Já pro to pořád nemám dobrýho slova. Kdyby to nebyla moje milovaná zombie tématika, už dávno bych se na to vykašlal.
Zombíci se zase teleportujou, viz jak fofrově se z prázdný ulice stal přemrtvělej bulvár.
Postavy jsou čím dál větší retardi, nejvíc mě dostala akce se studnou, kde nejenomže ukázali, jak jsou hloupí, ale i nešikovní až běda.
Blondýna asi má být asi případ civila, kterej se skrz apokalypsu vypracuje na drsoňku, ale dělají to tak hrr hrr, že to na mě díky tomu působí směšně. Vzhledem k tomu, jak se tam dočista nic neděje...
Z Ricka udělali otravnej morální kompas seriálu ("On do tohohle světa nepatří!"), kde už dělá a říká věci, který jsou v rozporu s přežitím skupiny. Asi aby o to víc vyniknul ten Shaneův výbuch, kterej měl posílit divákovy sympatie s Rickovou politikou. No, já o to víc začal souhlasit se Shanem... Btw Rickův představitel imho hrozně přehrává.
Dale se dal na jasnovidectví, aneb ta jeho náhlá znalost příčiny Otisovy smrti byla najednou jak pěst na oko.
Ona závěrečná scéna byla sice pěkná, ale dějově děravá jak řešeto. Opět se to snaží vysvětlit v The Talking Dead (v seriálu to je asi zbytečný nebo co, hlavně že si v každým díle každej pětkrát pokecá s každým), ovšem i potom to šíleně hapruje, vždyť je tam chodili krmit slepicema. Jestli tohle měl bejt vrchol mid-season finale a navnadit na další díl v únoru, tak teda potěš koště. AMC tímhle seriálem u mě hodně ztratilo...