Já to na něj prásknu, korekci jsem mu dělal už 4.10. a to jsem mu jí i poslal, ale před 3 mi dny, po mě chtěl korekci dílu 17, já ji chci dělat koukám že už jí mám uloženou a hotovou.
Tak od té doby mám nový nb... a kdo si to má pamatovat?
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Jacob: Já to na něj prásknu, korekci jsem mu dělal už 4.10.
Práce kvapná?
Thanatos, mladík, jehož postavení v této společnosti tak rychle stoupalo s pokojením sledoval další zrající úrodu.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Jinak další díl. Viděl bych to, jak budeme na novém fóru.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.