Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 21.2.2008 16:10:38
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Všechny díly na jeden zátah... myslím, že to hovoří za vše :)

Ten seriál se hodně poved... obvzláště Caseyho drsnější přístup k řešení problémů- jak složil zloděje, nebo jak jednou rukou odhodil Morgana, když mu začal lézt na nervy nj, prostě drsňák každym coulem

Sarah je taková trochu bondgirl... jen ty její souboje s využitím všeho, co je v okolí, nebo házení nožů po budících je trošku moc, jinak má samozřejmě mé sympatie (čí sympatie asi nemá ??)

Chuck... ten je prostě typickej IT... kluk je trochu mimo, ale jinak je fajn...

Morgan... toho bych asi brzo zaškrtil... ten mi tak leze na nervy... takovej strašnej otrapa :?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 21.2.2008 17:27:39
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Blanca: No, já si právě myslím, že to zaonačí tak, aby to vypadalo, že jsou Chuck se Sarah mrtví. I když, kdoví, co vymyslí. Nechci, aby to nějak brzo skončilo, ale bojím se, aby z toho nechtěli zase moc ždímat. Ale možná, když bude každá série mít svůj vlastní uzavřený příběh, tak by se to dalo.

jenda.sg1 - Mně Morgan nevadí, i když vtipnější je spíš Lester s Jeffreym :D
Ale Morgan už mi v posledních dvou epizodách taky lezl na nervy, tedy hlavně v 11. a 13.
Chuck je normální kluk, ale líbí se mi, že to není žádný moula a v tom špionovské světě se docela dobře orientuje se selským rozumem. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.4.2008 15:47:17

Odpovědět s citací

Z dlouhé chvíle jsem prolejzal youtube a našel jsem tohle promo k Chuckovi :-)

http://www.youtube.com/watch?v=89Ye6dLzp4o

celkem by se to hodilo i do sekce "vtipy a zábava" :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 03.9.2008 16:40:14
General
General

Odpovědět s citací

Tak 2. série bude mít 22 dílů. :) Premiéra první epizody je 29. září (22. září jde dvouepizoda Heroes, proto ten posun)

6-ti minutový trailer z Comic-Conu. Samozřejmě spoileroidní.

http://www.youtube.com/watch?v=lX7czCEk4UU

A pár ukázek a trailerů:

http://www.youtube.com/watch?v=ftTmPKACgPg

http://www.youtube.com/watch?v=uHfDz6DP8zY

http://www.youtube.com/watch?v=Ld8QMqOypuk

To poslední je skvělé :D

Reagujte tu někdo, prosím! :D V Heroes taky trpím samomluvou :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.9.2008 12:37:22

Odpovědět s citací

Ten spoileroidní trailer z comic-conu je skvělej... zbytek jsou už vlastně variace na tenhle trailer.

Celkem povedená scénka je, jak Casey cvičí střelbu, nebo jeho "příchod" na večeři :lol:
Jen by mě zajímalo, kde vzala Sarah tu tužku... touhle tužkou by toho asi moc nenapsala...
No a scéna z koupelny... :rflmao:
Albert Einstein

Příspěvek 04.9.2008 19:58:16
General
General

Odpovědět s citací

Casey je prostě Casey :D
Toto je spoiler!!!:
Vsadím se, že jak tam Chuck padá z té střechy, tak ho Casey chytí :smile: To intro Adama Baldwina je skvělý :lol: "Hej, ty tlustej ve třetí řadě" :lol: "Najdu si vás v comic-shopu" :lol:
A znamená to, že Chuck bude se Sarah opravdu chodit? :scratch: Podle toho jejich chování to vypadá, že se asi dostanou někam dál. A do toho Jill. Myslím, že 2. série bude to, čím se měla stát druhá půlka 1. řady a kam to směřovalo od nějaké šesté epizody.
Lester nový asistent manažera - no, nevím, toho jsem nikdy moc ráda neměla.
Ten poslední trailer je pěkně poskládaný "It´s never safe in the car!" :lol: A zbraň? Hmm, doufám, že to nepřeženou...

Ale líbí se mi, jak tam Casey zase mlátí Morgana :lol: Upřímně, včera jsem znovu viděla poslední epizodu 1. řady a hrozně mi tam lezl na nervy. Ta jeho sobeckost a vlezlost mi ani už moc vtipná nepřijde. Jsem zvědavá, jestli se dočkáme chvíle, kdy ho Chuck konečně pošle někam. Snad ten jeho vztah s Annou pomůže, aby byl trochu míň...Morgan :D

A ještě k obsazení:
Toto je spoiler!!!:
Vypadá to, že do Chucka se cpe celá současná/minulá herecká televizní elita :D
Sice nevím, kdo v tom traileru byli ti poslední dva, jak tam ty lidi tak řvali, ale asi to bude někdo známý :D Jinak otce Awesome (který bude už jedna z hlavních postav) bude hrát Bruce Boxleitner :D

Příspěvek 05.9.2008 11:19:17

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jo, v tom jednom z dalších trailerů je záběr, jak ho Casey zachytí. Asi se Casey rozhodne chránit Chucka a neuposlechne nadřízené.
Morgan mi lezl na nervy už asi od třetího dílu, protože on byl vždycky kámen co táhnul Chucka ke dnu- Chuck šel na rande, on se musel přifařit, volá mu ve tři ráno, protože on nemůže spát, Chuck za něj má odpovědnost a on se chová jako idiot a dělá jen problémy,... prostě Morgan by měl konečně dostat rozum. Nebo by měl udělat Casey Chuckovi laskavost, vzít Morgana někam do lomu a odstřelit ho tam.
Albert Einstein

