Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Smrt je jen začátek

Smrt je jen začátek

Mám pokračovat?

Ano
12
80%
Ne
3
20%

Celkem hlasů : 15

Příspěvek 21.4.2008 16:01:50
Fire Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zdravím,tak jsem napsal jednu povídku.Něco o ní:Setkám se v ní s Asgardy,Nerusem a jednou rasou , která má zálusk na Zemi...Víc se dočtete v povídce..Dále bych rád věděl,jestli mám pokračovat nebo ne,takže pls hlasujte v anketě. :wink:
PS:Je to jen perex,takže se nedivte malé velikosti,velké části budou v případě pokračování :D

Vlajková loď Leonidas
„Pane,zachytili jsme nouzový signál.“řekl jeden z důstojníků lodi Leonidas.
„Na koho to vypadá?“zeptal se velící důstojník Marquez.
„Vypadá to na..na Asgardy“řekl trochu zaskočeně důstojník.
„Cože,víte to opravdu jistě?“zeptal se Marquez.
„Ano pane.“
„Ihned je kontaktujte,musíme zjistit co se stalo“řekl ihned Marquez.
K asgardské lodi bylo vysláno několik F-302.Jakmile se ale dostali asi do 7/8 vzdálenosti od lodi,loď najednou vystřelila a všechny F-302 zničila.
„Co se to sakra ….“zeptal se zaskočeně Marquez,ale svou otázku nestačil dokončit,asgardská loď opět vypálila a proměnila Leonidase v prach.

Můstek neznámé lodi
„Pane,tau´rijská loď před zničením stačila vyslat nouzový signál“ informoval kapitána lodi jeden z techniků.
„Nevadí,pokud sem přiletí posili , budeme už dávno pryč..“
Za zády se jim ozval mlaskavý zvuk.“Musím přiznat  , že to byl opravdu dobrý nápad zamaskovat se za Asgardskou loď , Nerusi….“

Velitelství SGC
„Generále“zasalutovala major Carterová.
„Pohov majore“odpověděl jí generál Landry.
„Pane,máme tu nahrávku z lodi Leonidas,která byla včera v 11:40 Greenwichského času zničena poblíž planety kdysi využívané jako Anubisova základna.“řekla, a podala mu objemnou složku.
„Kdo ně ně zaútočil“zeptal se generál Landry,ale neodtrhl oči od hlášení,které mu major Carterová donesla.
„No,možná to zní absurdně,ale vypadá to na…vypadá to,že to byly Asgardi.
„Myslíte to vážně?“zeptal se Landry a vzhlédl od hlášení.
„Ano pane “ potvrdila Carterová .
„To není možné , vždyť jsme byli u toho , když se odpálili“ řekl s podivem Landry .
„Někteří asi před výbuchem stačili uprchnout a teď se mstí za to , že jsme se jim v tom nepokusili zabránit“ řekla major Carterová a pokrčila rameny .
„Vyšlete na to místo Persea a Chimeru , aby zjistili co se stalo.“poručil Landry.Major zasalutovala a odešla splnit rozkaz.

Neznámá planeta v galaxii Ida
„Loki , Jak jsi jen mohl?“promluvil Thor,který ležel spoutaný na křesle.
„Jednodušeji, než myslíš“ opáčil na to Loki a věnoval se práci na konzoli.
„Dobře zaplatili , řekl po chvíli“ ale nezvedl hlavu od konzole .
„Myslel jsem , že jsme přátelé.“řekl Thor.
„Zaplatili hodně“ odpověděl mu Loki.
„A to ti není líto lidí ze Země?Myslíš,že je můžeš jen tak vraždit?“zeptal se ho Thor.
„Copak to nechápeš?Slíbili pomoc naší rase , už nikdy žádné klonování,copak ti na nás,Asgardech nezáleží?“zeptal se Loki.
„Lidé ze Země už nám tolikrát pomohli , a tímhle se jim odvděčuješ?odpověděl mu Thor a podíval se na něj jak na blázna.
„Smrt je jen začátek“řekl Loki ale bylo vidět,že mu teprve teď došlo,co vlastně udělal…
„Už ti vůbec nerozumím“řekl Thor znechuceně.
„Však brzy porozumíš“řekl a Thor uviděl rudý záblesk v Lokiho očích.
Herak: „Vzdejte se nebo zemřete!“
O’Neill: „Co?!“
Herak: „Vzdejte se nebo zemřete!!“
O’Neill: „Já jsem právě chtěl říct úplně to samé.“

Příspěvek 21.4.2008 16:16:20
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vypadá to zajímavě, ale zkus to udělat trochu delší.
Jinak, zápletka zní zajímavě... :wink:

Příspěvek 21.4.2008 16:18:12
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak z tohoto "fragmentu" se jen těžko posuzuje případná kvalita, tudíž prozatím určitě pokračuj. Jinak mi poslední dobou přijde, že Loki podezřele často vystupuje i v jiných povídkách jako velmi vysoký asgard, ale to je trochu OFF TOPIC. A také mě celkem překvapila a zaujala ta zbraň, pravděpodobně dosti silná, když zničila pozemskou loď....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.4.2008 17:14:19
Fire Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tady je spoiler na další část:
Toto je spoiler!!!:
Lidé se budou snažit zjistit,proč na ně asgardé útočí,dále znovu potkáme Neruse ,a tentokrát přibide nová postava,která zásadně změní celý děj...Můžu prozradit,že tato postava má být už mrtvá,ale nakonec pomůže lidem zjistit,kdo vlastně zničil jejich loď....Více v dalším dílu :wink:

Jinak díky za ohlas....Ano,Loki to bude docela důležitý,ale vše co udělá bude pro dobro asgardů....Jinak k té zbrani...Ano,je hodně silná,když vemeš v úhavu skřížení asgardské technologie a Nerusových znalostí.. :idea:

Příspěvek 21.4.2008 18:09:22
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno tak Nerus + asgardi = smrtelná kombinace :D
Jinak ten spoiler je výborný, a proto doufám, že bude brzo další část, ptž už ted mi hlavou probíhá
Toto je spoiler!!!:
kdo by to mohl být ta tajemná postava - Anubis?,Sokar?,..... už abych to věděl :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.4.2008 18:20:43

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
To bude nějaký Asgard co zemřel... je Thor už mrtví?

Příspěvek 22.4.2008 04:58:37
Fire Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravím,tak jsem napsal daší část,bohužel se neobjeví Nerus jak jsem předpokládal.Ale i tak myslím že to bude stačit :wink:

[size=18]Místo zničení Leonida
"Chimero,našli jste něco?"
"Ne,a vy?"
"No,vypadá to,jako by tu řádilo tornádo,jinak nic."
"Rozumím,hledejte další stopy."
"Moment,tady to vypadá,jako pozůstatek iontové stopy,možná by se dalo po ní vydat."
"Rozumíme,nejdřív ale pošleme zprávu do SGC,ať nám pošlou podporu na zajištění této oblasti...."
"Ok,Perseus konec."

Za 2 dny
"Tady Gallielo a Persefona,ohlašte svoje pozice!"
"Tady Chimera a Perseus,žádáme chvíli strpení,hned se odmaskujeme."
Za chvíli tu už byly čtyři lodě.
"Máme nové zprávy,bylo napadeno dalších šest lodí"
"Sakra"ulevil se kapitán Chimery"
"Co jste zatím našli?"
"Myslíme že je to iontová stopa,možná by se po ní dala vystopovat ta loď."
"Rozumíme,žádáme o povolení přemístit se na váš můstek,abychom se domluvili na podrobnostech"
"Povoleno"

V zasedací místnosti
"Myslím.že bychom se tam měli vydat",mínil kapitán Chimery,plukovník Smith.
"Co když je to past?"mohli bychom zmarnit plno životů"oporoval mu brig.generál Peterson,velitel Persefony.
"Takhle ale můžou zničit plno dalších lodí,navrhnul bych,aby se tam vydali dvě lodi,a dvě by zůstaly v záloze" navrhl

plukovník Marquez,který byl do této doby velice tichý,takže si ho nikdo nevšímal.
"Vím,že je to pravda,ale kvůli vaší přecitlivělosti nemůžeme riskovat další mrtvé."Oporoval Peterson,velitel Galliea.
"Byl to můj bratr,chci aby se našel viník"prohlásil nasupeně pl.Marquez.
"OK,vyšleme tedy dvě lodě,kdo se hlásí,"řekl Smith.
Přihlásili se pl.Marquez a pl.Smith.
"Ok,jsme domluveni,vyrážíme za dvě hodiny."

Na mústku Persea
"Pane"
"Pohov vojáku"odpověděl klidně O´Neil.
"Je zajímavé být zase na mústku nějaké lodě,vždy mě to fascinuje"řekl po chvíli Jackson.
"Vskutku"odpověděl Teal´c.
"Mě to tak skvělé nepřipadá"řekl Mitchell.
"To bude asi tím,že jsi tu letěk nesčetněkrát"odsekl Daniel.
"Nerad ruším vaši konverzaci,ale za schvíli vylétáme z HP"řekl O´Neil se zdvihnutým obočím.

Místo vynoření z HP
"Chimero,vidíte něco?"
"Nic,ale radši bychom měli spustit maskování"
"OK"
Najednou se z vysílačky ozve:
"Jste v mezigalakticky chráněném prostoru,prosíme odmaskujte se."
Už jen fakt,že je neznámý hlas dokázal najít pomohl tomu,že se odmaskovali.Jakmile to udělali,odmaskovala se
také jedna malá loď,velikosti Tel´taku ale úplně jiného tvaru.Její tvar byl podlouhlý,pomalu jako u stíhače,
ale bylo vidět,že ji vyvinul nějaký Gou´ald.Byla celá pokrytá egyptskými znaky,a od ostatních Gou´aldských lodí se lišila jen

tím,že její barva byla světle modrá.
"Odůvodněte cíl vaší návštěvy"
"Nechtěli by jste se nejdříve představit,jak vidím,vy nás asi znáte ale my vás ne"
"Jsme Horda,odloučená část Luciánské aliance"
"Ehm,takže jsme tu kvůli důvodnému podezření,že sem putovala i loď,která zničila naši sesterskou loď Leonidas."
"Ano,o této nehodě jsme slyšeli"
"Vy jste o tom slyšeli?Od koho?"podivil se Marquez.
"Naše síť je veliká"odpověděl tajemně hlas z vysílačky."Prosím,vydejte se za námi,náš nový velitel by vám mohl poskytnout jisté informace"
"A co když odmítneme?"namítl Smith.
"Budete zničeni"odpověděl prostě hlas z vysílačky.
"Nechci nic říkat,ale myslíte že nás vaše malá loď dokáže vůbec poškodit?zeptal se pochybovačně se ušklíbl,což ale hlas vidět

nemohl.
"My ne,ale oni ano"odpověděl hlas.Najednou se okolo obou lodí začali objevovat Ha´taky,Al´keshe a pár lodí neznámého typu.
"Tohle mění pohled na věc,kam máme letět?"zeptal se O´Neil.
"Posíláme vám souřadnice"
"OK"
"Sejdeme se na tomto místě,jako doprovod vám přidělíme tři arhy."Tři lodě neznámého typu se oddělili od formace a zamířili k

nim.
"Ok,takže tři.....dva....jedna...."

Určené souřadnice
Když se lodě vynořili z HP,uviděli planetu podobnou Zemi.Najednou se však vynořili i ostatní lodě Hordy a navedli je na

přístavní mola,kterých bylo na planetě spousta.

Na planetě
"Vítejte na Onii,našem domoském světě"přivítal je muž,který jim připadal povědomý."Omlouváme se,ale budeme vám muset pro

jisté případy přidělit ochranku"
"Myslíte,že by na nás někdo htěl zaútočit?"zeptal se Mitchell.
"Ne,spíše naopak"odpovědělů muž a mrkl.
Procházeli velmi vyspělým městem,které se hodně podobalo antickému.Bylo vidět,že všichni obyvatelé jsou pašeráci,protože

zboží bylo snad všude.Když prošli celým městem,zastavili se u vysoké věže bez dveří.Najednou je něco transportovalo,a ocitli

se ve veliké místnosti.Ani dlouho nečekali a už se objevil jejich velitel.Nikdo nemohl uvěřit svým očím.
"To je přece .....Khalek"dopověděl za něj muž a ďábelsky se usmál.
"Máš být dávno mrtvý"řekl Mitchell.
"Ale nejsem"ušklíbl se Khalek.
"To ty útočís na naše loďe?"zeptal se ostře Daniel.
"Ne,za útoky stojí můj protějšek....."když viděl nechápavé výrazy,tak dodal"Anubis".
"A proč mu nepomáháš s ďábelským plánem?"zajímal se O´Neil.
"Řeknu to takhle,já chci ovlánout svět,on taky,mě se to daří,mu ne...Tak si to kompenzuje na vašich lodích,což já nepotřebuji"dodal a zatvářil se dosti kysele.
"Ale můzu vám pomoci"dodal po chvíli.
"Ale určitě to nebude zadarmo,co?"
"Samozřejmě,můj požadavek azil na Zemi........"[/size]

TO BE CONTRIUED

Příspěvek 22.4.2008 16:02:28
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Je to vážně zajímavý styl psaní. Fascinuje mě celkem, že všechny lodě(i Ha'taky) mají maskování, což je jak známo velký zásah do energie....Khaleka jsem vážně nečekal(ale musím se přiznat, že jsem si nemohl vzpomenout, kdo to vůbec byl :oops: )

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.4.2008 17:31:36
Fire Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No od lidí byly vyslány loďe s maskováním(mají ZPM)aby mohli rychle zdrhnout...Lodě Hordy mají maskování,ale důvod bude až příštím díle..

Příspěvek 22.4.2008 17:54:22
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže si budu muset počkat až do příštího dílu :( tak snad jen budu muset doufat abych nemusel čekat dlouho :)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 23.4.2008 15:38:18
Fire Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak je tu další pokračování.Objasní návrat Khaleka atd..

"Co...cože?"vyjekli všichni naráz.
"My jsme asi špatně rozuměli"řekl Daniel a snažil se najít racionální řešení.
"Nemyslel jsi náhodou Lemi?"zeptal se a zatvářil se jakoby v to doufal.
"Co?"zeptal se Khalek,takže bylo jasné,že Lemi nemyslel.
"Ale nic"zahučel Daniel.
"A jak jsi vlastně obživl"zeptal se Mitchell aby odvedl pozornost.
"Povznesl jsem se"odpověděl prostě Khalek.
"Jak jsi to dakázal?"vyvalil oči Daniel.
"Nevím jistě,bylo to jako bych usínal,a pak jsem byl najednou tam"odpověděl Khalek a na chvíli se zamyslel.
"Dáte si něco k pití?" zeptal se po chvíli neznámý muž.
Khalek na něj pohlédl,a beze slov mu zdělil rozkaz.Muž odešel na za chvíli se vrátil,s pár skleničkami nějaké tekutiny.
"Na zdraví"řekl Khalek a ladným pohybem si přivolal svou sklenici.
"Co myslíš,je bezpečné se napít?"zeptal se O´Neil Teal´ca a nedůvěřivě se na tekutinu podíval.
"No,jed v tom nebude,jinak by to nepil"pak pokrčil rameny a napil se.
"Hmmm chutná to jako pivo"řekl Daniel a dopil svou sklenici.
"Kde jsme to přestali?"zeptal se Khalek"ach už vím,povznesl jsem se.Nikdo si mě nevšímal a já si nevšímal jich.Po pár dnech za mnou ale přišel nějaký muž.Nebyl ani silný ani hubený,tak akorát.Představil se mi jako můj otec.Ze začátku jsem mu neveřil,ale pak mi pomáhal vzpomenout si na to,co se vlastně stalo.Znal celý můj život a já si začínal vzpomínat.Nakonec jsem si vzpoměl i na to,kdo to je,byl to Anubis.Po pár měsících mi navrhl,abychom udělali vzpouru,a pak se vrátili na Zem jako bohové.Souhlasil jsem.Nakonec se nám to podařilo,a odešlo s námi ještě pár antiků,kteří už nechtěli jen tak přihlížet,co se na Zemi děje.Všichni jsme se vydali jiným směrem.Anubis šel za Baalem,aby si s ním vyřídil že ho zradil,Antikové na Dakaru,aby zkontrolovali Distrubtor.A já se vydal jen taj na toulku."dopověděl Khalek a znovu se napil.
"A jak jsi se dostal k Luciánům?"zajímal se Daniel.
"No,toulal jsem se po planetách,a najednou jsem narazil na dva pašeráky v Tel´taku jak se snažili propašovat nějaký naquadah.Nejříve mě chtěli zajmout a prodat jako otroka,ale já je naštěstí dokázal od sebe udržet.Nakonec jsme se domluvili,že jim pomůžu propašovat ten naquadah a oni mě za to zavezou k jejich vůdci.Tak jsem souhlasil.Nakonec jsme to zvládli,a oni mě zavezli za Worrelem...."
"Cože?Worrel je teď vůdcem Luciánů?"zeptal se udiveně Mitchell.
"Ano"ozval se najednou neznámý muž."A málem mě zabil,nebýt Tenata."odpověděl muž a kysele se ušklíbl.
Teď už toho muže poznali.Byl to ....
"Netan"vydechli všichni naráz.
"Správně"řekl a nevesele se pousmál.
"Mysleli jsme,že jsi mrtvý".
"Mělo to tak vypadat,Tenat předstíral že mě zabil abych byl v bezpečí.A pak mě seznámil tady s Khalekem"řekl a ukázal na Khaleka.
"Začali jsme verbovat vlastní lidi,naši zvědi byli všude.A pak přišel Anubis a celý náš plán vyhořel.
"Cože,on vás udal?"zeptali se překvapeně.
"Něco horšího,stal se vůdcem Luciánské aliance"
Všichni vykulili oči.
"Museli jsme se tedy odpoutat od původní části."pokračoval Khalek,jako by ho nikdo nepřerušil.
"Tak jsme tedy odešli.Jejich část se tedy začala hroutit a my jen tak tak dokázli za sebou zamaskovat cestu,aby nás nikdo nemohl sledovat.A nakonec jsme narazili na tuto planetu.Byla pro nás příhodná,místo kde jsme mohli od znovu začít.Tak jsme tu postavili město podle antického stylu"řekl a rozmáchlým gestem ukázal oknem ven.
"Začali jsme od znovu,celou strukturu,politiku,nyní máme špehy skoro všude.Ale pořád na nás někdo útočil.Tak jsme si postavili Archy.Byly určeny pro obranu planety,byly konstruované jako antická aurora akorát s mým designem.Ale pořád to nebylo ono.Tak jsme jim přidali maskování a to takové,které nikdo nepozná.Zároveň jsme je však vybavili radarem,který dokáže jiné lodě odhalit."
"Tak takhle jste nás odhalili"vykřikl vítězoslavně Daniel.
"Správně"
"Maskování se osvědčilo.Mohli jsme i přepadávat jiné loďě a přeposílat je nám na opravu a začlenění do naší flotili.Nakonec jsme těmito vylepšeními vybavili i Všechny ostatní lodě."
"Ale to je velký zásah do energie"řekl Teal´c.
"Pro vás ano,ale my máme antické zdroje, a pro ZPM je to hračka.Takto jsme ovládli skoro celý trh.Drogy,zboží,naquadah,jídlo,vše distribuujem.A pak se tu najednou objevil Anubis se svou směšnou "mega"lodí a vyhrožoval,že pokud ho nepřijmeme,zničí nás.Tak jsme použili archy a jeh loď rozstříleli,on však stačil uniknout.Teď se nás snaží všemožně vyřadit.Proto jsme ke všem zásilkám přiřadili ochranku."
"Tak to jsou ty lodě co nás obklíčili"došlo Danielovi.
"Správně,vstoupili jste do naší ochrané zóny,tak jsme vás museli zajistit."
"A proč chceš azil na Zemi,když tu máš tak pohodlné bydlení?"zeptal se překvapeně Daniel.
"Myslíte,že ně baví pořád utíkat před mým protějškem?"
"Na Zemi nezaútočí,a tady to může spravovat Netan."
"Musíme se domluvit s SGC"řekl neurčitě Daniel.
"Dobrá tedy,do doby než u vás na Zemi rozhodnou,buďte prosím mými hosty......."

TO BE CONTRINUED

Příspěvek 23.4.2008 17:28:49
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

srandovne zakoncenie...

keby tak mali aj scenaristi trocha viacej rozumu a davali by do spravania trochu realiastickosti. branie rukojemnikov je celkom vhodne, ak chces dosiahnut nejake ustupky... :)
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Příspěvek 23.4.2008 17:49:04
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Khalek + několik antiků se vrátí a používají své znalosti? Mno nejsem si jistý, jestli by to v jejich dosti přísných pravidlech prošlo ale i tak to byla značně objasňující část... :)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 23.4.2008 19:30:06
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak víš co , tomu se říká představivost ;-)

Příspěvek 23.4.2008 19:32:29

Odpovědět s citací

Jj, jak jinak :arrow: Lidská představivost nezná hranic...

Další

Zpět na Mrtvé povídky