Tak jsem to taky právě dojela. Nejsem si jistá, jestli mají další sérii, ale mám pocit, že Life byl seriál v první linii na zrušení. Ono je pravda, že co by tam řešili, když to takhle ukončili. Ale nevím to jistě, možná to obnoví (pro Heroes samozřejmě najdou prostor vždycky

)
Hrozně se mi líbilo, jak tam celou dobu ukazovali přátelství a důvěru Charlieho s Reese. Jak jí volal, i když nebyla poblíž a její "Právě na něco koukáš a jíš jablko." mě dostalo:D Jak oba odložili fotky toho druhého na Reybornově lodi, prokládané to tím poslechem Zen, to byla dokonalá scéna.
Tidwell byl super a Bobby taky, hlavně ty jejich diverzní akce na konci.
Nevím, jestli jste tou "protivnou černoškou" mysleli tu novou partnerku, ale mně nevadila. Akorát neměli moc čas mezi ní a Crewsem vytvořit nějaký vztah a myslím, že takovou důvěru jako mezi Crewsem a Reese by se jim to stejně nepovedlo. Byla prostě prototypem "moderního policisty", co má v hlavě kupu teorie a nepůsobí jako někdo, kdo nedá dohromady dvě věty. Ale jinak byla celkem fajn. Možná by potřebovala trochu natlouct čumák, aby pochopila, že dělat si plán nefunguje, ale na to už nedošlo.
Osobně mi tedy byla víc nesympatická ta druhá černoška z FBI.
Nejvíc mě ale stejně dostala scéna Teda s jeho dcerou, jak se dali oba svorně do breku

Oni brečeli, já se smála nahlas.

Úžasný.
Takže já jsem spokojená, že se aspoň pokusili to dokončit. Jen jsem na konci pořád čekala zase větu "I am your father" nebo něco takového. Asi jsem už trochu paranoidní.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.