Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály How i met your mother

How i met your mother

Příspěvek 11.12.2008 18:25:33
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Eleira píše:
A v novým díle mi přišla trapná i Robin, akoli je jinak skvělá.

Tak to mám přesně opačně :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 11.12.2008 19:26:34
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no s tou robin mi to přišlo až trochu přehnany...ale chápu že je to americkej serial takže dělaní si srandy s kanaďanů je trochu povinost :)

Příspěvek 12.1.2009 11:38:23
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak se zase ukázalo, že Zlaté glóby uděluje banda nedouků. Neil Patrick Harris neproměnil nominaci za nejlepšího herce ve vedlejší roli...(následuje zbytek názvu kategorie)... :evil: Ale tak berme to tak, že Barney je tak dokonale zahraná postava, že na řádné ocenění současné ceny nestačí :smile: :D

Příspěvek 14.1.2009 13:46:47
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem dohnala těch pár chybějících epizod (ještěže to má jen 20 minut) a v noci jsem koukala na poslední. Ted mě dost solidně štval. Ke konci už jsem si říkala, jestli je fakt tak natvrdlý nebo to dělá schválně. Prakticky jsem na něj řvala :lol: Ale ano, nakonec si všiml, ale pro změnu mě naštvala Robin :lol: On jí řekne "I love you" a ona to vůbec nezaznamená. Chudák Barney :(
Po počátečních rozpacích se mi ale 4. série docela líbí. Stellu jsem měla celkem ráda, ale nějak mi začíná být jedno, až Ted "matku" najde, ale spíš mě zajímá, jak se povede Barneymu s Robin. Barney tenhle seriál zvedá úplně jinam a kdyby tam nebyl, asi by to už nemělo to kouzlo.
Nejvíc mě asi zatím bavila epizoda s "Naked Man", to jsem se opravdu smála nahlas, což se mi dlouho nepovedlo. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.1.2009 23:00:19
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Okay, tak co můžu říct po nové epce 04x12, tak už je to 3. epizoda, která je totálně shodná či vyšla v mém real life :( :lol:

Ale naked man prostě rlz, za toho jsem vděčnej :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 18.1.2009 00:16:22
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No barneyho mi bylo docela líto, ale jinak sranda s marshalem a jeho časopisem :D

Příspěvek 18.1.2009 01:36:45
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mě se zase nejvíc líbil ten nákup televize/í :D
Obrázek

Příspěvek 21.1.2009 23:23:36
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

4x13 :rflmao: Zase super díl :rflmao:

BTW, všimli jste si jednoho českého produktu? :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 21.1.2009 23:27:21
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Napoprvé opravdu ne, v tu chvíli jsem koukal trochu výš (jako každý správný chlap :lol: )... Nicméně jsem na své město a pivo hrdý. :D
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 21.1.2009 23:39:35
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

4x13 bylo výborný :rflmao:
Toto je spoiler!!!:
BINGO! :rflmao:
Nemusíte chodit domů,ale tady zůstat nemůžete. To jsem chtěl vždycky říct.Tím myslím v baru.Doma to říkám každou chvíli. :rflmao: :rflmao: :rflmao:

+
Toto je spoiler!!!:
RANJIIIT! :lol: (škoda že neříkal to své Hellooo :-D )

Příspěvek 22.1.2009 06:39:22
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

4x13 :rflmao: opravdu dobrej díl
Škoda že neměla Plzeň (Nejsem z Plzně ale je to proflaknutější ve světě )

Příspěvek 18.2.2009 15:58:56
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem teď viděl 4x15. hodně povedená epka.

Toto je spoiler!!!:
Hlavně ta večeře a úvod před znělkou :rflmao:
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 18.2.2009 22:41:40
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl fakt vypalovačka. :rflmao: Spousta super momentů, zvlášť se mi líbily Barneyho názory na filmy. :rflmao:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.2.2009 06:58:27
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
"jak terminátorovi zhasínalo malý červený očičko" :rflmao:

Příspěvek 19.2.2009 12:32:05
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mně se to moc nelíbilo :dontknow:
Toto je spoiler!!!:
Tedy, byla to sranda, to jo, ale přišlo mi hodně zvláštní, že by si Barney tak dlouho vymýšlel rodinu a nikdo o tom nevěděl.

Místy trochu přehnané, ale zase víme, po kom Barney je :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.3.2009 13:45:59
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Barney a jeho rodinka byla skvělá.... jinak tady něco pro srandu... viděl jsem jeden díl Son of the Beach a vytvořil tohle video na Barneyho a jeho rebelská léta....
http://www.youtube.com/watch?v=jvPQVem7LfU
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 17.3.2009 17:14:41
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Včerejší díl se mi tedy opravdu nelíbil :( Ani nevím proč. Ty nehody, co se děly Robin v televizi v pozadí byly super, i Barney s pyžamem, ale nějak tomu chyběl švih. Hlavně mě tedy opravdu naštvala Lily. Upřímně řečeno, asi bych nebyla schopná s ní ani promluvit, natož to takhle zamést pod koberec.
Karen byla nepříjemná už od pohledu. Ale doufám, že nám matku představí brzo. Při té poslední scéně s Robin a Tedem, kdy už to vypadalo, že se chtějí políbit, jsem jen řvala "nééé", protože to už by bylo moc. Ještěže to neudělali. Snad se Barney konečně rozhoupe!
Těhotenství obou hereček maskují opravdu hodně špatně, a aspoň u Lily to mohli udělat tak, že by byla zároveň těhotná postava i herečka.
Každopádně HIMYM už není to, co to bývalo. Nebýt Barneyho, tak už je to celkem o ničem. Tedy imo.

Příspěvek 17.3.2009 17:25:59
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já už jsem se to naučil filtrovat. Postavy který mi vadí si odpředstavím. (Např. v Heroes bych koukal na kulisy...)

Ale k Matce... bavil jsem se, díl se mi celkem líbil, Robin dokonalá, Barney ušel... ale Lily bych nechal rovnou odstřelit... nebyla mi sympatická nikdy, po díle How Lily stole Christmas jsem jí začal nenávidět... každej normální člověk by přiznal, že se chová jako "šklebka", ale ona ne... kór když Marshalla nechala takhle blbě... tak to fakt ne. A teď už to definitivně podělala. Já jsem byl pro: "Už s tou krávou nikdy nepromluvit." No... budu muset praktikovat svou metodu.

*puf*

Na co že jsem to naštvanej?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.4.2009 11:49:06
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Poslední epizodu jsem sledovala na třikrát :scratch: Nějak mi ani to sebecenzurování "shit=stuff" nepřišlo vtipné, protože to už použili a i ten seznam, co dělal Barney, byl nějak mimo.
Vlastně jsem se ani jednou nezasmála nahlas, protože mi to celé přišlo až moc přehnané. Občas mi přijde, že nevědí, jestli se věnovat situačnímu humoru, trapnému humoru, jestli mají dělat satiru nebo romantickou komedii...
Každopádně Lily je poslední tři epizody opravdu protivná. Jestli je to tím, že herečka je těhotná a takhle pitomě působí, tak doufám, že se to brzo změní.

Ale abych jen nehanila, tak...sakra, nic dobrého mě nějak nenapadá :(

No, každopádně doufám, že příští epizoda bude o hodně lepší.

Příspěvek 02.4.2009 21:23:07
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak epizoda nic moc, ale aspon jsme videli sefa laser tagu.... Jinak AH, již porodila dceru, takze uvidime..... co bude dal, já osobne jsem zvedavej jestli uvidime tu kozu konečně a možná něco víc než žlutý deštník....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 02.4.2009 21:25:47
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No bylo to zase trochu slabší. Ty přehnanosti se mi taky moc nelíbí. Navíc to, že je Allyson těhotná nemaskují moc dobře, imho to jde strašně vidět. Pár světlých momentů to mělo, ale to je tak vše.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 03.4.2009 11:17:55
Major
Major

Odpovědět s citací

Mě to bavilo :D Mě v matce snad zatím nebavil jen ten díl s životopisem. Ten životopis byl sice Awesome, ale jinak ta epizoda byla dooost slabá :roll:

Příspěvek 04.4.2009 20:44:02
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já pořád marně čekám, až začnou nějak rozvíjet Barney/Robin věc. Poslední dobou mi ty díly přejdou hrozně přehnaný. A Barney nám nějak měkne. Kde jsou ty časy, kdy běžel maraton :D Přijde mi, že v posledních dílech toho hrozně moc odnese.

Příspěvek 06.4.2009 15:16:45
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně už vůbec neříká Legen... wait for it ...DARY!
Co to je za Barneyho bez jeho klasických hlášek?
I těch high five je teď nějak poskrovnu.

Já říkám, ať už to pomalu začnou ukončovat. Resp. aby konečně začali s hlavní zápletkou, která odpovídá názvu celého seriálu. Nechci se dožít dne, kdy bude bůhví kolik natahovacích sérií odvysílaných, a teprve když jim řeknou, že tentokrát je to opravdu poslední, spíchnou nějaký improvizovaný konec na jeden dva díly. Stačí, že nám v tomhle duchu ukončili SGA...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 06.4.2009 15:37:31
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

jn a mimochodem jak to bude? ukonci to 4x20 :D nebo pojeda 5serie?

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály