Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Walking Dead

Walking Dead

Příspěvek 29.11.2011 19:39:33
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Já pro to pořád nemám dobrýho slova. Kdyby to nebyla moje milovaná zombie tématika, už dávno bych se na to vykašlal.
Zombíci se zase teleportujou, viz jak fofrově se z prázdný ulice stal přemrtvělej bulvár.
Postavy jsou čím dál větší retardi, nejvíc mě dostala akce se studnou, kde nejenomže ukázali, jak jsou hloupí, ale i nešikovní až běda.

Blondýna asi má být asi případ civila, kterej se skrz apokalypsu vypracuje na drsoňku, ale dělají to tak hrr hrr, že to na mě díky tomu působí směšně. Vzhledem k tomu, jak se tam dočista nic neděje...
Z Ricka udělali otravnej morální kompas seriálu ("On do tohohle světa nepatří!"), kde už dělá a říká věci, který jsou v rozporu s přežitím skupiny. Asi aby o to víc vyniknul ten Shaneův výbuch, kterej měl posílit divákovy sympatie s Rickovou politikou. No, já o to víc začal souhlasit se Shanem... Btw Rickův představitel imho hrozně přehrává.
Dale se dal na jasnovidectví, aneb ta jeho náhlá znalost příčiny Otisovy smrti byla najednou jak pěst na oko.
Ona závěrečná scéna byla sice pěkná, ale dějově děravá jak řešeto. Opět se to snaží vysvětlit v The Talking Dead (v seriálu to je asi zbytečný nebo co, hlavně že si v každým díle každej pětkrát pokecá s každým), ovšem i potom to šíleně hapruje, vždyť je tam chodili krmit slepicema. Jestli tohle měl bejt vrchol mid-season finale a navnadit na další díl v únoru, tak teda potěš koště. AMC tímhle seriálem u mě hodně ztratilo...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 30.11.2011 12:32:28
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ale někteří kritici si stojí za tím, že je to na úrovni s Breaking Bad a Mad Men :D
Já ale mlčím, ještě jsem se nedostala přes pilot 2. série a jak tak koukám, asi jsem o nic nepřišla. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.11.2011 15:49:37
Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Docela se divim tomu jak se Sophia do tý stodoly dostala protože herschel a jeho lidi nepřivedli žádný zombíky od doby co se tam usadila Rickova skupina protože Herschel řikal že je vodil otis a proto si zavolali Ricka na pomoc.

Jako seriál se mi to líbí ale člověk se na tom nesmí moc zamýšlet protože je tam spousta nelogičností.

Radši jsem to hodil do spoileru. G

Příspěvek 01.12.2011 09:39:48
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Abych pravdu řek, tak jsem nad tím moc neuvažoval, ale když se ztratila, tak oni potom zůstali přes noc na dálnici ne? To by se stihnout dalo....
Toto je spoiler!!!:
kdyby šla pořád s tím potokem a do večera by ji kousl a ráno už by byla zombík a uvízla by někde kolem té řeky. Otis ji ráno hodil do stodoly a před obědem skočil na lov jelenů.

Spoilers...
ObrázekObrázek

Příspěvek 01.12.2011 18:07:09
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ovšem je na pováženou, že celou dobu melou o tom, že musí najít malou holčičku,
Toto je spoiler!!!:
jsou tam jen kvůli ní, Hersel to moc dobře věděl a nikoho nenapadlo, že oni ji vlastně šoupli do stodoly jako nemocnej kus :D

Kdybych tě neznal, myslel bych si žes to udělal schválně...

Moderátorská: To se prostě nemůžete zdržet přímejch komentářů ohledně toho co bylo jako vyvrcholení mid-season? Tak dlouho to zase venku není. Viděli jste to, chápeme. Jste borci, gratulujem.
Geser
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 01.12.2011 21:23:12
Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Omluvám se že sem to nedal do spoileru ale neuvědomil sem si to. :oops: :oops: :oops:

Příspěvek 02.12.2011 11:42:37
Major
Major

Odpovědět s citací

Asi jako 2 příspěvky nade mnou, vůbec jsem si to neuvědomil, když jsem to psal...
Obrázek

Příspěvek 06.3.2012 00:44:28
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Poslední epizody jsou pro mě příjemný překvapení. Konečně se tam objevilo i cosi jako děj, a hlavně postavy se už i chovaj, jako by chtěly přežít.
Ovšem s tou Otisovou smrtí je to pořád jak pěst na oko. Dale asi fakt použil křišťálovou kouli, nebo nevim...
A to dítě by potřebovalo pořádně nařezat nebo nevim. To je pořád samý Dělám to pro Carla!, ale přitom výchova se nějak míjí účinkem.
Každopádně už se těším na další epizody, což je oproti minulýmu stavu zlepšení o celou stupnici :)
Obrázek

Příspěvek 06.3.2012 10:46:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Geser:

Toto je spoiler!!!:
To já jsem rád, že již Dale zemřel. Ještě by ho mohla následovat Lori a bylo by vše v cajku...
Obrázek

Příspěvek 12.3.2012 13:50:55
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

2x12
Toto je spoiler!!!:
Tak zemřela moje nejoblíbenější postava. Sice ho v příhodnejch situacích psali jako úplnýho magora, aby divák cejtil sympatie ke klaďasi Rickovi, ale ruce dolů, Shane udělal pro přežití skupiny víc než kdo jinej. Od zombies ve vedlejší stodole po postarání se o hajzlíka, kterej věděl kde maj základnu. Škoda ho no.

Dozvěděli jsme se to, co už jsme asi všichni tušili, a to že se mrtvolákem stane po smrti každej. Což ovšem popírá dosud ukazované coolovosti postapo světa, jako třeba všudypřítomná těla.

Farma už není bezpečná, a nejvíc wtf byl okamžik, když ten kluk řekl, že ta jeho macho grupa má tábořit nějakejch pět mil odsud. Průzkum hadr koukám.
Příště se můžem nejspíš těšit na obléhání smečky zombíků, který se tam uprostřed ničeho příhodně shromáždili. Nebo bezhlavý útěk s hromadou ztrát. Nebo na dějovou berličku v podobě té druhé skupiny.

Pořád k tomu mám výhrady, ale oproti dřívějšku je to teď naprosto skvělý. Těším se co bude dál. No a roli Guvernéra prej získal David Morrisey, tak tam aspoň bude zajištěná důležitá postava co umí hrát. To přehrávání Rickova představitele pro mě začíná bejt hrozně otravný.
Obrázek

Příspěvek 13.3.2012 13:17:55
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Hmm, pořád nevím, jestli se mám dívat dál. Zasekla jsem se u 2x04. Nerada opouštím rozkoukané seriály, ale pořád jsou ty reakce na to takové rozporuplné :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Předchozí

Zpět na Další seriály