Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate Evolution - Díl XVII - Expansion

Stargate Evolution - Díl XVII - Expansion

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno nejsem si jist. Jako v seriálu je to podané jednoduše, ale tam je příliš mnoho proměnných. To nebude tak jednoduché. Určitě pilotovat takový stroj je obtížnější než čeština. A i v té se dá podle všeho nasekat až banální chyby. ;-)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak tam spíše zadáš kam chceš letět a loď už vše udělá za tebe, než aby si ty řekl kurz a tak. Jo a ještě jakou rychlostí.

Odpovědět s citací

Tak musíš si uvědomit, že v takové sluneční soustavě panuje mnoho gravitačních sil a sebemenší zážeh tě může poslat na cestu skrz planety. (Jo sice cesta dlouhá roky) Je samozřejmě jasné, že loď ty síly nemůže ignorovat, ikdyž má pohon co je předčí.
Tak posádka určitě musí být schopná chápat síly, co na tohle působí a když na to přijde tak je i správně využít. Tohle bych řekl, že jde jen o přístupu autora jak se k ovládaní lodi postaví a já mám v plánu k tomu přistupovat trochu realističtěji.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dobře no, ale když máš kapitána plukovníka z letectva, nebo kapitána z námořnictva, a nebo plukovníka z jiné složky, tak ten to stejně nebude zas tak dobře chápat, je to voják no dobře aby mohl mít takvoou hodnost musí mít vysokou školu.
A piloti musí za každou cenu plnit rozkazy, v boji není čas aby dostal nápad vysvětloval to kapitánovi a ten se podle toho rozhodl.

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

pěkny díl

Odpovědět s citací

Mno.. dál už komentovat nebudu.. z jednoho prostého důvodu. Který ti neřeknu.. :-D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No tak si holt budu muset počkat na další díl asi.

Odpovědět s citací

Asi jo.. :D Ale od toho dalšího by se to pomalu mělo rozjíždět.. :-)

coldvel Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Dil se mi velice libil, skoda ze si zabil O'Neilla, zabit na zacatku valky takovou osobnost musi byt pro SGC velka rana. :cry:
Deadala srovnavat vesmirnou bojovou lod a Apache je blbost, stejne tak F-302 a F-14, jak uz psal Patas ve vesmiru jsou uplne jine podminky, takze to musi pilotovat schopni lide se znalostmi sve lode, vesmirnejch sil a jevu, nesmi propadnout panice a vzdy zachovat chladnou hlavu.
Ve vesmiru bys nemohl bojovat jako tady v atmosfere, museli by se umet prispusobit.
Jak jsou na 304 ty dva operatori, tak to je podleme prilis malo, vemte si kolik lidi se stara o ovladani dnesnich bojovejch lodi, hodne lidi a to I s pocitacema, co pak teprv vesmirna lod.
Proto se mi libi Battlestar Galactica ta mne pripada z tohoto hledeska nejrealnejsi ze vsech sci-fi serialu co jsem videl. :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já to nesrovnávam, ale pilotovat Apche zvládne jen asi 5% lidí na světě protože je tam strašně moc věcí dělat najendou, a nebo to číslo bylo věčí ale rozhodně nebylo přes 20%, opravdu jen ti nejchytřejší a nejsoustředěnšjí lidě to zvládnou.
A u Hornetů a tak to bude podobné, takže by ty lidi šli rychle na todle naučit.

Odpovědět s citací

No F-14 neni Hornet.
A za dalsi by se to nemeli jak ucit, protoze nikdo ve vesmiru takhle nebojoval. Nejsou taktiky strategie a ani cim tam bojovat. :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

coldvel píše:
Proto se mi libi Battlestar Galactica ta mne pripada z tohoto hledeska nejrealnejsi ze vsech sci-fi serialu co jsem videl. :D

Nejreálnější v čem prosím? :D
Obrázek

Odpovědět s citací

V boji ve vesmiru, zadne stity, zadne plasmove zbrane, zadna transportni technologie.
Jen rakety, dela, pancir, gravitace a trisky.. :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No jo ale já mluvil o Horneech už předtim tak v tom pokračuju, jinak je to hodně reálné, ale lasery jsou reálné už teď.
A mě se moc nelíbí FTL.
A taky že tam jsou jen vlajkové lodě ale žádné fregaty a křižníky.

Odpovědět s citací

Jo lasery, tyhle v poli jeste dlouho neuvidis, sice je testuji a pripravuji k nasazeni, ale je to uplne novej druh zbrane............., navic tak jako v realu ve sci-fi neni, tam to je vetsinu plasma.
V serialu je to zduvodneny, bez battlestar se 300 viperama a par raptory by to nebylo ono. ( bitevni lod, zakladna, letadlovka v jednom, 2km dlouha trida Mercury, Trida Jupiter- Galactica 1, 7km.)
Hlavne ty vypousteci komory jsou super.
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky