jsem bral jako názor renomovaných a erudovaných odborníků, kteří se sledováním seriálů živí. Věřím, že jejich záběr a rejstřík sledovaných seriálů je objemný. Každopádně souhlasím s tím, že tvůrci nemají patent na pravdu a v některých bodech lze polemizovat.
Buffy na 3. místě

Jednoznačně :) . Jedna z nejvýznamějších a nejstylovějších ženských ikon 90. let. Každopádně mě neber příliš vážně. Mám ji totiž ve své topce :wink:
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Neni tam nikdo z Firefly :arrow: je to hloupej a naprosto nedůvěryhodnej seznam setavensej totálníma amatérama, kteří vědí o seriálech a filmech tak akorát velký kulový :D
Obrázek

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No hlavně Homer Simpson - charakter běžný Američan.... to je "The Greatest Characters of the Last 20 Years" ? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Musím to aktualizovat, skoro vše se změnilo...

1. Dr. Preston Burke (Grey's Anatomy)
2. David Fisher (Six Feet Under)
3. Nathaniel Fisher (Six Feet Under)
4. Dexter Morgan (Dexter)
5. Dr. George O´Malley (Grey's Anatomy)
6. Dr. Sheldon Cooper (The Big Bang Theory)
7. Federico Diaz (Six Feet Under)
8. Claire Fisher (Six Feet Under)
9. Charles Bartowski (Chuck)
10. Dr. Richard Webber (Grey's Anatomy)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Teď koukám, že jsem si tady toho dřív nevšimla :) Ten sestavený žebříček jsem radši jen tak zběžně projela očima, protože nikdy nebudou spokojení všichni. Ale pro mě je to teda taky oříšek. Nerada bych to řadila vyloženě podle míst, ale spíš kdo mě jak napadne.

1.John Sheridan - Babylon 5. Vynikající postava - charismatický kapitán a výborný velitel. Za ním by v podstatě mohlo následovat celé osazenstvo B5 :)
2.Sam Tyler - Life on Mars - v jiném vesmíru by možná byl nesympatický, v tomhle bylo všechno jedno, jen nepřijít o rozum. John Simm jako představitel hodně pomohl.
3.Gene Hunt - Life on Mars - Gene genie. Nuff´ said.
4.Doktor Julian Bashir - Deep Space Nine - pro mě jeden z nejlépe napsaných charakterů ve Star treku - z naivního a idealistického mladého doktora se během sedmi sezón změnil ve válkou otlučeného veterána.
5.B.J. Hunnicut - M*A*SH - nevím, proč jsem z celého osazenstva měla nejradši právě jeho, ale narozdíl třeba od Hawkeyho se jeho postava vyvinula i jinam než jen k většímu cvokaření.
6.Dr. Simon Tam - Firefly - asi je to mou slabostí pro doktory v seriálech, ale tenhle nenápadný doktor se mi líbil nejvíc - ten jeho úžasný vztah "love/hate" s Jaynem, i to, jak obětoval celý svůj život k záchraně sestry, se mi hrozně líbilo. Je škoda, že nedostali víc dílů pro dořešení všech postav. (a ne, film do toho nepočítám)
7.Charlie Crews - Life - výborně napsaný a zahraný detektiv, s filozofickým srovnáním snad pro všechno. :)
8.Kapitán Jonathan Archer - Enterprise - Můj neoblíbenější kapitán ve ST. Snad je to dané i tím, že mám ráda Scotta Bakulu, ale udělat během čtyř sezón z kapitána idealisty člověka, který se nezdráhá vyhladit celý druh kvůli pomstě za smrt miliónů lidí na Zemi, to už chtělo ve světě ST hodně velkou kuráž.
9.John Casey - Chuck - zpočátku se zdál být jen "Jayne 2.0", ale díky většímu počtu dílů seriálu a herectvím Adama Baldwina dostal Casey rozměr, kdy jeho "polidštění" není násilné, a kdy se jeho "vrčení" ani po třech sériích neoposlouchalo.
10.Jadzia Dax - Další Star Trek a opět DS9. Tak trochu Mary Sue, ale měla jsem ji hrozně ráda proto, že se z klasického "sci-fi babe" dokázala vypracovat ve schopnou velitelku, skvělou přítelkyni a rádkyni, a ještě k tomu taky ve věrnou a milující manželku.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sheldon Cooper(TBBT) - geniální postava. Scény s ním jsou ve většině případů super. Je dobře propracovaná atd. Jim Parsonos na tom má ale největší podíl.
Meredith Rodney McKay a Radek Zelenka(SGA) - taky dobré postavy. Vtipní, chytří atd. Zkrátka super. Opět na tom mají podíl herci.
Daniel Jackson (SG-1) - nejpropracovanější a nejsmutnější postava SG-1. Je to svým způsobem chudák. Rodiče a jeho manželka jsou mrtví, Jack si z něj utahuje, veřejnost se mu akorát vysmála a on si furt zachovává ten svůj optimismus.
Kara "Starbuck" Thrace (BSG) - Vtipná a upřímná. Co jiného říct. Navíc je fakt dobrý pilot.
Malcolm Reynolds a Janey Kobb (Firefly) - Taky geniální postavy. Malův smysl pro humor je suprovej. Janey je taky borec. Nathan Fillion na tom má značný podíl.
John Locke (Lost) - zase takovej chudák. Blázen, nikdo mu nevěří a nakonec ho zabije ten od kterýho to nejvíc nečekal.
Kdo ještě?
Ááá! Dr. John Zoidberg (Futurama) - to se jen tak nevidí. Nejlepší je jak v prvním filmu přilepí Hermesovi hlavu obráceně:
"Ty jeden smradlavé korýši" (nebo co řekl)
"Co je? Myslel jsem že máš radost. Máváš ocasem" To mě rozseká pokaždý :rflmao: :rflmao: :rflmao:
No to je asi všechno. Zuří tu bouřka tak radši PC vypojím ze zásuvky. :bye:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Předchozí

Zpět na Další seriály