Navrhuju vyhlástit po St0rmovi pátrání . Už sedm dní se tu neobjevil a má fakt parádní zpoždění. Dávno po matuře a kde nic tu nic Neví někdo kde je
/// zmenšil jsem ti velikost a mírně zredukoval počet smajlíků. A co se maturity týče 1. St0rm, má už dávno (pár let?) po maturitě 2. Já osobně jsem měl první zkoušku sedmého (ve čtvrtek) jestli jsem jí neměl ještě o týden dřív... a poslední zkoušku mám prvního a kdybych byl němčinář a chtěl z toho maturovat tak mám poslední zkoušku druhého, takže po maturitě není!!! Dragon
tak svým způsobem se začínám o Storma velice bát, nechci být nějaký pesimista, ale nemohlo se mu náhodou něco stát? V tomhle světě je všechno možný... a co e týče maturity tak já začínám maturovat až 23.5., takže jak říkal Dragon, po matuře určitě ještě není
Nedávno jsem tuhle povídku dočetla a je skvělá, tedy kdyby se St0rm uráčil sem přijít a vysvětlit, proč nevydává. Ale je už nějaké divné, protože jeho poslední návštěva byla 8.5.
Moje povídka:Star Gate Idea [img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Osud se změnit nedá pouze život