Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Experimentální povídka SG:OB

Experimentální povídka SG:OB

Příspěvek 09.7.2009 14:42:48
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tohle je má druhá povídka v současné době ještě pracuji na DotA (Destiny of the Asdards=Osud Asgardů z SGA-link v podpisu). Tohle je experimentální povídka. Teď vám k tomu nic neřeknu, všechno s dozvíte v pravou chvíli.
Děj se odehrává po epizodě Memento (SG-1 6x20). Po přečtení bych chtěl slyšet nějakou kritiku a když se to bude líbit, tak i chválu. Sorry za to, že to zase píšu spíš jako scénář (já se asi vážně nikdy nezměnim).

SG:OB Pilot part 1

Herkules (C-130) letící nad Nevadskou pouští do oblasti 51, kokpit
V kokpitu sedí pilot a copilot, za nimi dva muži v saku, jeden z nich má na klíně černý kufřík.
Řídící věž A51:„Herkule tak tedy ještě jednou. Proč sem letíte?“
Pilot:„Jak už jsem řekl předtím, Prezident Spojených států amerických a Pentagon nám zadali důležitý přísně tajný úkol. Jakmile přistaneme, tak vám vše major Paul Davis vysvětlí.“
Velitel A51:„Tady je generálmajor David MacArthur, velitel oblasti 51. Jsem na bezpečné frekvenci, takže můžete mluvit.“
Davis:„Rád bych vám řekl o co jde, jenže to sám nevím.“
MacArthur:„A tak jak mi teda řeknete, co prezident a Pentagon chce?“
Davis:„Prezident mi dal zapečetěný černý kufřík a řekl mi, že je ten zámek nastaven na váš přístupový kód.“
MacArthur:„Dobře, budu na vás čekat, konec.“
Řídící věž A51:„Přistaňte na runway 03L / 23R .“
Pilot:„Rozumím. Za chvíli budeme přistávat, takže se držte (k mužům vzadu).“

Nevada, Oblast 51, runway 2
Zmíněný Herkules přistává na runway 03L / 23R . Z té pak popojede po asfaltové podlaze směrem k budovám. Řídící věž a technici venku na letišti navádí pilota na parkovací místo. To dobou už ale k Herkulovi přijíždí 3 černý SUVčka, od budov, značky Ford, nejspíš Explorer, s neprůhlednými skly. Ze 2 vystoupí 3 lidi a z 1 (prostředního) vylezou jen 2. Všichni mají na sobě saka. Těch šest má ještě pod sakem neprůstřelnou vestu a v rukou drží poloautomaty. K Herkulovi mezitím přijedou schody a copilot otevře zevnitř dveře. Celé se to odehrává za východu Slunce a trochu zvýšené oblačnosti. Z letadla vyšel major Paul Davis, vztyčný důstojník, měl leteckou uniformu s vyznamenáními a hodností, s jedním z 2 mužů z kokpitu po boku, který držel kufřík. Zbytek posádky zůstal na palubě Herkula. Chvíli se rozhlížel a pak pomalu sešel po přistavených schodech k mužům stojícím dole. Jeden z nich popošel vpřed, byl to jeden z těch dvou co vylezli z prostředního SUVčka.
Muž v saku:„Dobré ráno pánové. Já jsem agent Smith a tohle je agent Bauer (ukáže na muž který s ním vylezl z SUVčka). Máme za úkol doprovodit vás ke generálmajorovi.“
Davis:„Tohle je můj pomocník Michael.“
Agent Smith si sáhne do ucha na COM.
Smith:„Generálmajor už čeká, takže si prosím nastupte.“
Major Davis, Michael a agenti Smith a Bauer nastoupili do prostředního SUV. Pak SUV odjelo v doprovodu ještě jednoho. Třetí tam zůstalo a jako dozor. Obě SUV zastavili u velkého hangáru s okny, nebo alespoň takhle to vypadalo zvenku. Všichni vystoupili a agenti doprovodili Davise a jeho společníka do hangárové budovy, která mohla mít maximálně tak 6 pater. Dveře byly z neprůhledného a neprůstřelného skla. Za nimi byli 2 detekční rámy,několik členů ostrahy a zařízení, které využívá rentgenové paprsky k prozkoumání vnitřku předmětů jedoucích na pásu. Michael položil kufřík na pás, ten rázem zmizel za černými třásněmi rentgenového zařízení. Davis prošel skrz rám, ale zapípal a tak k němu přišla ostraha s detektorem kovů ve tvaru obušku.
Ostraha:„Je mi líto pane, ale budu vás muset prohledat.“
Davis:„To zase budou ty vyznamenání.“
Ostraha pozvedla obušek a celého si ho „oscanovala“. Jediné co pípalo, bylo vyznamenání připevněné na hrudi.
Ostraha:„Budete si to muset sundat a projít to ještě jednou.“
Bauer:„To nepůjde protože MacArthur je očekává.“
Ostraha:„Ale agente já dělám jen svou práci a to je kontrola návštěvníků.“
Bauer:„Našel jste něco kromě toho vyznamenání?“
Ostraha:„Ne.“
Bauer:„Takže jste ho zkontroloval a je čistý.“
Ostraha mu na to kývla. Mezitím technik u počítače zkoumal kufřík, jenže neviděl co je uvnitř, protože ten kufřík měl pod kůží vrstvu, přes kterou neprojde rentgenové záření, a tak to oznámil. Agent Smith mu na to odpověděl, že je to kufřík od Prezidenta, takže mohli pokračovat. Po této bezpečností kontrole prošli dalšími skleněnými dveřmi, taktéž z neprůhledného skla, dál. Všichni se ocitli ve velké vstupní místnosti, s celkem pěkným designem na to, že oblast 51 je armádní, výzkumný a skladovací komplex. Na podlaze veprostřed byl znak oblasti 51. Agenti dovedli Davise a Michaela k výtahu, kterých tam bylo 5, tam agent Bauer zmáčkl tlačítko výtahu. Po pár sekundách se u jednoho otevřely dveře, z nich vyšli dva muži zase v sakách, jeden měl v ruce tablet a bavil se s druhým o nějaké technické záležitosti. Všichni nastoupili do výtahu a agent Smith zmáčkl na panelu 3 level. Tam pak prošli několika chodbami, po stranách se nacházely dveře do kanceláří, až nakonec dorazili ke dveřím u nichž stáli dva agenti, také v saku. Jeden z nich namačkal na panelu na dveřích kombinaci a dveře se otevřeli. Všichni vstoupili dovnitř až na ty dva agenty, ti za nimi zavřeli dveře. Všichni se ocitli ve velké místnosti, která vypadla na kancelář, neboť se zde nacházel větší počet osobních věcí typu obrazy atd. Za stolem seděl nějaký muž. Nebylo mu vidět do tváře, protože byl k příchozím otočen zády, díval se z neprůhledného a neprůstřelného okna na východ Slunce. Major Paul Davis si všiml, že má na stole cedulku se jménem a příjmením, na které stálo generálmajor David MacArthur, v tom se člověk v křesle otočil a zvedl se.
MacArthur:„Vítejte v oblasti 51. Ale k věci.“
Davis:„Jistě pane. Michaele.“
Michael popošel ke kovovému stolu a položil kufřík před generálmajora na skleněnou plochu stolu. MacArthur si ho prohlídl. Zámek byl digitální. Měl malou obrazovku s klávesnicí a několika dalšími symboly, typu enter a delete. Pak se chystal naťukat na zámku kód, když v tom ho přerušil agent Smith.
Smith:„Počkejte pane. Ostraha nebyla schopna zjistit co je vevnitř…“
MacArthur:„Je hezké že myslíte na moje bezpečí, ale tohle je kufřík od Prezidenta, takže v něm C-4 nebude, a navíc jsme ho zde zkonstruovali.“
Smith:„Promiňte pane, ale jsem vycvičen tak, abych nic nikdy nepodceňoval.“
MacArthur ho ale už neposlouchal, neboť již zadával svůj přístupový kód do zámku na kufříku. Po posledním čísle zmáčkl enter a v kufříku to trochu zacvakalo. Pak ho otevřel. Kufřík obsahoval 1 dokument s nápisem Top secret. Generálmajor zvedl dokument, odsunul kufřík stranou (stůl byl skoro prázdný, až na telefon, ID štítek a propisku) a sedl si do křesla. Chvíli si ho přečítal a pak zvedl oči a podíval se na přítomné lidi. Major Davis se mezitím netrpělivě díval na hodinky.
MacArthur:„Agente Smithe a Bauere zaveďte prosím majora Davise a jeho společníka do místnosti C-241. Já mezitím vše zařídím.“
Smith:„Ano pane. Prosím pánové pojďte za mnou.“
Všichni odešli stejnou cestou zpět k výtahu, do kterého nastoupili.
Davis:„Co je v místnosti C-241?“
Smith:„To brzo zjistíte.“
Smith vyndal ID kartu z kapsy u saka na hrudi a zasunul ji do otvoru pro kartu, který byl vedle panelu s levely. Potom co ji tam zasunul, se pod zasunutou kartou rozsvítilo zelené světlo. Pak odklopil panel s levely. Davisovi a Michaelovi se naskytl pohled na něco, co nečekali. Pod panelem byl další panel, tentokrát ale se sub-levely, celkem jich tam bylo 8. Agent Smith zmáčkl 8 sub-level. Ještě než se výtah pohnul, tak ze stropu výtahu vyjel malý váleček na, kterém byly 3 kamery. (Eureka Pilot-jak Alex Colsnová veze Jacka Cartera do Eureky).
Smith:„Prosím podívejte se všichni na kamery.“
Všichni se podívají na kamery. Ty si je „vyfotí“ a zase zajedou zpět.

Bezpečnostní místnost, Oblast 51
V místnosti sedí několik techniků u počítačů. Záběr se přesune k jednomu trošku obtloustlejšímu, kterému na 3 LCD obrazovkách naskočili fotky z bezpečnostních kamer ve výtahu. Fotku v rychlosti projede prográmek, který porovná tvář a zorničky v očích. Ihned po tom co je projede prográmek mu tam naskočí, ke každému, kdo to je a jestli má povolení do toho sub-levelu. U všech se zobrazilo, že mají povolení i u Davise a Michaela, kteří dostali povolení od MacArthura cestou k výtahu.

Nevada, Oblast 51, sub-levelu 8
Dveře výtahu se otevřou a z nich vyjdou naši známí. U dveří stojí 2 strážní zase v saku a u pasu mají 9ku. Vede je agent Smith, agent Bauer jde vzadu.
Davis:„Agente Smithe.“
Smith:„Ano majore Davisi?“
Davisi:„Mohl bych se zeptat, kde tu máte toalety?“
Smith:„Raději vás tam dovedu, protože sub-level 8 je bludiště. Agente Bauere zůstaňte tu s Michaelem.“
Bauer:„Jistě.“
Agent Smith dovedl Davise na záchody, kde na něho počkal venku. Potom co vyšel, se zase vrátili k zmíněným dvěma a pokračovali dál. Celý sub-level se podobal levelu 3, jen nebyl tak vyzdoben. Jediné co bylo vidět, byly dveře se štítky, na kterých bylo označení, na prvním místě bylo písmeno (na všech na tomhle levelu bylo C) a pak nějaká 3 čísla. Po několika minutách dorazili ke dveřím místnosti C-241. Před těmito dveřmi stáli dva strážní. Agent Smith jim nařídil strážným u dveří, aby je otevřeli. Jeden ze strážných otevřel dveře (obě křídla) a Davisovi a Michaelovi se naskytl pohled na laborku, ve které pracovalo asi 7 vědců. Celá laborka byla plná stolů s počítači, různých částí přístrojů a kabelů. To nejzajímavější bylo ale za sklem v další místnosti, do které z této místnosti vedly dveře, ale momentálně byly zavřené. Byla to hvězdná brána. Nebyla to ale ta klasická jakou známe, nýbrž ta kterou postavil Orlin Sam v bytu.
Major Davis na ní udiveně zíral a nebyl schopen ze sebe vydat hlásku. V tom se za ním ozval známý hlas.
MacArthur:„Není to úžasné?“
Davis:„Vám se ji podařilo zprovoznit?“
MacArthur:„Ne tak úplně. To by vám spíš vysvětlil tady dr. Rodney McKay.“
Rodney:„No nejdřív jsme ji prozkoumali a zjistili jsme že se tam spálily nějaké součástky. Tak jsme si vzali ten internetový seznam, co si ten antik objednal a z toho jsme zjistili, co je třeba vyměnit a tak jsme to vyměnili.“
Davis:„Takže je stále jen na jedno použití?“
MacArthur:„Naneštěstí ano.“
Davis:„A jak se vám vlastně podařilo ji nechat deaktivovanou?“
Rodney:„Já jsem tam dal pojistku, která zabraňuje, aby se brána aktivovala a to jak zvenčí nebo tak i odsud.“
Mezitím k bráně přišli technici. Strop nad bránou se začal odsouvat.
Rodney:„Pane co tam dělají ti technici?“
MacArthur:„Brána se přesouvá.“
Rodney:„A kam a proč?“
MacArthur:„To je klasifikované.“
Technici mezitím obmotali bránu silnými lany, která jim tam poslali z povrchu, aby ji mohli vytáhnout.
MacArthur:„Majore Davisi pojďte se mnou.“
Davis:„Ano pane.“
Agenti Bauer a Smith jim dělali ochranku.
Davis:„Pokud se mohu zeptat pane, kam přesně se tahle hvězdná brána přesouvá?“
MacArthur:„Do SGC. Generálmajor George Hammond ji potřebuje.“
Davis:„A víte proč?“
MacArthur:„To v těch dokumentech nebylo. Psalo se tam jen, abych vám zvýšil bezpečnostní prověření a dal vám bránu. Celé to podepsal Prezident a pár zástupců z Pentagonu. No majore řekl bych, že tady se rozloučíme. Bránu by měli naložit do 10 minut.“
Davis:„Generálmajore.“
MacArthur:„Majore.“
Davis zasalutoval, MacArthur mu to oplatil. Agenti Bauer a Smith doprovodili majora na povrch k SUVčku, jež je odvezlo k Herkulovi. Herkules stál zaparkovaný na tom samém místě. Davis nařídil Michaelovi, aby počkal venku a dohlídl na naložení brány až přijede. O pár minut později k letadlu přijelo nákladní auto s bránou. Technici naložili bránu v dřevěné bedně do letadla. Michael na to celé dohlížel a jakmile byla celá operace hotova, tak nastoupil do letadla. Herkules dostal od řídící věže povolení ke startu. Poté co vzlétl, se nasměroval na leteckou základnu Peterson (takže přibližně na Východ). V té době bylo již Slunce trochu výše na obloze.

Nevada, Oblast 51, MacArthurova kancelář, o několik minut později po startu Herkula
Generálmajor MacArthur sedí ve svém křesle a čte si znova zprávu od Prezidenta a Pentagonu, když v tom mu na stole zapípá telefon.
MacArthur:„MacArthur.“
Smith:„Pane nechal jsem si jedním známým proklepnout majora Davise.“
MacArthur:„Cože jste to udělal?“
Smith:„Podle všeho je major Davis na dovolené na Floridě v Maiami.“
MacArthur:„Jak je to možné? Vždyť byl tady.“
Smith:„Zavolal jsem na Floridu a ti mi majora Davise dali k telefonu a ujistili mě, že je to skutečně on.“
MacArthur:„Kdo teda byl tohle?“
Smith:„Řekl bych, že je to člen Trustu.“
MacArthur:„Co vás k tomu vede?“
Smith:„Celkem nedávno se Trustu podařilo podplatit vědce s duplikačními zařízeními…“
MacArthur:„SGCčku se ale přece podařilo dostat tuhle organizaci.“
Smith:„Podařilo se jim zatknout několik lidí, ale kdo říká že to byla celá organizace.“
MacArthur:„Pošlete za nimi F-22.“
Smith:„Už se stalo.“
MacArthur:„To jste ten rozkaz vydal bez mého nařízení.“
Smith:„Ano pane. Omlouvám se, ale myslel jsem že bude nejlepší vypustit F-22 co nejdřív.“
MacArthur:„Tentokrát vám to prominu, ale jestli uděláte něco takového v budoucnu…“
Smith:„Rozumím pane. Už se to nestane.“
MacArthur zmáčkne na telefonu 1 a tím se spojí s řídící věží.
MacArthur:„Řídící věži pošlete mi okamžitě satelitní sledování té C-130.“
Na LCD se mu zobrazilo letadlo C-130 a o pár kilometrů za ním 2 F-22.
Řídící věž:„F-22 budou mít vizuální kontakt s cílem za 20 sekund.“
F-22 letí v mracích, ze kterých se po několika sekundách vynoří a uvidí C-130. Na obzoru je krásně vidět Slunce, jakoby vznášející se nad mraky.
Pilot F-22:„Mám vizuální kontakt s cílem. Herkule tohle tady Whiskey 1. Ozvěte se.“
Z rádia se ozývá jen šum.
Whiskey 1:„Tady Whiskey 1 Herkule ozvěte se.“
Z rádia se ozývá zase jen šum.
Whiskey 1:„Orlí hnízdo tady Whiskey 1 cíl na volání neodpovídá.“
Řídící věž (Orlí hnízdo):„Pane co máme říct pilotovi F-22ky?“
MacArthur:„Ať vypálí dávku z kulometu, tak aby to viděli, ale aby je netrefil.“
Orlí hnízdo:„Whiskey 1 vypalte dávku z kulometu, tak aby to viděli, ale abyste je netrefil?“
Whiskey 1:„Rozumím.“
Whiskey 1 trochu ze strany předletěl C-130 a vypálil dávku z kulometu. C-130 hned změnila kurz a ke všemu ještě začala klesat.
MacArthur:„Co se děje?“
Orlí hnízdo:„Cíl změnil směr letu a začal klesat.“
MacArthur:„Kam přesně letí?“
Orlí hnízdo:„Podle všeho to vypadá na Las Vegas.“
MacArthur:„Za jak dlouho tam bude?“
Orlí hnízdo:„Za 2 minuty.“
MacArthur:„Myslíte si, že by mohlo jít o teroristický útok.?“
Orlí hnízdo:„Proč by teda letěli sem vyzvednout…“
MacArthur:„Dejte mi Rodneyho (rychle ho spojí s Rodneym).“
Rodney:„Co pro…“
MacArthur:„Jak velká bude exploze, když C-130 narazí do mrakodrapu s aktivovanou hvězdnou bránou?“
Rodney:„Jelikož brána…“
MacArthur:„Potřebuji rychlou jednoduchou vystihující odpověď doktore!“
Rodney:„Brána není z naquadahu, takže relativně malá.“
MacArthur:„To znamená co?“
Rodney:„Pár městských bloků.“
MacArthur:„Orlí hnízdo nařiďte Whiskeymu 1, aby to letadlo zničil?“
Orlí hnízdo:„Whiskey 2 zničte cíl.“
Whiskey 1:„Rozumím. Whiskey 2 udělejte mi místo.“
Whiskey 2:„Ano pane.“
Whiskey 1 zpomalil, tím se dostal za C-130, odjistil raketu a vystřel ji. C-130 se pokusila o úhybný manévr, ale střela ji zasáhla do místa, kde je levé křídlo napojené na trup letadlo. Letadlo okamžitě celé explodovalo a změnilo se na hořící kouli, ze které občas odpadla nějaká část.
Whiskey 1:„Cíl by nutralizován.“
Orlí hnízdo:„Potvrzuji Whiskey 1. Podle rychlosti a směru dopadnou trosky 11 km od kraje Las Vegas.“

Pokračování příště
Naposledy upravil Lt.C. John Sheppard dne 31.7.2009 20:36:34, celkově upraveno 2
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě celkem dobrý díl, dobrá představa o A51, ale myslím že tou dobou byl Rodney už na Atlantis. :hmmm: :D
Jinak se ale těším na pokračování. :D

Odpovědět s citací

Ne ten tam je až po Lost City (konec 7.řady) a předtím dělal v Rusku na naquadahových generátorech (6.řada 1 díl). Pak ho (aspoň teda u mě) převeleli do oblasti 51.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Chápu, že je to úvod do děje, ale ten začátek mi přijde takovej zmatenej ... přecejen snad v A51 maj telefon, aby jim mohli říct, že jim tam posílaj letadlo :-)

Chtělo by to poladit stylistiku trošku, ale dějem a zpracovánim to vypadá zajímavě. Je to čistě experiment, nebo to bude pokračovat? :-)

Poznámka rejpalova: V Area 51 neni žádná dráha 2 :lupa:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Air Force:Vyjeď si na Googlu mapu a zadej Area 51. Jestli dobře vidim, a umim počítat, tak je tam těch drah celkem 5.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak ona Area 51 v SG není tam, kde je ta naše, ale je v Nellisu. Zmiňují to někdy v druhé, nebo třetí sérii.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard:Nellis AFB je základna amerického letectva na samém okraji Las Vegas, což je jen špička ledovce, jelikož místo nám známé jako A51 spadá do jejího testovacího prostoru, a tudíž je i A51 součístí Nellis AFB a nese stejné jméno. :D
Naposledy upravil sgcatlantis dne 09.7.2009 19:03:08, celkově upraveno 1

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Vážně? Hm... mě se právě zdálo, že říkali, že jí přesunuli do Nellisu :lol:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Oficiální název A51 je Nellis AFB (zařízení Grome Lake) :wink: .
Teď se na ten díl zrovna dívám a tak to tady nazívaj. :D :D

Odpovědět s citací

To experimentální znamená něco jinýho (má to dost společnýho s názvem), ale to se dozvíte. Pokračování bude, jen to chvíli potrvá, protože dělám na dvou povídkách současně. Ten začátek je takovej :jako: tajemnej :jako: , protože jsem nechtěl vybalit, že ti v letadle mají duplikační technologii a napodobujou Davise.
Co bude v dalším díle:
Toto je spoiler!!!:
V dalším díle se dozvíte co se stalo ještě před tím než se dostali do A51 a možná i to co se stalo na palubě Herkula poté co odletěl z A51.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Podle Wiki je to ofiko Air Force Flight Test Center, Detachment 3. No já radši říkám Area 51, nebo Groom Lake AFB :-)

sgcatlantis píše:
Air Force:Vyjeď si na Googlu mapu a zadej Area 51. Jestli dobře vidim, a umim počítat, tak je tam těch drah celkem 5.

Já jich vidim 7, z toho jednu zavřenou. Jsou to dráhy:
30 / 12 (zpevněná)
32 / 14 (zpevněná - zavřená)
32R / 14L (zpevněná)
03L / 23R (nezpevněná)
03R / 23L (nezpevněná)
09L / 27R (nezpevněná)
09R / 27L (nezpevněná)

Vim, že je to nepodstatný, proto jsem to dal pidipísmem jako poznámku pro rejpaly :D
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Odpovědět s citací

Mě se na Googlu zobrazila Oblast 51 v Nevadě, toho že v SG je jiná sem si vůbec nevšim. A s těma runwayema jsem se nějak nesr** (nehledal jsem jak je mají pojmenovaný, protože většina informací o A51 je tajná). Díky Air Forci za to že jsi mi je tady vypsal. Čevrvená barva znamená změny.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak musím říct že tahle povídka jue trčochu z jinýho oudku ale zajímalo by mě jAAK TO DOPADNE...POKRAČUJ.. :ok:

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Abych byl upřímný - nemohu říct, že to bylo hrozné, ale ani že se mi to líbilo. proti stylu nic nemám, ale bylo to zmatené. Area 51 byla vyvedena zajímavě, ale nepochopil jsem důvod, proč - proč by zkoumali tu bránu na jedno použití, když mají bránu na víc použití.....
Dále jména - to už je hodně velký rejpání, ale neseděly mi - respektive seděli až moc - Agent Bauer (24 hodin), generál(major) MacArthur (netřeba doufám vysvětlovat) ....

Celkově se mi to moc nelíbilo, abych byl upřímný, ale příští díl si přečtu... jinak - pro neznalce a hlupáky - co znamená zkratka OB v názvu :oops: jestli to samozřejmě není tajné....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

cixot Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dark Angel souhlasim. Ale sem zvedavy na pokracovani.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždy najde blbec, který neví, že to nejde a udělá to!

Další

Zpět na Mrtvé povídky