Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Leverage

Leverage

Příspěvek 15.3.2009 16:51:26
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Druhá série poběží v červnu. Aspoň v nějaké televizi mají rozum a nedělají 6-8 měsíční pauzy. Po takovém finále je dobře, že to bude co nejdřív. Upřímně, kdo čekal, že
Toto je spoiler!!!:
Leverage HQ opravdu vyhodí do vzduchu? :wink:

Není Parkerová skvělá? :lol: Mně se na tom právě přesně tohle líbí nejvíc - že je to taková tlupa naprosto dysfunkčních individuí, co se náhodou dají dohromady a skvěle se doplňují. :D První dvě epizody po Pilotu nejsou nic moc, ale ono to tak u seriálů tak bývá. Buď za moc nestojí Pilot a ostatní epizody se postupně zlepšují, nebo je Pilot skvělý, pak to trochu sjede dolů a postupně to zase nabere dech. Musím říct, že se mi pod kůži postupně dostala ta epizoda se zázrakem, protože si tam z toho dělají srandu, ale nezsměšňují.
V letadle to bylo super, hlavně Parkerová :lol: I když ta akce, jak se dostávají do letadla, je moje oblíbená (asi ji zařadím do přednášky na FF :D)

Wallpapery jsou na oficiální stránce TNT, jinak jsem moc dobrých nenašla. Je pár komunit na LiveJournalu, ale tam jsou spíš ikonky a povídky.

Jsem ráda, že se to líbí někomu dalšímu. :)

A titulky nestahovat - je to o nervy na to koukat s nimi. Člověk neví, jestli se má smát nebo brečet nad těmi blbostmi, co tam jsou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.4.2009 18:44:22
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukal závěrečný díl a rozhodně spokojenost. Byl opravdu povedený
Toto je spoiler!!!:
ačkoliv (ale přiznávám se, že je to asi tím, že jsem to viděl hned za sebou) by se mi jako završení první části líbilo víc zakončení se scénou na střeše

Každopádně nejlepší (hlavní) postava jednoznačně Parkerová a pak i Hardisona jsem si hodně oblíbil. A samozřejmě Sheppardova role. Ten herec je fakt všude a na jeho postavu jsem se hodně v seriálu těšil. No doufám, že se ještě ukáže a jsem rád, že nakonec nevyzněl jako "ten špatnej"

No na závěr snad ještě zmínit, že mě docela naštvalo, že chystají 15 dílů, těch 13 jako v první řadě bohatě stačí.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 27.4.2009 19:41:09
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pomalu mi dochazi serialy, a tak koukam po necem novem. Vsimla jsem si, ze jsou vetsinou pozitivni reakce na tenhle serial, tak uz ho stahuju. Jsem docela zvedava :)
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 16.6.2009 23:05:25
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak tvoje agitačka zapůsobila, Klenotko :). Řekla jsem si, že to zkusím, že to zní zajímavě, dala jsem asi čtyři díly ještě před Fedconem (díky bohům za to ;-)) a teď v průběhu pár dní to dojela.
Líbí se mi koncept "hodní zloději", neboť mohou takhle krásně nápaditě krást a přitom je to "pro dobrou věc" :). Těžko říct, jaký díl je můj nej. Líbil se mi třeba hodně ten s bankou, ale každej má tak něco do sebe a co případně chybí na ději, to doplňují vztahy a vtípky mezi postavama (i když mi přišlo, že v určité části to tam chvíli bylo vyloženě soustředěno na vykonávání plánů).
Postav se mi líbí de facto všechny. Sice zpočátku byla lehce vzadu Sophie, ale postupem času se to zlepšilo. Je fain, jak mají každý určitou specifikaci (přestože jistých věcí jsou schopni všichni...třeba rádi hrají ;-), mno, i Parker :)). Nejprve jsem měla za nej asi Eliota, i když teď si mě možná o kapku víc získala Parker (a ta její specializace je skvělá, to bych brala umět ;-)).

Heh, v té jedenácté epizodě, to byla taková malá přehlídka ST herců :D. Nejprve "Data" (mmch., stále skvělý), pak "Quark" a když jsem si začala říkat, kdo ještě, přišlo mi na mysl, že ta soudkyně je mi taky nějaká povědomá...:lol:. Ono vůbec tak celkověji se tam dá najít spoustu známých tváří :D. A Doctor Who odkazů :lol:.

