Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Nikita

Nikita

Příspěvek 10.9.2010 14:11:21
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nikita je nový seriál, restart původního seriálu či filmu Brutální Nikita, herecjy skvěle obsazen, Nikita jako Maggie Q je k nakousnutí.... a její "padavan" v podobě tedovi dcery(z HIMYM nepamatuji si jméno, hráka přítelkyni Kick-Asse) taky nepohorší..... pilot nadprůměrný i když klišé proč je good guy, ale uvidíme jak to pude dál.... alespon se je na co koukat........... trochu off topic CW začala s podzimním programem dřív, to máme již třetí nový pilot a ctvrtý když pripočteme první díl 2 serky upířích deníků...... těším se na další díl....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 10.9.2010 17:21:27
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

tak restartem bych to nenazýval, když se děj odehrává potom co Nikita z té organizace odešla a v původní americké verzi tam ještě byla (nevím jak seriál končí, takže klidně může jít o restar konce).
Osobně mám s Nikitou jako Maggie Q opačný problém... vůbec se mi nelíbí, ale aji tak se mi pilot líbíl a zatím s tím budu pokračovat
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.9.2010 17:27:21
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak samozřejmě když pudem do děje tak se to teoreticky může odehrávat po konci původního seriálu.... ale beru to jako restart, protože je to nová verze seriálu jako byla bsg, bionic woman, novej trek či letošní HawaiO5... novej cast novej příběh.... uvidíme jak se to vyvine dál....

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 10.9.2010 18:26:25
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Maggie Q? Tak už jen ona mě odrazuje od toho, abych se na to zkusila byť jen podívat. Je mi děsně nesympatická, a imo ani hrát moc neumí. Peta Wilson byla skvělá v seriálu a i obě filmové Nikity byly někde jinde (ve francouzské i americké verzi), takže to bude mít hodně těžké je následovat.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.9.2010 18:51:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já ji tedka naposled viděl v operace: Endgame a ušla a v poslední smrtonosný pasti (Die Hard 4.0) byla velmi ok.... dostala od Bruce na prdel..... tadfy jí to sedne, byl jsem taky zvyklej na blondýnu, ale celkem jí to sedne.... uvidíme jak pude dál.... a k hercům jinak je to skvěle obsazený a skvělý vždycky a tu už jsem někde viděl ...imdh ....aha......

Zpět na Další seriály