Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Journeyman

Journeyman

Příspěvek 09.9.2010 19:49:35
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak jsem to za 2 odpoledne shlédl a úplně mě to nadchlo. Cestování časem miluju a k tomu ještě skvělý Kevin McKidd. Jen je obrovská škoda, že byl seriál zrušen, rád bych viděl pokračování.

Příspěvek 09.9.2010 20:36:51
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jj, tohle je skvělý sci-fi seriál, dal jsem ho loni v prosinci. Viz následující text, který jsem tehdy postnul jinde. Jelikož jsem nevěděl, že má Journeyman téma i tady na fóru.

"Journeyman *****

Asi před měsícem jsem zahlédl na Primě Cool ukázku, v níž mě zaujal ten herec z Chirurgů a poměrně slušný nádech sci-fi. A v nynějším seriálovém suchu, jsem konečně na Cestovatele mrkl a překvapivě byl výborný.

Rovněž i jeho hlavní představitel mi tu sedl více, než v Greys Anatomy. Dále se v seriálu mihli někteří z 24 Hodin, Burn Notice, Fringe, Smallville. Z toho ve vedleší roli pouze ta policistka z třetí série Burn Notice, ostatní jen v epizodních rolích nebo štěcích.

Možný Spoiler !!!
Toto je spoiler!!!:
Epizod je jen třináct, na druhou stranu na sebe dějově navazují, a to, co začalalo bezproblémovou idylkou, se postupně hroutí jako domeček z karet. A jsou díky tomu prozrazena důležitá fakta, stojící za danou postavou, jejím konáním, osudem a tak dále.

Journeyman je typickým sci-fi seriálem, nepřinášejícím nic nového, ale fajnově se na něj koukalo a místy mě fakt mrazilo. Všechny epizody jsem shlédl za čtyři dny."

Seriál jsem si vypálil na DVD a letos v létě si ho opět zopáknul.

Příspěvek 10.9.2010 16:05:15
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zachin: Kevin McKidd je skvělý herec, je hodně charismatický a má skvělý přízvu, mně se líbí i v GA a hlavně byl skvělý v Rome.

Příspěvek 10.9.2010 19:13:01
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

To je dobrá náhoda, já jsem se zrovna tento seriál začal sledovat, skoro od začátku.
Časovku Day Break, což mimochodem další nedoceněný seriál, jsem už viděl a tohle jsem si rozhodně nemohl nechat ujít.

Dneska se vysílá tolik sračkoidních seriálů, že musí člověk zalovit ve starších seriálech a někdy se nestačí divit, na jaké klednoty narazí. Journeymana já osobně počítám mezi ty klednoty. Jo, a ten Kevin McKidd byla dobrá volba na pole hlavního herce.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Předchozí

Zpět na Další seriály