Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate: Retaliation-8. Díl-Naděje umírá poslední (1.2.14)

Stargate: Retaliation-8. Díl-Naděje umírá poslední (1.2.14)

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Musím súhlasiť:
1. Dobré pokračovaie :bravo:
2. Trošku zhrnutia predchádzajúceho deja :yes:

:hmmm: Síce dá sa to prečítať aj od začiatku, ale musel by byť predpoklad pravidelných pokračovaní. :idea:
Tak, čakám na to čo bude pokračovať. :lol:
:write: :write:
:bye:

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Povídku jsem musel číst od znova abych věděl :jako: vo co go :jako:
Jinak Hammond našel Zemi :yeah:
Mr. Mistře, budeš pokračovat s vydáváním nějak pravidelně nebo máme očekávat pokračování za pár měsíců ? :cry:
Ještě bych měl dotaz, když jsem to četl celý znovu, trochu mě zarazilo proč v boji o Zemi nepoužili drony z Antarktidy :scratchanym:
Jinak nový díl nebyl špatný, je dobré vědět, že jsi nezapomněl jak psát :D
!!DEMACIA!!

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Všem Vám děkuji za komentáře, takové množství jsem ani nečekal, velice mě to potěšilo. :)

Tak a teď k Vaším dotazům:

soreno píše:
Doufám, že to čekání stálo, za to... Popravdě jsem myslel, že je to už mrtvé téma... Nicméně bylo to dobrý, i když nevím o co v první části vůbec šlo... Nemohl by jsi mi to prosím trochu osvětlit?

Tohle právě nechci prozrazovat, myslel jsem si, že po tomto díle už budete vědět o co tam kráčí. Zkuste si to celkově nějak pospojovat. :D

SPeeDy píše:
Nebylo by špatné přidat ještě buď k úvodu povídky, nebo do samostatného příspěvku nějaké krátké informativní shrnutí, abychom se zorientovali v času a prostoru

Provokatére. :D

Puk píše:
2. Trošku zhrnutia predchádzajúceho deja

Chtěl jsem nějaké shrnutí napsat, ale popravdě jsem ani nevěděl jak. Nechci právě odhalit celou tu věc okole Deamona a Queen.

190060543 píše:
Jinak Hammond našel Zemi

Něco jiného, něco možná již zapomenutého. :smile:

190060543 píše:
Ještě bych měl dotaz, když jsem to četl celý znovu, trochu mě zarazilo proč v boji o Zemi nepoužili drony z Antarktidy

Myslím, že na Zemi nebylo ZPM a myslím, že ani nebyly drony.

A další díl? Vynasnažím se, aby byl co nejdříve, těmito komentáři jste mi dali dobrou motivaci k psaní. :)
Naposledy upravil Mr. Mister dne 02.7.2013 19:58:45, celkově upraveno 1

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

190060543 píše:
Ještě bych měl dotaz, když jsem to četl celý znovu, trochu mě zarazilo proč v boji o Zemi nepoužili drony z Antarktidy

Mr. Mister píše:
Myslím, že na Zemi nebylo ZPM a myslím, že ani nebyly drony.

Myslím, že pár dronů zůstat mohlo. Pokud to tak není, myslím, že je mohly doplnit.
Taky si myslím, že ZPM bylo na Oddysee a pár se jich válelo v Pegasu z pojistky...
Taky si myslím, že ta bitva s wraithy byla ze strany lidí blbost, zbytečně ztratit tolik lodí, když se mohli jednoduše stáhnout.
Celkově si myslím, že lidé jsou vážně trochu tupci :D (Aspoň ve tvé povídce trošku :D )
Ale nijak to neodsuzuji, ta zápletka tam někde být musí :)
Přeji mnoho štěstí ve psaní a těším se na další díl. :ok:
!!DEMACIA!!

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

190060543 píše:
Myslím, že pár dronů zůstat mohlo. Pokud to tak není, myslím, že je mohly doplnit.

To je pravda, tam by to ale bylo složitější, než u Atlantidy. Myslím, že jsem to měl v plánu, ale nakonec jsem na to asi zapomněl, navíc, kdyby měli lidé k dispozici drony, tak by to bylo moc jednoduché, štíty Luciánů a Pravých jaffů sice byly vylepšeny, ale i tak by proti střelám toho moc nezmohli.

190060543 píše:
Taky si myslím, že ZPM bylo na Oddysee a pár se jich válelo v Pegasu z pojistky...

O ZPM Odyssey jsem ani tak neuvažoval, měl jsem zarytý nápad o tom, že ho poskytne v poslední chvíli pro napájení pozemské brány. A co se týče těch, tuším sedmi, ZPMemek z asuranské pojistky, tak ty také nepříjdou na zmar, už vím jak je využít. :smile:

190060543 píše:
Celkově si myslím, že lidé jsou vážně trochu tupci (Aspoň ve tvé povídce trošku )

Možná se to tak jeví, ale když se nad tím zamyslíš. Vem si např. poslední střet Wraithů s lidmi. Z pohledu Atlanťanů výborná příležitost, jak Wraithům zregulovat počet jejich lodí. Všichni si mysleli, že to půjde hladce, to samé si mysleli i Antikové, pozemšťané možná trochu i zpychli, když se jim do rukou dostala taková moc. Tak či onak počítali, že si tam napochodují, vyšlou na nepřítele hromadu dronů a na večeři budou doma, Wraithi je ale překvapili. Rozhodně nejsem ten typ autora, který jen chce, aby pozemšťané pořád vyhrávali, to už jste si ale asi všimli, že? :D Každý dělá chyby, v seriálu se jim je nakonec podařilo napravit, možná se to povede i na konci tohoto příběhu, uvidíme. :smile:

190060543 píše:
Ale nijak to neodsuzuji, ta zápletka tam někde být musí

Tak určitě, :D Některé věci, které se v povídce staly, se staly jen proto, aby mohl vzniknou další děj. :) Stejně se to všechno odstartovalo, když našli bránu v Gíze. :D
Naposledy upravil Mr. Mister dne 03.7.2013 18:14:34, celkově upraveno 1

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

opravdu vynikající díl :bravo: už se z tebe stává opravdoví autor :yes: končíš v nejlepším okamžiku :palka:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

posedlík píše:
opravdu vynikající díl už se z tebe stává opravdoví autor končíš v nejlepším okamžiku

Thank you very much. :)

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Tak jak to vypadá s dalším dílem?? Jsem zvědavá a nemohu se dočkat na pokračování!!!!!! :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Omlouvám se za mou dlohou nepřítomnost, jsou sice prázniny, ale já poslední dobou, no vlastně od začátku prázdnin nemám moc volného času.

Ale k věci. Další díl očekávejte až po 20. srpnu. Dříve opravdu ne.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ách jo, a já se tak těšila :(

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kasparova ber to zté lepší známky můžeš psát vlastní povídky místo čtení povídky někho jiného :D :D :D :D :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

cheche, právě jsem se do jedné začetla :D

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

K sakru rači :write: :write: :write: ať máme co číst :D :D :D :D :D :D

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A co kdybys něco zkusil ty :write: :write: :write: :write: :write: :twisted: :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky