190060543 píše:
Myslím, že pár dronů zůstat mohlo. Pokud to tak není, myslím, že je mohly doplnit.
To je pravda, tam by to ale bylo složitější, než u Atlantidy. Myslím, že jsem to měl v plánu, ale nakonec jsem na to asi zapomněl, navíc, kdyby měli lidé k dispozici drony, tak by to bylo moc jednoduché, štíty Luciánů a Pravých jaffů sice byly vylepšeny, ale i tak by proti střelám toho moc nezmohli.
190060543 píše:
Taky si myslím, že ZPM bylo na Oddysee a pár se jich válelo v Pegasu z pojistky...
O ZPM Odyssey jsem ani tak neuvažoval, měl jsem zarytý nápad o tom, že ho poskytne v poslední chvíli pro napájení pozemské brány. A co se týče těch, tuším sedmi, ZPMemek z asuranské pojistky, tak ty také nepříjdou na zmar, už vím jak je využít.
190060543 píše:
Celkově si myslím, že lidé jsou vážně trochu tupci (Aspoň ve tvé povídce trošku )
Možná se to tak jeví, ale když se nad tím zamyslíš. Vem si např. poslední střet Wraithů s lidmi. Z pohledu Atlanťanů výborná příležitost, jak Wraithům zregulovat počet jejich lodí. Všichni si mysleli, že to půjde hladce, to samé si mysleli i Antikové, pozemšťané možná trochu i zpychli, když se jim do rukou dostala taková moc. Tak či onak počítali, že si tam napochodují, vyšlou na nepřítele hromadu dronů a na večeři budou doma, Wraithi je ale překvapili. Rozhodně nejsem ten typ autora, který jen chce, aby pozemšťané pořád vyhrávali, to už jste si ale asi všimli, že?

Každý dělá chyby, v seriálu se jim je nakonec podařilo napravit, možná se to povede i na konci tohoto příběhu, uvidíme.
190060543 píše:
Ale nijak to neodsuzuji, ta zápletka tam někde být musí
Tak určitě,

Některé věci, které se v povídce staly, se staly jen proto, aby mohl vzniknou další děj.

Stejně se to všechno odstartovalo, když našli bránu v Gíze.