Příspěvek 06.9.2008 22:28:41
General
General

Odpovědět s citací

Chuck v Americe poběží už 22. září na Hulu.com. To je sice jen pro obyvatele USA, ale jsem si jistá, že se to nějak ven dostane a snad to bude ke stažení. :) Ani nevím, na co se letos těším víc - na Heroes nebo Chucka :)
Sice se pak bude muset zase čekat dva týdny (mezitím se mi snad povede prokousat se složitým připojováním na univerzitní net), ale bude to aspoň *něco* :)

Příspěvek 07.9.2008 07:40:58
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo na Chucka se moc těším, je to snad jediný seriál (vlastně ještě Big bang theory, ale to je o něčem jiným) kde se dokážu pořádně zasmát. Heroes moc nemusím, sice dějově to je dobré a akce taky nechybí, ale není to můj styl..
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 22.9.2008 18:24:19
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak konečně - se zpožděním (alespoň nemusím na pokračování čekat moc dlouho... relativně), ale jo! :D Skvělý seriál, úplně jsem se do něj zamilovala. Nějak se mi ne a ne okoukat a to jsem ho za poslední týden jsem viděla dvakrát (jednou sama, podruhé maratón s bratrem, který si ho mimochodem také beznadějně oblíbil), pokaždý se zasměju a každý díl si hrozně užívám.
Uáá! Ať už je 22. září :!: (jak na Hulu.com tady u nás v ČR - zde) U Chucka jediného jsem nevydržela a zkoukla všechny možné spoileroidní videa, která jsem našla :lol: Ne, že by mě to nenatěšilo ještě víc ;)

EDIT 22.9.: Tak už za sebou mám první díl druhé série :D Díky bohu za Hulu.com!
Toto je spoiler!!!:
Vyřešen problém s novým Intersectem - překvapivě ;) Ale musím říct, že důstojně, ne zrovna nečekaným způsobem, ale to nevadí. A vůbec dobrý díl, sice se mi zdá, že trochu ztratil dech oproti první sérii, ale vzhledem k tomu, že to byl takový rozjezd po delší době, tak prostě svkělé! A stejně teď nedokážu být vůbec objektivní :D Na to sem se na Chucka moc těšila
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 23.9.2008 00:31:41
General
General

Odpovědět s citací

Taky nemůžu být objektivní - prostě skvělé!
Toto je spoiler!!!:
Myslím, že série se rozjede rychle, protože to vypadá na nějakou delší linii. Naštvaná Sarah vypadá cool, btw. :D
Myslím, že Chuck se hodně změnil, jak zůstal v klidu a zavolal Morganovi, to bylo super :lol:
Robert Duncan McNeal jako záporák, toho chlapa prostě žeru.
Myslím, že by to Casey nakonec asi stejně neudělal - jak se za Chucka pral, to bylo nečekané. I ten konec, jak běžel s Chuckem a Morganem dělat blbosti :D
Je mi docela líto Tonyho Todda. Radši bych, kdyby to odnesla ta druhá, ale co už...jsem zvědavá na nového šéfa. Nejspíš se na to během následujících dvou týdnů kouknu ještě tak pětkrát :smile: Čekání na další díl bude děsné. :(
Jinak to, jak Chuck říkal "tajný agent" své sestře...skoro to vypadalo rezignovaně, pravdivě, až to ve mně hrklo, aby ho nevzala vážně. Nebo on to myslel vážně? Jak pořád mluvil o tom, že bude zase sedět za stejným stolem, dělat stejnou práci...myslím, že už by mu to chybělo. Ale s intersectem v hlavě to asi nepůjde, jen tak se sebrat a jít. To musí vědět i on sám. Jen si to asi nechce přiznat. Není naivní a už by mohl vědět, jak to chodí.
Nová znělka je moc pěkná, přidány příšerky z Buy More a Awesome :D
Hláška epizody: "It´s never safe in a car!" :lol: A nejlepší byla ta písnička z Návratu do budoucnosti, co se mu ozvala ráno v budíku :D Nevěděla jsem, jestli být smutná kvůli Chuckovi, který tam tak deprimovaně ležel, nebo se smát té narážce na scénu z filmu :D

Příspěvek 23.9.2008 15:20:12
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem si téměř jistá, že čekání na další díl nepřežiju... Jedinou chabou náplastí je, že teď během několika málo dnů začíná plno dalších seriálů, ale stejně. Chuck je Chuck :D
- Linn doporučuje -

Příspěvek 23.9.2008 15:33:47
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já si teda počkám pěkně na rip z televize. Ještě bych musel na další epizodu čekat dva týdny a to už by mě zabilo :D
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 25.9.2008 11:50:41
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Chuck měl opravdu pěkný začátek, Casey to bude mít tuto sezonu velmi těžký....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.9.2008 12:17:55
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem zjistila, že Chuck se nedá okoukat :D Třeba takoví Heroes nebo HIMYM, co teď začali, tak ti už mě na druhé zkouknutí tolik nebrali, ale Chuck - ten se drží i napotřetí... zcela bezproblémově :smile:
- Linn doporučuje -

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály