Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Václavovy krátké povídky

Václavovy krátké povídky

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Vašek: Ne, bez chyby to není, ale je to lepší :D

NewAsgard: Víš, pokud se do někoho chceš takhle drsně obouvat kvůli gramatice, měl bys nejdřív vychytat mouchy sám u sebe. Fajn, připomenout někomu, že by si měl povídku nechat zkontrolovat, je ok, ale tvoje reakce stylu "když už teda chceš psát povídky se čtvercem z češtiny", je přehnaná. Proč by povídky psát nemohl? Známka z češtiny není žádným kritériem toho, zda někdo psát může nebo ne. :wink:

Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

NewAsgard: No, víš, jak ti to říct, ale jednička z čj neznamená, že něco umíš. Ve tvém věku je čeština poněkud jednoduchá záležitost, takže bych se s ní moc nevychloubala. Myslím, že nemá cenu, aby se tady dělala taková diskriminace kvůli známkám, je to poněkud hloupé, trapné se do někoho navážet, kvůli známce. Ono taky čeština často není vše, co je do povídek potřeba. Záleží na tom, jestli se člověk zlepší nebo ne. Překlepy děláme všici a v dnešní době Word 2007 udělá skoro vše za tebe. Takže sis mohl odpustit ten nechutný výlev.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

známka z češtiny není a není směrodatná!!! pokud to chcete zopakovat tak ještě jednou není!!
Vašek-Daygles:
snaž se a nebuď línej si po sobě věci číst popřípadě je prohánět wordem či jiným programem... a drž se rad co ti daly ostatní..

btw: oprav tuhle povídku/část.. snaž se hochu ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem si známku opravil na 3,ale dobře opět díky za vaše rady a budu se snažit je dodržovat. A až napíšu další povídku tak ji někomu pošlu na překontrolu :)
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

V češtině je stejně známka z mluvnice a slohu minimální část té výsledné... Je to spíš studium historie literatury, jak čeština :)
Určitě zkus ještě něco napsat, nebo opravit tohle :)
PS: Já z češtiny běžně bruslil mezi čtyřkou a pětkou :pst:

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Skusim,už přemýšlím o nové :D
Obrázek
Albert Einstein

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

NewAsgard: pro tvou informaci, já mám taky z češtiny za čtyři a dosud mě to v působení na tomto fóru vůbec neomezovalo. :bye:

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

St0rm... nevím přesně o jakou třídu se jedná, ale na ZŠ jde spíše o pravopis,ale i přesto má značnou váhu literatura a sloh.. na střední je to už ale jak v mluvnici, tak v literatuře jen a jen historie (tedy až na opakování atd.)

btw:
když už se tady lidi přiznávají... osobně bilancuji na 3; 4 a občas i blízko pětky.. následně jsem mimo jiné i dysgrafik a bez wordu a FF (kontrola pravopisu) nenapíšu nic kloudného, jednak to kontroluje překlepli a i dost pravopis, zbytek beru já (malé %) a u povídek korekce. Avšak to není neznalostí pravidel...
a nic z toho mi nebrání psát tady na fóru a dokonce mi to nebrání psát povídky...
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hele co myslíte šla by povídka o tom jak jaffové zotročovali planetu a lidé se vzbouřily?
Obrázek
Albert Einstein

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klidně.
Mooony: Jakej nechutnej výlev? Podle tebe ho nějak urážím nebo co. Jenom jsem mu poradil aby si to nechal od někoho přečíst než to publikuje. Na ten Word jsem mu poukazoval. Ten by mu 3/4 práce ulehčil. A řekl jsem snad že překlepy dělá jenom on? A samozřejmě že vím že známka zdaleka není vše. Já mám sice 1 ale furt vynechávám čárky (popřípadě je dám někam kde nemám).
a všem ostatním: A omzezuju ho snad nějak? :stupid: Já mu jenom řeknu že tam udělal chyby, ať si dává pozor a nechává si to někým přečíst. Jenom jsem poukázal na 4 z češtiny, že to asi u něj taky hraje menší roli. Tady se asi nemůže vůbec nic říct.
Naposledy upravil NewAsgard dne 24.6.2010 19:25:11, celkově upraveno 1
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

NewAsgard píše:
Já mám sice 1 ale furt vynechávám čárky (popřípadě je dám někam kde nemám).

V tom případě si tu jedničku nezasloužíš, neboť by jedničkář, dle logického smýšlení, měl umět vše. ;-) Ale dost :offtopic:

EDIT: neútočím tím na tvou osobu, jde pouze o dedukci. Na svůj věk píšeš opravdu dobře. ;-)

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jsem měl mít 2. Jenomže matka od jedné blbky si stěžovala proč má její Káťa trojku, když má mít 2. Učitelka ji řekla že ji vychází 2,8 a že v hodině dělá akorát bordel. Matka na ní začala řvát že jí slíbila dvojku pokud napíše dobře závěrečnej test. Ten napsala na 2. Učitelka myslela že ho musí napsat na jedničku, ale nechtěla se s ní hádat, protože je minimálně stejně blbá jako její Káťa. Takže jí dala 2 a všem posunula hodnocení nahoru. Takže mám 1. Ještě nějakým podobným způsobem vychytat Fyziku a mám samé 1 :D Abych pravdu řek tak jsem myslel že po mém posledním příspěvku se na mé jméno strhne diskuze.

K novýmu nápadu Vaška: nebylo něco podobnýho v seriálu? I kdyby tak nevadí, alespoň budeme moc porovnávat. A jelikož známe naše milé scénaristy, tak bych řek že to bude mít Vašek i lepší.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vašek-Daygles: Téma je to dosti neoriginální (vzpoura proti utlačovatelům je námětem v podstatě celého seriálu). Moc by v takovém případě záleželo na zpracování. Ale rozhodně si to zkus, na něčem se člověk naučit techniku musí. Až vychytáš techniku, můžeš si lámat hlavu s originálním tématem. To je dost fuška. Málokdo dokáže přijít s něčím, co by nebylo klišé.
A když už si myslíš, že jsi s něčím novým přišel, přečteš si něco, co vlastně do písmene tvému tématu odpovídá a řekneš si "aha, tak zas byl někdo rychlejší" :D :lol:

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ve škole jsem přemýšlel o něčem jako byla vesmírná bitva ale je to jako z BSG takže by to nevadilo že to není z SG ?
Obrázek
Albert Einstein

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Neptej se a prostě piš! :stupid:

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky