McBeck:
Vletí do nejbližšího slunce, napere to do Daedalu, nebo spořádaně přistane a nechá se "ovládnout"???Naučí se Johny číst?? A kdopak nám poletí první z věže?? TEYLA, TEYLA, TEYLA...
Kleinman - vedle jak ta jedle, něco jinýho
Johnny - no, vzhledem k ladění této povídky (něco, čemu se lidi smějou) možná i jo...
Věž - nooo, ještě nevim, ale nechám si to projít hlavou

Stejně jako u Miss, jenže u té vím, že se bude po lodi honit s Kleinmanem, nechá na Teal´ca spadnout dvacet pater pod zemí strom, uhodí do něj blesk nebo něco podobně šíleného. Tvoje povídky mají hloubku a dokážeš zachytit charakter postav, což u některých dost chybí a z hlavních hrdinů udělají někoho jiného jen se seriálovým jménem.

To jako že moje povídky nemají hloubku?

Teda teď jsi mě ranila, já tu nebudu, já uteču, skočím z mostu, oběsím se na podkolence (v základech anatomie nám říkali nejefektivnější způsob), uintegruju se k smrti!
Ale počkejte, pokud se přece jen nezabiju, tak nebudu klidně spát, dokud nenapíšu nějakou povídku, která bude mít podle McBeck hloubku. Já se nedám, autoškolu jsem udělala, příklad s letadlem jsem spočítala, takže tohle mě už nezaskočí, hahahááá