Ahojky, jsem se tak trochu nudila. Doufám, že ti nevadí, když ti tu tak trochu opravuji chybičky?
První dílPrvní částoperačnímu, když na chodně potkal Becketta
- asi na chodbě, co?
Allison chvíli luštila, co by tam mohlo být napsáno.
- chybí čárka
,,Jak myslíš,že bude vypadat? Bude mladá? A oči? Bude mít modré oči? Miluju holky, které mají modré oči.''
- mezírka ti tam chybí.
,,Všiml jsis, jak nad ní Beckett slintá?''
- píše se jen sis.
Alli se nachvíli zastesklo po domově. Vytáhla z vrchní krabice dvě zarámované fotky.
- na chvíli se píše zvlášť
Po dlouhém hledání a zamteném pobíhání po celé Atlantidě Allison usoudila, že tu prostě žádnou jídelnu nevedou.
- zmateném
Děvče jí zavedlo do jakéhosi výtahu.
- zavedl koho, co - ji, takže krátký
''...No jasně,transportér! Proč mě to nenapadlo?...''
- mezírka ti tam chybí.
Druhá část,,Máš co říct, Rodney?'' zeptala se Elizabeth. ,,Celkem jo, asi jsem zjistil, k čemu tam věc sloužila.'' odpověděl s hrůzou Rodney. ,,Doktorko Rushová, otočte,prosím, tu věc na záda.
- čárky
,,přísahám, nic jsem nemačkala! jen jsem zkoumala strukturu krunýře.'' hájila se Allison.
- to je asi ten Shift
,,Takže jste se toho dotkla.'' položila dotaz Teyla.
- otazník
Třetí část,,Má ale velmi zajímavou mutaci. Podle antické databáze byli Antikové přirozeně odolní vůči jakýmkoliv nemocem a virům. Proto jejich rasa vydržela tak dlouho. Oslabil je až mor a vyhladili wreithi.''
Elizabeth se podívala na skupinku vědců snažících se polapit zmatený wraitský stroj, který nevěděl, co má dělat. Jestli má vysávat Antiky, nebo předávat wraithům získané živiny.
Bylo to jako jízda na šíleném pouťovém kolotoči.
- byla
vypálil po stroji jednu Střelu
- malý s
Upravila si vlasy a trochu motavým krokem zamířila oznámit na operačním, že už hrozba pominula.
- m tam nepatří
Druhý dílPrvní část- na koho, co se obrátil - na ni - krátké
Na druhé straně města se malá Eve Sheppardová učila používat antickou technologii. Dostala na starost jeden puddle jumper. ,,Jumper se řídí touto konzolí. Nastartuje se tak, že se dotkneš přávě té konzole. Jumper rozpozná antický gen a bude se řídit tvými myšlenkami.''
usmál se na Eve a položil její ruku na konzoli jumperu, která se ihned zapla a začala svítit.
- nevím, jak to píšeš ty, ale já konzol
y píšu tvrdý
ale nechtěla ho rušit a proto opsala s jumperem ještě jednu
- opsala??
Vemte s sebou i Ronona.''
- s ti tam chybí
,,Vidíte to, co já?'' zeptal se Rodney
Kopec byl velká a zarostlá antická loď.
No, s tou to větou si už nevím vůbec rady
přístrojů na lodi. prohlédl si obrazovku.
Allison už bolest dál nevydržela a pustila wraitha. Ten se po ní hned vrhnul. Dříve, než se stihl začít krmit, zasáhl ho výboj z energetické zbraně. Ve dveřích stála Teyla.
Ta věta je správně, ale nebyla Teyla náhodou na té planetě se Sheppardem?? Jak se dostala na Atlantidu, když tým byl na té planetě??
Sheppard k ní ihned přiběhl a snažil se jí probrat. Vzal si jí do náruče a lehce jí poplácal po tváři.
- krátký
Štít atlantské brány se vypl a skrze ní prošel Sheppard se svým týmem.
,,Nevíme, ale mluví anticky.''
,,Dobrá, vím, kdo nám pomůže. A Johne, pro tebe tu máme připravenou zábavu.''
Stráže je vpustily dovnitř.
Než stihla Elizabeth utéct, chytla jí neznámá síla a vyzvedla jí do vzduchu.
Uprostřed místnosti stála anticky mluvící žena.
Jak velká by mohla být šance, že za celou tu dobu tu loď nikdo nenašel a nezajímal se o ní? Že ji najdou až vaši lidé a přitom tak snadno. Vždyť ani wraithi se jí nesnažili hledat.
Ta se na ní jen mlčky dívala a snažila se vymyslet nějaký plán
U čárek, jako například "Ano Rodney?" Myslím, že mezi tím se píše čárka, ale to záleží na tobě. Jinak dál už jsem po chybách nebádala.

Kdybys chtěla korektora, tak jsem ti k dispozici

Jinak se mi zdá, že jsem ti trochu přidělala práce, takže doufám, že zítra díl bude

Jinak