Založil jsem toto téma protože sháním seriál cesta do neznáma česky našel jsem jednoho člověka na DC++ ale jede to pomalu tak pokud někdo víte nebo taky sháníte tak se mi sem prosím ozvěte
dám ti typ ... pýtaj sa Rubiho, tomu som teraz nejake diely na to sťahoval... ale v angline, a titulky neviem odkial bralll
napis mu spravu alenbo pockaj na vecer...isto sa tu stavi
Jo dík všem já teď nemám momentálně co stahovat jelikož už mám všechno možný tak jsem přemýšlel co budu sosat a dívám se do programu a na AXN vidím že dávaj cestu do neznáma ale bohužel nemám AXN
Edit:
Jo ještě bych měl dotaz už jsem se regnul ale nevím jak to z toho stáhnout mám tam jeden odkaz na rapidshare ale je to velký jen 7 MB a potom je tam jakási zpráva co nejde odkrýt
Chráněná zpráva:
Autor příspěvku skryl text této zprávy.
Pro zobrazení skrytého obsahu musíte klepnout na tlačítko UnHide/THX.
Další informace k této funkci naleznete zde.
Vzhledem k enormní zátěži, kterou UnHide generuje, je funkce dostupná POUZE v době 01:00 - 11:00
O poskytnutí obsahu zprávy mimo uvedenou dobu požádejte přímo autora zprávy.
Vyřízení Vašeho požadavku urychlíte zasláním drobného wm obnosu pomocí linku Darovat.
nevíte někdo jak to odkrýt nebo jak stahovat
Edit by Tar-ara: Nepič dva příspěvky hned pod sebe. Pokud potřebuješ upozornit na svou zprávu, zkopíruj minulý text do nové zprávy a starou smaž.
Lukec: Však to tam máš napsané...funkce dostupná POUZE v době 01:00 - 11:00 tedy se musíš přihlásit někdy v této době a odkrýt si to pomocí UnHide. Ty linky jsou skryté. Nebo napiš autorovi PM (SZ). Jenom si ty instrukce přečti...
Jeee sliders téma! Nemoo tie časti čo mám tak sú nadabované, po titulkoch som sa ešte nikde neobzeral Lukec najschopnejšie časti v čestine sú tie na warfore.Inak potom už len english niekde na torentoch.
Prý moc uzavřený není. Je to celý divný, protože v posledních dílech už není ani Quinn Malory. Ale u nás kdysy běžely na ČT pouze první tři série. Později vznikly další 2 série, ale to už se nedělalo pro původní TV (tuším, že to byl FOX), ale objednal si to SciFi channel. A pak to běželo akorát na AXN.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Podle mě 4 řada je pořád hodně dobrá - ale 5 ta až na poslední díl nestojí za nic - a navíc poslední díl končí POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ a bez Quina to už nemá tu správnou ˇštávu - takže pokud si nechcete zkazit chuť z tohoho seriálu 5 sledovat nedoporučuju. (Sám mám doma stažený jen první 4 řady) Jinak vona totiž 5 řadě bejt neměla ale protože 4 měla obrovskou sledovanost tak jí natočili (bez Quinna)