A koukám, druhá série za měsíc bez dne, super :D. Akorát lehce po FF :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.7.2009 10:51:27
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

První díl druhé série za mnou a já doteď prskám smíchy. Parkerová je prostě Parkerová a píšou jí úplně skvěle :D
Špičkování mezi postavami je jako obvykle boží, a už mi je i skoro jedno, co v tom díle řešej :)
(nejvíc mě potěšil Nathan na konci. V první sérce to řešili imho až moc.)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 16.7.2009 17:56:29
General
General

Odpovědět s citací

První epizoda rozjížděcí a upřímně jsem úplně nepobrala, co ten chlap vlastně provedl :smile: Užívala jsem si to špičkování mezi postavami. Bylo to perfektní -
Toto je spoiler!!!:
Parkerová jako jeptiška s cornflaky ("Přece by se neoblékala jako jeptiška jen tak"..."Je to Parkerová" :lol: ), Sophie a její muzikál ("Nevěděl jsem, že umíš zpívat." "Ne, tak dobře jako hrát." *rozpačité pohledy* :lol: ), i ten konec v baru s Nathanem. A hlavně ten úplný závěr :lol:
I ten začátek, jak Nathan byl v té kanceláři a připadalo mu to tam nudné a šedivé. :) Taková pěkná symbolika.

Nečetla jsem žádné spoilery, ale to, že
Toto je spoiler!!!:
má Sophie přítele asi bude dost komplikace, co? Přidejme k tomu Nathanovu bývalou a máme ještě větší problém :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.7.2009 13:51:28
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Druhý díl o něco slabší. Taková ta klasická zápletka, co už byla mnohde.
Konečně se ke slovu dostal ranař Elliot. Teda ke slovu... :lol:
Prostě spokojenost a těším se na díly se Sterlingem :)
Obrázek

Příspěvek 23.7.2009 14:36:17
General
General

Odpovědět s citací

Mám dojem, že by se Sterling mohl objevit už příště. Mark Sheppard říkal na FedConu, že jsou zatím natočeny tři díly (začátkem května), tak možná už příště. :) Připadá mi, že druhý díl seriálů bývá vždycky slabší. Nejvíc se mi líbil ten souboj Parker/Hardison na začátku. :smile: A scéna s limuzínou, jak Nathan odjel tím autem :smile:
A co je to se Sophie a jídlem? Gina Bellman vypadá, že má břícho, které se snaží schovat. Takže by Sophie v příštích dílech měla pro ostatní "dobrou" zprávu? Soudě podle náznaků (přítel, jídlo...)
Líbí se mi, že se tady kombinují interakce mezi všemi postavami, a Sophie s Eliotem mají odlišný pohled na svět, ale rozumějí si. To se mi líbí. :)

Příspěvek 23.7.2009 15:14:06
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Stáhnu a uvidím... zlodějina by mohla být zajímavá :P
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 01.8.2009 22:31:45
General
General

Odpovědět s citací

2x03 - Moc pěkná epizoda.
Toto je spoiler!!!:
Líbil se mi ten nápad s nemocnicí a spolupráce všech byla výborná. Hrozně se mi líbila Parkerová, jak přikyvovala Nathanovi, aniž by věděla, o čem mluví :D Opět Eliot s Hardisonem, skvělá dvojka ("To jsi do té vysílačky mluvil celou dobu?" :D ). Nathan se v tom začíná nějak podezřele vyžívat :D ("Zdá se mi to nebo co přestal Nathan pít, je sadističtější?"..."A taky atraktivnější". :D )
Pěkná malá epizodka s Eliotem a tím malým klukem. To s tím maršálem vyřešili moc pěkně a asi to naznačuje, že Eliot to asi v dětství zažil taky. Souboj v márnici parádní. :)

Příspěvek 01.8.2009 22:49:11
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jsem zatím v půlce 1. série a dobrý to je... Dannyho parťáci jako seriál :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 03.8.2009 01:12:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

2x03
Toto je spoiler!!!:
Doctor Ralph O. Khan :rflmao: :rflmao: :rflmao:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.8.2009 22:36:14
General
General

Odpovědět s citací

2x04 -
Toto je spoiler!!!:
Hodně jsem se nasmála. Nathan jako ředitel byl skvělý. Parkerová byla...no, to se snad ani nedá komentovat :D Líbí se mi, jak do toho trochu zavedli osobní zaujetí a místo zaměřování jednotlivých epizod na jednu postavu to udělají tak, že tam postavě vloží minipříběh. Agenti FBI jsou zpět. :D

Příspěvek 07.8.2009 00:28:07
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak 2x04 považuju zatím snad za nejlepší díl řady :D
She loves air, spelling, Shhh!

Samé hlášky :)
Obrázek

Příspěvek 16.8.2009 17:52:52
General
General

Odpovědět s citací

2x05 - Zase tenhle díl trumfne ten předchozí. Herci si to očividně užívají čím dál víc a Parkerová je prostě...super. Tentokrát mě se šílenou parukou rozsekal i Hardison. :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály