Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate: Zrcadlový zlom - 8. Díl Příčina (3.6.)

Stargate: Zrcadlový zlom - 8. Díl Příčina (3.6.)

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:hmmm: Je to dobré :) , dovolím Ti pokračovať. :lol: :D
:write: :arrow: :thumleft:
:wink: :bye:

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím pár chyb tam bylo... Ale je dobře, že píšeš. Jen mám dotaz: Kdy se dostaneme zpět do Pegasu a uděláme něco s Atlantidou??

Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak se přidávám k hodnocení.
Díl zajímavej, dějově nemám co vytknout, ale ten pravopis. CHybějící čárky jsou hrůza a občas jsem měl co dělat, abych se vůbec donutil to dočíst.
Doufám, že to bude příště lepší a hodně štěstí :-)
www.humantarget.sff.cz
www.justified.fan-project.com
www.fallingskies.sff.cz

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak k hodnocení se přidám i já. Měl jsi teď sice dlouhou pauzu, ale jsem rád, že jsi alespoň něco vydal. Jak už jsem psal hned z úvodu této povídky, tak jsi vytvořil úžasný námět a je škoda, že ho využíváš tak málo. Tím samozřejmě myslím, že málo publikuješ :D

A teď přímo k dílu. Jak už bylo řečeno, ta wordová korekce nestojí za nic. No, není tak špatná pro ty, co pravopis ovládají. Ve většině případů odhalí překlepy, které tvoří většinu chyb, které autor napáchá. Mimochodem, těm se samozřejmě zabránit nedá :) Pokud ale budu hodnotit díl, tak to bylo SUPER. Jak už psal daedalos304, občas byla ta nekonečná souvětí dost zmatená a sráželo to celkovou kvalitu a dojem, ale obsahově se mně to opravdu moc líbí. Má to příjemnou délku a akčně to bylo naprosto nabité :D

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky