Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály 50 nejlepších seriálů všech dob?

50 nejlepších seriálů všech dob?

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Torchwood a Rome? Sex a krev. Akorát v jednom teče krev emzáků a nesmrtelného týpka.
Co by jsi víc rád? Torchwood je vysloveně zklamání :) pravda finální minisérie byla naprosto vynikající, ale zbytek...

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Už byl zmiňován Rome, ten tam chybí opravdu fest, už jenom proto, že z tohohle žánru je seriálů po málu a tohle je opravdu kvalita sama, ale co čekat od HBO jiného. Ale jedno pozitivum tenhle žebříček má a to, že mě nalákal na The Sopranos. Podle popisu by to mohla být pecka. A Six Feet Under by teda mělo být mnohem výše, než 27. pozice.

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

St0rm píše:
Torchwood a Rome? Sex a krev. Akorát v jednom teče krev emzáků a nesmrtelného týpka.
Co by jsi víc rád? Torchwood je vysloveně zklamání :) pravda finální minisérie byla naprosto vynikající, ale zbytek...

Aha, sex a krev. To jsou, panečku, sofistikované spojovací prvky. Naneštěstí pro tvou teorii nepovažuju ani Rome ani Torchwood za nadmíru podařené seriály kvůli tomu, že tam souloží a teče krev. To by se mi musely líbit i Troškovy komedie. Ale proč argumentaci nezjednodušit na banality, že ano.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Předchozí

Zpět na Další seriály