Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Odkaz Phoenixe_15.12.2014 Thrandia

SG: Odkaz Phoenixe_15.12.2014 Thrandia

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No co ti mám napsat než že je to zajímavé. Shrnutí událostí prostě kritizovat nelze. :(
Ústup štítů mě překvapil, ale je to promyšlené dobře, vždyť už v Phoenixovi pomalu každou bitvu házely stealthy atomovky skrz...
U toho "zabijáka hvězd" jsem se už bál, že se dostaneme do situace kdy se jedno über-vylepšení vytlouká druhým ještě lepším, ale zaonačil jsi to hezky.

Jen bych prosil o vysvětlení pěchotního brnění, nějak si pod tím nedokážu nic konkrétního představit(nebo to má být Thorovo brnění?).

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Brnění, které zlepšuje fyzické dovednosti armády, dělá je odolnější apod..
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pěchota má na sobě kevlarovo-triniový ochranný oblek-> brnění :) Black Knights mají spoustu jiných hraček, ale to bude v druhé části událostí.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

St0rm: Jen dotaz? Co se stalo s Babylonem? :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Co by leštího ho v garaži už mu na něj padlo litr leštěnky, je to lepší než ženská, drží hubu a je pořád stejně hezký :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

rigix:
Toto je spoiler!!!:
To "leštího ho v garaži" se dá chápat i jinak, pokud to vytrhneš z kontextu. :rflmao: :twisted: :rflmao: :twisted: :rflmao: :twisted:

Jinak když jsi zmínil kolik litrů leštěnky by potřeboval na vyleštění Babylonu, tak můj odhad je někde mezi 20 000 - 30 000 litry :rflmao: :rflmao: , přece jen Babylon není žádný drobeček :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jistě nechal sem to téma otevřený o babylonu nepadlo ani slovo :-D, ale jistě jakope. Pro mě osobně nejni problém vyplácat celou leštěnku na motorku při jednom leštění, protože jí mam rád :-D, tak proč to na babylon nelít po cisternách ?

Ale původně to vypadalo takto jen jsem to editoval:

Toto je spoiler!!!:
Co by leštího ho v garaži už mu na něj padlo litr leštěnky, je to lepší než ženská, drží hubu a je pořád stejně hezký, jen ta pevnost a tvrdost časem povadá :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak se mi doneslo, že už je prý zase neděle... tady je poslední příloha. Sice je krátká, ale snad to nevadí, když už příští neděli bude první díl ;)

11.3.2026- Admirál Thompson pověřuje generála Leviho sestavením speciálních jednotek určených k rychlým akcím v týlu nepřítele. Jednotka samotná vzniká až o tři měsíce později, kdy je ve Fort Davis dokončeno jejich zázemí. Základna leží na úpatí jednoho z mol Babylonu, který přistál na měsíci Quattuoru a stal se základním kamenem infrastruktury.
Do jejich řad jsou přesouváni ti nejlepší z letectva, pěchoty i vesmírného námořnictva. Generál Levi má povoleno převelet jakéhokoliv člena armády Aliance, aniž by mu v tom mohl někdo zabránit. Oslovení vojáci však mají možnost svobodné volby a je na nich, zda se k jednotce přidají. Celkový počet mužů při spuštění projektu je devadesát osm. Jednotka dostává označení S.O.

6.11.2026- Jednotky prošly speciálním výcvikem ve zneškodňování výbušnin, přežití, bojových uměních, způsobech infiltrace, sabotážích, ovládání zbraní a pilotování všech možných strojů. Jsou vybaveni ručně vyráběnými pěchotními brněními, modelovanými přesně na míru každému členovi.
Brnění jsou dělena do tří druhů. Těžké brnění je určeno pro bitvy na povrchu planet, měsíců a vůbec do všech prostředí, která mají otevřená prostranství.
Střední brnění je využíváno při bojových misích uvnitř budov, případně na palubě lodí. Je to menší verze těžkého brnění.
Lehké brnění je ochranný oblek z kevlaru a triniových vláken vyroben nejmodernější technologií tkaní. Ze vzdálenosti sto metrů dokáže zastavit kulku z automatické pušky. Je využíváno výhradně pro infiltrace a stealth mise. Dokáže potlačit známky života a je vybaveno pro boj na blízku.
V celkovém počtu má jednotka čtyřicet těžkých, třicet středních a dvacet osm lehkých vojáků.

8.11.2026- S.O. je poprvé nasazena do ostré akce. Účastní se pozemního útoku na PX- 798B2. Všech čtyřicet těžkých a třicet středních vojáků je nasazeno zároveň s šestým až osmým plukem pěchoty. Jednotka se osvědčuje, díky její přítomnosti byly ztráty 50% pod průměrem.

