Tak teď jste mi vnukli zajímavý nápad Ovšem Zemi mám taky velmi velmi ráda, navíc zatím chybí nejdůležitější část povídky 2. díl, který pomůže vše pochopit - uvidím co na něj řeknete, ale deadalos neboj, tvojí milovanou zemičku snad zatím neodpálím.
Více než cokoli jiného věříme že nic nekončí, právě proto se tolik bojíme si přiznat, že všechno jednou skončí.
Mohou nám vzít mnoho, ale jedno si bereme sami - víru.
Tak ten magor odpálí měsíc? Vypadá to zajímavě, už mam nějakou představu co bude dál.
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
Tak, koukám že jsem vám dala podmět k diskuzi Ovšem planeta která bude zničena tu ještě nepadla a asi nepadne, protože to bude trochu nečekané Ovšem jinak někdo se tu trefil
Toto je spoiler!!!:
Ano, Rodneymu se mimo planety podaří zničit i část Měsíce!
deadalos - Za svojí neschopnost napsat co myslím se omlouvám, jinak díky za upozornění.
Naposledy upravil Darren Nix dne 01.3.2014 17:44:23, celkově upraveno 2
Více než cokoli jiného věříme že nic nekončí, právě proto se tolik bojíme si přiznat, že všechno jednou skončí.
Podle mě neymslel měsíc (jako ty ale) Měsíc, doufám že chápeš jinak se koukni na první písmena . A eště mě napadlo že zníčí planetu pod sebou ale o tom pochybuji.
Podle mě neymslel měsíc (jako ty ale) Měsíc, doufám že chápeš jinak se koukni na první písmena . A eště mě napadlo že zníčí planetu pod sebou ale o tom pochybuji.
Nechápu, jak se vede v češtině?
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
Za to, že nechápeš můžu já původně jsem se uklikla a napsala měsíc (potom jsem příspěvek opravila), ale měla jsem na mysli Měsíc jako u planety země a deadalos říkal že tys taky myslel Měsíc (u Země) a ne nějaký u jakékoli planety už chápeš??? Jinak pardon za zmatek