Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Vaše TOP10 mezi seriály ...

Vaše TOP10 mezi seriály ...

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Po pár měsících mám zase nakoukáno pár dalších seriálů a musím aktualizovat svou seriálovou Top 10. Některé seriály mě zklamaly svými finále, u některých jsem si uvědomil, že obsahují příliš vyplňovacích epizod a u některých jsem znovu popřemýšlel a uznal, že přeci jenom nejsou tak dobré.

Z těch nově přidaných určitě doporučuji k shlédnutí Luther, kde mě zaujalo,
Toto je spoiler!!!:
že detektivovi pomáhá vražedkyně, kterou se mu nepovedlo usvědčit. Vlastně se s ní tak trochu sblíží a na konci jsou z nich dokonce partneři ve zločinu.
Idris Elba hraje poměrně výborně jako obvykle a Ruth Wilson u mně po tomto hodně stoupla v oblíbenosti. Kvůli ní se také chystém podívat na Jane Eyre.
Takové In Treatment [tady jsem o něm psal] mě zaujalo na poměry běžné televizní produkce nezvykle kvalitní výkonem herců a tím, jak je to inteligentní. Ve snaze ho dostat do širšího povědomí jsem si dal do podpisu upoutávku. Další dvě série jsem ještě neviděl, při nejbližší příležitosti se na ně snad podívám.
No a nad zařazením Journeymana jsem nemusel dlouho přemýšlet, protože tahle časovka se mi prostě hodně líbila. Dobré herecké výkony, scénář, soundtrack a fakt, že to bylo jakž takž ukončené. Sice by si to zasloužilo pokračování, velice rád bych se podíval, co by se odehrávalo poté, co Dan odcestoval před Katie a jak by pokračovala hlavní dějová linka, ale rozhodně z toho nemusí být člověk naštvaný, jako když se dívá na Travelera, Firefly nebo Drive, které byly brutálně useknuté zrovna v tom nejlepším.

V sestupném pořadí od prvního po desátý seriál je tedy pořadí takové:

M.A.S.H.
Všichni starostovi muži
The Wire
In Treatment
Lie To Me
Luther
The Shield
Breaking Bad
Journeyman
Dead Like Me
Naposledy upravil Ivory dne 27.10.2011 19:13:17, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

ctirad Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak na první místo asi zařadím Babylon 5/ Crusade, skvělý příběh a dobří herci. Dá se na něj navíc koukat i víckrát.

Na druhém místě je pro mně Haló Haló, skvělý to britcom. Navíc povedený dabing a zábava na každém rohu. Proste mokrej celer a letecká kukla mě vždycky dostane.

Třetí je MASH. Na ten jsem se díval v útlem věku každý den a když mám čas, koukám se stále. Jeden z mála seriálů, který můžete vidět padesátkrát dokola a nevadí to.

Bramborová placka pro všechny Star Treky, který jsem poprvé viděl asi ve třech letech :D mě chytl až asi před rokem, ale teď ho miluju. Vyzdvihuju hlavně DS9 a Voyager.

Na páté místo patří TBBT, což ani nemusím nijak víc komentovat, protože to všichni známe.

Andromeda na šesté místo. Sleduju ji asi dva týdny, ale dostalo mě to :D , takže to sem zařadím

Sedmé SGA, důvod proč jsem na tomto fóru.

Poté BSG, SGU a Jistě, pane ministře (potažmo premiére).
Cube at front, cube at right and a sphere behind us - another normal day in space

Star Trek: Nebraska - 1. řada
Pravidla diplomacie

kuferek4 Airman
Airman

Odpovědět s citací

1. SG-1
2. SGA
3. SGU
4. MacGyver
5. Top Gear
6. Comeback
7. Dr. House
8. Knight Rider
9. Zmije (Viper)
10. Xena

Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

1)SGA
2)Dr.House
3)SG-1
4)Red Dwarf
5)Futurama
6)Simpsonovi
7)SGU
8.Lost
9)---
10)---
Nic není pravda, vše je dovoleno.

Příspěvek 15.11.2011 15:07:03
-Jack O Neill- Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak já jsem pravý SG fanoušek:-)

1) SGU
2) SGA
3) Mentalista
4) SG-1
5) Top Gear
6) Vyprávěj :o
7) Heuréka, město divů
8) Walker, texas renger
9) Odložené případy
10) Simphsnovi
Pokračování STARGATE zde:

STARGATE FUTURE - SGF

Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Předchozí

Zpět na Další seriály