16.8.2027- S.O. je nasazeno k odvetným útokům. Jedná se o pomstu za útok Země na Quattuor. Jednotky jsou na tajných misích po celé galaxii. Většinou se jedná o sabotáže a narušování obchodních tras.

2028 až 2029- V průběhu dvou let se počet vojáků v jednotce zvedá na své maximum. Fort Davis byla přestavěna a celá dána k dispozici S.O. Všech tři sta mužů prošlo výcvikem a jsou nasazováni kdekoliv nestačí normální armáda. I ve speciálních jednotkách však časem začali jedinci vyčnívat nad kolektivem. Je z nich vytvořena skupina, určena k misím s razítkem „nemožné“, která nese oficiální označení S.O. Alfa. Celkový počet je deset mužů.
Členové Alfy mají k dispozici všechny tři verze brnění, čímž odpadá specializace a stává se z nich naprosto soběstačná jednotka.

2030- S.O.-4 a Alfa jsou na cestě z mise, když zachytí Alianční volání o pomoc. Jejich loď přistává na planetě a Alfa vytváří obranný val, aby ochránila uprchlíky, kteří procházejí bránou. Jednotky Společenství se snaží prorazit, ale S.O. je díky kombinaci partizánského stylu boje, nejmodernější technologie a speciálnímu výcviku ve výhodě. Je to poprvé, co jsou S.O. viděni veřejností a ta se dožaduje vysvětlení. Poté, co generál Levi vydal tiskové prohlášení, překřtil tisk Alfu na Black Knigts.
Generál rychle využívá popularity jeho jednotek, aby pro ně získal ještě více podpory. Daří se mu získat dostatek financí na stavbu letiště ve Fort Davis a Storm Industries zahajují práce na speciální těžké technice, určené výhradně pro Black Knights.

2033- Alfa je vyslána za podpory 11. Úderného svazu hluboko na území Společenství, kde provádí špionážní mise na několika planetách.

2035- 28.12.2035 Alfa ničí během tří dní čtyři obchodní a informační uzly nepřítele, který je teď dezorientován. Aliance zahajuje ofenzívu.

2036- S.O. se účastní útoku na Dakaru, ten je úspěšný a Aliance po dvaceti letech ovládá bývalé hlavní město jaffské říše.

2037- Cheryl přijímá nabídku a stává se členem S.O. Po třech měsících intezivního výcviku je nasazena do ostré akce. Hned první sólo mise je úspěšná a daří se ji zabránit v sabotáži projectu Arcturus a krádeži dat.

2038- Necelý rok služby stačil, aby se Cheryl dostala až do Alfy. Mnozí veteráni S.O. mohli této mladé ženě závidět její postup vzhůru. Alfa za pomoci S.O.-6 útočí na PX-887V3, těžební základnu Společenství. Šestka poskytuje podporu, zatímco Alfa v noci infiltruje základnu a zaminuje klíčové budovy. Za úsvitu je zahájen útok, budovy explodují a nastává chaos.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

mno...není co dodat...S.O a Black knights to rozjeli ve velkém...:) ale stejně se mi nejvíc líbilo Storm Industries

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JÓÓ není nad skrytou reklamu :!: :!: :D :rflmao: :D
Ještě by to chtělo výrobní katalog a ceník :!: :rflmao: :D :rflmao:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Daedalos304:
Toto je spoiler!!!:
Mě se libí ředitel Storm Industries, jen nevím co s ním St0rm provede. Má tendenci, že věci či lidi, které po někom pojmenuje skončí špatně, i když je fakt že Dragon odešel jako hrdina.

Edit: Daedalos304 se mě na ICQ ptal, kdo je ten ředitel, ale sem se to bojí napsat, takže to udělám já:

St0rme pokud chceš, tak sem napiš jméno ředitele Storm Industries, protože si Daedalos304 myslí, že to souvisí s ním. :rflmao:
Já jméno prozrazovat nebudu.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

já si nejsem jistý jestli si to byl ty nebo někkdo jinej kdo psal že moje jméno použije na něco velice hezkýho..:)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak tvoje jméno technicky vzato používají všichni, u kterých se objeví BC-304 :D

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A dost! Já doufal v kvalitní povídku. Reklamní příručku číst nebudu! :rflmao:
Nakonec místo posledního dílu s rozuzlením vydáš prohlášení že "poslední díl získají jako bonus k nákupu zákazníci mé nově založené firmy Storm Industries" :rflmao:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Storm industries, případně Storm corporation jsem používal vždy, když jsem měl vymyslet firmu. Ať už do školy, nebo do hry... a teď byla příležitost ji nacpat do povídky :D

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky