Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Povídkáři sem!

Povídkáři sem!

Je to dobrý nápad?

Anketa končí za 02.3.2006 09:24:47

Ano!
12
80%
Ne!
3
20%

Celkem hlasů : 15

Příspěvek 15.2.2006 09:24:47
Xel'Nag

Odpovědět s citací

Co takhle, kdyby jsme si sem psali povídky, něco jako epizody, pak by jsme poskládali a mohly by se udělat alternativní série SG Atlantis, pokud by jste měli zájem, rovnou sem nějakou napište, žádné odpovědi typu ano, ne! Jo atd... jenom příběhy. Pokud budete psát a už tady něco bude, musí to nasebe trochu navazovat!

Dlouho jsem nad tím přemýšlel, že to udělám sám, ale zabralo by to tolik času, že si tonedovedete ani představit!

Příspěvek 15.2.2006 11:31:49
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dovedu si to představit, na David Hewlett fóru děláme to samé :D

Koukni sem a pak řekni:

http://lovingdavidhewlett.invisionzone.com/index.php?showtopic=379

Klenotka jsem já, ale to bys asi poznal :D

Možná bych do toho šla, ale ne teď hned, protože času je zoufale málo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.2.2006 12:28:43
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já už vlastní povídku mám, stránek textu velikosti 10. Není to sice ještě dokončený, ale mám toho hodně.
Za blbost se platí.

Příspěvek 15.2.2006 13:32:18
Xel'Nag

Odpovědět s citací

Klenotka: No, nevím, jestli jsem to našel správně, ale bylo to anglicky, takže u toho se mnou nepočítejte! :-D

Sirius: můžeme se dohodnout, že bych založil nějakou stránku, nějakou primitivní, aby jsme mohli dát dohromady alespon prvních pět dílů a rozhodnout, jestli by to šlo a nebo ne... už bych věděl, jak by se jmenovala první epizoda! :-D

Příspěvek 15.2.2006 15:21:55
Wedge Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Xel'Nag píše:
Klenotka: No, nevím, jestli jsem to našel správně, ale bylo to anglicky, takže u toho se mnou nepočítejte! :-D

Sirius: můžeme se dohodnout, že bych založil nějakou stránku, nějakou primitivní, aby jsme mohli dát dohromady alespon prvních pět dílů a rozhodnout, jestli by to šlo a nebo ne... už bych věděl, jak by se jmenovala první epizoda! :-D

Nemusíš, kvůli tomu zrovna zakládat stránku (obzvláště, pokud nevíš, že se ti to rozjede), stačí třeba požádat na nějaký malý stránce admina (např. scifi-project.ic.cz), ať ti udělá sekci ve fóru, kde budete moc psát jenom vi a máš to.

Příspěvek 15.2.2006 15:32:32
Xel'Nag

Odpovědět s citací

Víš, není pro mě problém udělat stránky, už je mám hotový, takže je hodim na webzdarma a hodím vám se link, aby jste se mohi podívat! :)

Příspěvek 15.2.2006 15:34:21
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Klenotka: No, nevím, jestli jsem to našel správně, ale bylo to anglicky, takže u toho se mnou nepočítejte!

Našel jsi to správně :D A je to anglicky :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.2.2006 17:07:29
Xel'Nag

Odpovědět s citací

tak tady je ten odkaz:

http://www.sgafan.wz.cz

EDIT: Odkazy mimo fórum :arrow: CODE. Shorty

Příspěvek 19.8.2006 16:11:19
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Možná pošlu alternativní epizodu 1.03 - Hide And Seek. Zatím je to ale jen velký otazník. :?:
Naposledy upravil Rosseta dne 17.9.2006 17:20:07, celkově upraveno 1
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.
Bohužel, na tomto fóru již nejsem a nebudu aktivní, Přeji hezký den.

Příspěvek 17.9.2006 16:35:12
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hej, Xel'nagu, na co tam ty stránky vůbec jsou? Je tam vůbec místo na ty slibovaný povídky? (Jej, teď jsem se nechala unést :oops:, ale líp to vyjádřit neumím.)
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.

Příspěvek 17.9.2006 16:47:22
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tyd tam je napsáno že stránky byly zrušeny kvůli malému zájmu :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 17.9.2006 17:42:11
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kde?

Příspěvek 26.9.2006 15:21:20
Xel'Nag

Odpovědět s citací

Ty stránky i ty povídky a hlavně toto forum jsem neviděl strašně dlouho, protože jsem neměl čas. Ale vůbec. Omlouvám se.

Příspěvek 01.10.2006 15:20:25
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

O.K., tak já myslím, že bychom měli začít se jmény hlavních postav. Teda jestli je vůbec budeme parodovat. Návrhy?

Příspěvek 03.10.2006 16:31:30
Xel'Nag

Odpovědět s citací

Když už bych to měl znovu rozjíždět, tak bych nechal jména a všechno, ale jenom bych udělal jiný epizody.

Další

Zpět na Mrtvé povídky