Tak to 2012 je myšleno, tak že se mají vrátit Mayský bohové a tím začné nový věk. Nevim přesně jak se tomu řiká, jestli doba duševní očisty nevim.
Já osobně tomu z části věřim, ne samozřejmě všemu, protože pár věcí mi příjde dost utažený za vlasy, jako např. pyramidy jako elektrárna. Ale nevidim důvod proč by nás kdysi nemohla ovlivnit nějaká civilizace. Navíc docela tam sedne i to jak říkají, že jsou hodní mimozemšťané a ti špatní. Nebo, to o těch ještěřích lidech

co žijí pod povrchem planety.
Vždyť když si vzpomenu, na různé články, dokumenty a knihy, je tam psána spousta záhadných věcí a to od únosů, podivných signálů z hlubin oceánu, záhadných chodeb pod zemí a udajných setkáních z obyvateli podzemí až po konfrontace NATO se zvláštním objektem pod vodou atd...
Je samozřejmé, že lidé tomu nevěří. Stačí si vzít historii ala tvrzení, že země je kulatá. Každá teorie je zezačátku dost odsuzována. A přitom jak jsem psal je nejsnažší si prostě počkat na ten rok 2012, protože Mayské legendy souvisí právě s tímto datem a dokument AA z části přece taky.
Navíc, (a opět se budu opakovat) když přiletí tak co. Budou přátelští vše je OK, budou nás chtít vyhladit, těžko jim v tom zabráníme.
AA se mi prostě líbí, je to celkem i relax to sledovat a navíc se člověk seznámí i s něčím novým.
spike kree: Neměl by jsi odkaz na shop, já ji v češtině nenašel.