Jj, tohle je skvělý sci-fi seriál, dal jsem ho loni v prosinci. Viz následující text, který jsem tehdy postnul jinde. Jelikož jsem nevěděl, že má Journeyman téma i tady na fóru.
"Journeyman *****
Asi před měsícem jsem zahlédl na Primě Cool ukázku, v níž mě zaujal ten herec z Chirurgů a poměrně slušný nádech sci-fi. A v nynějším seriálovém suchu, jsem konečně na Cestovatele mrkl a překvapivě byl výborný.
Rovněž i jeho hlavní představitel mi tu sedl více, než v Greys Anatomy. Dále se v seriálu mihli někteří z 24 Hodin, Burn Notice, Fringe, Smallville. Z toho ve vedleší roli pouze ta policistka z třetí série Burn Notice, ostatní jen v epizodních rolích nebo štěcích.
Možný Spoiler !!!
|
Toto je spoiler!!!:
|
| Epizod je jen třináct, na druhou stranu na sebe dějově navazují, a to, co začalalo bezproblémovou idylkou, se postupně hroutí jako domeček z karet. A jsou díky tomu prozrazena důležitá fakta, stojící za danou postavou, jejím konáním, osudem a tak dále. |
Journeyman je typickým sci-fi seriálem, nepřinášejícím nic nového, ale fajnově se na něj koukalo a místy mě fakt mrazilo. Všechny epizody jsem shlédl za čtyři dny."
Seriál jsem si vypálil na DVD a letos v létě si ho opět zopáknul.