Tak mě se začátek série líbí. A hodnotím ho i jako lepší jak první sérii.
Jen mě zaráží. Jak může mít menší sledovanost než SGU. ne že by se mi SGU nelíbilo. Ale zdá se mi že Sanctuary má lepší začátek.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Po poslední epizodě je zjevná inspirace Ligou výjimečných, ale to nemusí vůbec vadit. Pokud uvidíme díky tomu častěji původní pětici pohromadě, tak jsem pro Amanda už dokonce občas zahraje i něco jiného než je "Carter impression", hlavně právě v záběrech z minulosti a když má možnost být tam trochu mrcha. Myslím, že to tam nakopla i přítomnost Kate, protože s Ashley to bylo trochu nemastné neslané (ne vinou herečky). Líbí se mi, jak kombinují scény a míchají postavami a dávají tak možnost vytvořit vztahy mezi všemi. Henry s Willem jsou spolu skvělí, a jen čekám, kdy se dostanou do nějakého maléru. A myslím, že ten Willův zážitek potom, co "umřel" se ještě několikrát řešit bude. Teď ještě aby zodpověděli některé otázky, které se objevily hned na začátku (ano, pořád nám neřekli, co se vlastně stalo s Willovou matkou, protože Helen mu určitě neřekla všechno) |