Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Povídky M&M - 54.část - Avalon, part 3

Povídky M&M - 54.část - Avalon, part 3

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Pučík to videl (aspoň niečo) :wink: , ale neprezradí. :twisted:
A poviedka sa mi z väčšej časti páčila, len niektoré reči mi dvíhali adrenalín. :scratchanym:
Ono, úplne všetko sa všetkým páčiť nemusí. Hlavné je, nech sa páči všetkým celkové podanie poviedky a táto časť je určite dobrá a miestami príjemne vtipná. :yes:
Novej časti som sa potešil aj keď som sem zbehol len na chvíľku. :heat:
:bravo: :write: :arrow:
:bye:

Párátko Airman
Airman

Odpovědět s citací

Super...1* :) Už se nemůžu dočkat na další

Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

čaute, posílám pozdrav ze švýcarska a další povídka bude až tak v neděli :)...zatím se mějte :) :bye:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

cestujte si kde chcete, jen vydavejte včas!
či alespoň vydavejte
:hmmm: awendill :afro: twisted: si totiž díky vaší(o ostatních autorech ani nemluvě) nečinnosti brousí drápky na uzmutí :shooting: titulu ,,bard" .:quiote: :ban: téměř bez boje.
Či se nehodláte účastnit? :palka: : :evil: :twisted: :e-e:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Mooony Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

My bychom rádi vydávaly, ale pokud není možnost netu, pak to jde velmi těžko. Já sama povídku poslala na poslední chvíli, takže Mac mnoho času neměla ;-) zkuste trochu posečkat, však ona povídka bude ;-) jsou prázdniny :)

Odpovědět s citací

pal: nemyslím si, že by bylo naší povinností vydávat povídky pořád ve stejný čas a krom toho na dovolené se tímhle opravdu nehodlám zabývat sháněním netu a hlavně jeho placením...já si třeba na notas na dovči ani jednou nevzpomněla, a kdybych nepotřebovala napsat zprávu kvůli práci, tak ho nevytahuju vůbec a už vůbec ne v kempu...

takže ano, cestovat si budeme, jak chceme, a povídky vydávat taky tak :wink:

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Mackenzie: svätá pravda! ja som minulého roku počas mojej dovolenky na Kryme tiež vytiahol noťas len dvakrát. Prvý raz, keď som potreboval stiahnúť fotky z foťáku, lebo už bola plná karta a druhý raz cestou naspäť na slovensko, lebo som sa vo vlaku nudil a mali tam voľnú wifi. Počas dovolenky zásadne obmedziť noťas a pokiaľ ti niečo napadne, nejaká pekna idea alebo nápad využiteľný v poviedke, tak si ho zapíš na nejaký papierik a strč do batohu... :write:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Odpovědět s citací

Aiwendill: jediný můj nápad a myšlenka byla, že od tama nikdy nechci odjet - zítra vyrážím směr víkendové Chorvatsko a mám normálně depku, jak si představím 20 hodin v buse s lidma, kteří se každou pauzu ptají: a v kolik tam dojedeeem? :wall: ...a přitom když jsme všichni, tak jim hezky řeknu, že v ranních hodinách atd. - ale nééé, oni se baví, neposlouchají a pak h...o ví :D - zlaté Alpy, milí Švýcaři a prázdné tiché a voňavé kopce - doufám, že mě ten splín do zítřka přejde, někde vyhrabu svůj osvědčený american smile a bude dobře :D

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Tak vychlastaj flasku vodky a nasad rusky uskrn... :twisted:

Odpovědět s citací

hej to nemůžu :D...zaprvé nic takového doma není, za druhé když toho tolik vypiju, tak se mi chce spát, za třetí se mi mimo spaní chce i strašně čurat vždycky :D...a za poslední - já nepiju :D...i když je fakt, že jsem tři dny zpátky dostala od mamky horkou čokoládu s Baylees v 3500 m.n.m. - a to se odmítnout nedá :D

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:hmmm: na první dva řádky mého příspěvku odpovíte obě a na ten zbytek ani jedna?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Odpovědět s citací

Protože (a teď mluvím jen za sebe) si myslím, že ocenění je pěkná věc, rozhodně to potěší, udělá radost, ale povídky jsem vždy psala pro radost sebe i svých čtenářů :wink: a tak ať se zůčastním, či ne, soutěže, tak mi to nepřijde tak životně důležité. Povídka byla napsaná pouze pro veřejnost, ne za účelem soutěže, samozřejmě za nominace budu ráda (a budu je netrpělivě sledovat na pc :D ), jen to tak sama osobně neberu. Je to zábava i radost, pokud k tomu je i nějaké takové "ocěnění" pak je radost větší :) .

Jinak já notebook na dovolenou ani neberu... adios amigos :D taky zvedám kotvy :P

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No prosím a já bloud se domníval, ze všichni zdejší autoři maj zájem o prestižní označení,, Bard".
Je mě jasné, že nemá (zatím) takovou váhu jako ,,Hugo", ale očekával jsem přeci jen jinou odpověď.
Trocha nadnesenou, bojovnou, atd, jen ne tu co jsem dostal. :cry:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

. o O (žeby sme začali k titulu barda udeľovať aj vecnú alebo finančnú odmenu?) O o .

:pst:

Odpovědět s citací

Tak pokud budeme nominované, tak budu jen ráda :D , ale upřímně... je léto a jsou dovolené... dovolenááááááááááááááááá!!! :bounce: :D

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky